Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:06 | April 30, 2020

inspiration – lite blandat på min önskelista

Sweatshirt här // Omlottklänning här // Ribbstickad tröja här // Väska här // Sandaler Birkenstock här // Vit skjorta här // Vit t-shirt här //Beiga byxor här //Beige kofta här // Vit ryggsäck här // Sneakers här // Beige t-shirt här // Vit skjortklänning här // Fila-sandaler här // Vita jeans här

Hej hjärtan!

Jag märker ett genomgående tema i min shopping just nu. Framförallt så blir det inte alls lika många inköp som det vanligtvis blir under våren och jag handlar mestadels väldigt bekväma plagg, hehe. Det är ju säkert för att man hänger mer hemma och inte riktigt har några tillfällen att klä upp sig. Jag har kikat lite extra på ett par Birkenstock-sandaler som jag skulle vilja ha på landet, de känns så enkla att bara glida ner fötterna i om man ska ut i trädgården eller på terassen. Men jag gillar de från Fila lika mycket men vet inte om de passar till lika mycket.

Jag har ju kikat på lite ryggsäckar genom åren men aldrig slagit till men nu när jag hittade den här helvita kanske det äntligen blir ett köp? Mina axlar skulle bli väldigt glada i alla fall. Framförallt min högeraxel som alltid får bära mina tunga väskor. Det känns om en investering i min hälsa och mitt välmående, hehe. Annars har jag gått och kärat ner mig i den vita axelremsväskan och letar med ljus och lykta efter ett par vita jeans som både sitter bra och är riktigt sköna.

Jag hoppas ni hittar något ni gillar, puss och kram!


9 kommentarer9 kommentarer om “inspiration – lite blandat på min önskelista”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag köpte ett par Birkenstock liknande de i kollaget, lite ljusare bruna dock och är så nöjd! De är så sköna, mycket bekvämare än de tofflorna av FILA-modellen. I början tyckte jag de var så fula men föll för bekvämligheten men nu har jag vänt och tycker det är rätt fina också 🙂

  Reply
 • Saknar dina svar på kommentar-inlägg, har du slutat med dom? 🙂

  Reply
 • Absolut inte, jag älskar de inläggen och det kom upp ett nytt igår 🙂 Kram

  Reply
 • Min mor köpte en ljuslila Eastpackryggsäck till mig för ett par månader sedan. Det är guld värt med ryggsäck så kör på =)

  Reply
 • Hej! Har själv ett par Birken jag har i trädgården. Så sköna och fördelen är att det inte är hala. Har ingen erfarenhet av Fila, men kan tänka mig att om sulan är i plast kommer dom att bli hala om det är blött ute. Så kolla det innan så du inte blir besviken! //Sara

  Reply
 • Den vita skjortklänningen var så fin!

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Visst är den 🙂 Kram

  Reply
 • Älskar Fila sandalerna! Har du einte ty par svarta, sååå sköna

  Reply
 • Tack för input 🙂 Bra att veta att de är lika sköna som de ser ut. Kram

  Reply