Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:19 | May 6, 2020

Back in stock – våra bästsäljare i taupe är tillbaka

Packningskuber i fyra delar här

Oh happy daaaaay, oh happy daaaaay!

Ni kanske undrar varför jag är så glad idag? Det är för att vi äntligen har fått hem våra produkter. Eller åtminstone en del av dem. P.g.a. rådande situation så kunde vi bara få hem hälften av vår produktion nu men jag är så lättad idag. Det har varit ett galet pussel med logistiken och det känns bara så bra att äntligen ha våra produkter i taupe i lager igen. Jag vet att många av er har hört av er till vår kundtjänst och skrivit upp er på vår maillista och ni ska ha fått ett mail igår kväll. Det är alltså inte en lika stor påfyllning som sist så passa på innan de säljer slut igen. Förra gången gick det väldigt fort och nu har vi bara hälften så mycket som sagt.

Alla våra produkter i färgen taupe hittar ni här!

Som ni såg på några av bilderna från min vecka så använder jag våra produkter hemma i garderoben hur mycket som helst och de funkar precis lika bra där som i väskan. Jag har nog aldrig haft så välorganiserade garderober som jag har just nu.

Och jag älskar den här bilden som Ida har tagit av hur hon använder våra packningskuber i hennes garderob. Perfektion om ni frågar mig och så praktiska när ens garderob består av mestadels hyllor!

Vi har lagt upp en lång artikel med alla våra bästa tips och tricks när ni organiserar er garderob som ni kan läsa här. En sak jag nyligen har lärt mig som jag inte visste innan är att högerhänta personer ska hänga sina kläder med framsidan till vänster och vänsterhänta ska hänga framsidan åt höger. Det säger ju sig självt när man hör det. På så sätt har du alltid kläderna vända mot dig när du ska välja vad du har på dig. Det och mycket mer tipsar vi om i artikeln.

En personlig favorit just nu är vår största packningskub i XL. Jag jobbar ju i stan i veckorna och och allt jag behöver ha med mig i klädväg får plats i en sån här. Den är dessutom helt perfekt att slänga ner i en större handväska eller bag också.

Puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “Back in stock – våra bästsäljare i taupe är tillbaka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad är alla tre mått på XL kub? 😀

  Reply
 • det står på hemsidan: Size x-large 40 x 31 x 12 cm

  Reply
 • Tack för hjälpen! 💖

  Reply
 • <3 tack själv, kram

  Reply
 • Ursäkta en kanske superjobbigt fråga, men, har en väska med måtten 41.5 x 35 x 18 cm, vilken av alla era kuber passar ENSAM måtten allra bäst? Vill gärna fylla ut väskan maximalt! Och vad har den kuben för mått?

  Finns det någon ytterligare lösning, som att kombinera två olika kuber, som maxar utrymmet?

  Och sist undrar jag om ni har någon enorm påse som man kan fylla utrymmet med? Det är en öppen väska så anledningen till att jag frågar är att det vore trevligt att kunna stänga in sakerna man bär runt på i något innanför väskan, som en klassisk bag organiser!

  Tackar redan på förhand ifall att du orkar ta dig tiden! Förstår om detta var en pain in the ass-fråga! 🙈

  Kram!

  Reply
 • Jag hänger kläderna efter hur dörren öppnas, om man nu inte har skjutdörrar, då vet jag inte hur jag hänger dem =)

  Reply