Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:57 | May 6, 2020

vit skjortklänning och favoritstövlar

Tröja liknande här // klänning Wakakuu här  // stövlar Stuart Weitzman här // väska Celine här // solglasögon här

Hej onsdag!

Hur mår ni idag? Jag mår bara fint tack och veckan har rullat på i lagom takt. Det har blivit lite varmare igen och jag njuter varje sekund. Idag slog det mig hur beroende vi kommer vara av den svenska sommaren i år. Och att det blir fint väder för att man ska känna att det överhuvudtaget är sommar och semester.

Det har ju hänt några år att sommaren har regnat bort och att gradtalet sällan har letat sig upp över femton. Jag minns ett par sådana somrar men hoppas innerligt att det inte blir en sådan i år, då tror jag människor kommer bli deprimerade på riktigt.

Samtidigt vill jag helst inte ha sommaren för två år sedan heller, det var alldeles för varm och så sorgligt när allting torkade och dog runtomkring oss. För att inte tala om alla bränder som härjade. Nej, något mittemellan vore det absolut bäst. En ljuvlig svensk sommar med lagom temperaturer. Jag hoppas så!

Det här blir nog en av de första somrarna i mitt liv som vi inte kommer resa utomlands. När jag var liten var vi alltid 3-4 veckor i Italien varje sommar. Sen började jag åka på stökiga festresor med mina vänner och jag och Mattias försöker alltid åka på minst en resa till Medelhavet varje sommar. För mig känns det inte riktigt som sommar om jag inte får känna doften av Medelhavet. Italien, Spanien, Grekland eller Frankrike. Jag höll hoppet uppe under en ganska lång tid, för jag tänker att det är så många platser runtom i Europa som helt enkelt inte överlever om turismen uteblir? Men just nu är jag inställd på att vi blir hemma hela sommaren så klart.

Det är så sjukt ändå, när man tänker på det! Att alla de platserna vi har varit på, alla favoritresemål, restauranger och vackra platser. De kanske inte kommer vara desamma när vi har tagit oss genom den här krisen? Nej, usch! Jag orkar knappt tänka så. Världen har gått genom kriser förut och förändring är ofta något bra. Kanske kan vi ta oss ut på andra sidan och mötas av något ännu bättre?

 Foto: Lisa Höök

Nu ska jag sätta ihop ett collage med riktigt snygga vår- och sommarväskor som kommer upp här i bloggen i morgon. Det var en läsare som undrade om jag hade några lite ljusare väskor att tipsa om och det kan jag lova att jag har, hehe.

Ha en fin onsdag hjärtan, puss & kram!


7 kommentarer7 kommentarer om “vit skjortklänning och favoritstövlar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Magisk outfit Linn, MAGISK!!

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Tack gulliga du 😀

  Reply
 • Jag tänker tvärtom angående sommaren. Jag är rädd att folk inte kommer att hålla avstånd utan samlas i parker och på uteserveringar och på det viset sprida smittan vidare. Mardrömmen är att det kommer att ta evigheter innan det börjar stabilisera sig tack vare det. Jag tänker också på alla som är i riskgrupper och som tvingas stanna inne, som inte har sommarställe eller ens en balkong. Sommaren kan tyvärr bli vår värsta fiende det här året, men givetvis älskar jag vår och sommar. Längtar bara tills allt är över, då kommer det att vara sommar i mitt hjärta, även om det är mitt i vintern:) Resa kommer vi ju att kunna göra även om det kommer att dröja. Jag tror att uthållighet och sunt förnuft är det bästa vapnet vi har just nu. PS. Ser fram emot fler bilder från ert sommarhus, det blir ju så fint! Kram!

  Reply
 • För mig som inte rest någonstans på fyra år, så var detta sommaren då jag kanske äntligen skulle ha råd och möjlighet igen. Riktigt jobb med lön och betald semester (bara det en lyx!) och jag hade börjat fundera att nu kanske det blir medelhavet, som jag har längtat. Men nej, så blev det inte. Det blir semester hemma, så håller också tummarna för en fin sommar, jag vill bada i havet!

  Reply
 • Själv är jag glad för miljön och kommande generationer skull att nöjesresandet har upphört. Man måste tänka längre än näsan räcker 🙂

  Reply
 • Älskar den här outfiten!!

  Reply
 • Tack snälla 🙂 Kram

  Reply