Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:48 | April 29, 2020

ljusa jeans och rosa kavaj

kavaj här // t-shirt Sara Biderman x Bread&Boxers här // jeans här // skor här // väska här // solglasögon Celine här

Hej onsdag!

Hur mår ni idag? Jag har haft en riktigt bra vecka och börjar kunna hantera lugnet som kommer med av att resten av världen står stilla just nu, jag har t.o.m. lyckats börjar göra det bästa av situationen. Den här veckan har först Daniel och sen Michaela gjort mig sällskap på kontoret. Daniel höll faktiskt precis på att ta livet av mig. Jag har en plats där jag sitter med ryggen mot dörren och lyssnade på hög musik i mina hörlurar. Han sa hej när han kom men jag hörde inte så han tog mig på axeln och då flög jag i luften. Haha, det är därför jag ofta placerar mig i ett rum så att jag har ryggen mot en vägg och ser alla som kommer in och ut eller som befinner sig i rummet. Någon gång fick jag höra att det beteendet är typsikt oss vädurar? Att man vill ha koll, men jag tror ju även att det har väldigt mycket att göra med att jag är så otroligt lättskrämd. Jag kan möta Mattias runt hörnet hemma i lägenheten, jag vet att han är hemma och rör på sig men blir ändå så rädd att jag håller på att stryka med. Det värsta är att jag även skrämmer honom så att han i sin tur blir skiträdd. Daniel vart helt chockad han också, haha!

Och jag har ingen aning hur man gör någonting åt det här? Någon som är lättskrämd och har lite tips och tricks?

Aja, lite sidorspår! Jag har utöver det haft en väldigt bra vecka i alla fall, hehe. Det är så härligt att folk börjar komma tillbaka till jobbet här i Stockholm och jag och Lisa var och fotade nere i parken vid Berns häromdagen. Det var så fint med alla blomster och kändes väldigt kul att få fota lite outfits igen. Jag har saknat det och slog faktiskt till på en rosa kavaj förra veckan. Jag klär mig väldigt neutralt under vintermånaderna men på sommaren älskar jag färg. Min semestergarderob är ganska färgglad faktiskt och mitt sug efter färg brukar komma lagom med vårvärmen.

Puss & kram!


5 kommentarer5 kommentarer om “ljusa jeans och rosa kavaj”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså, guuuuud så fin outfit!

  Reply
 • Tack snälla 🙂

  Reply
 • Hahaha jaaaag är, kan bli livrädd när jag möter min sambo hemma fast jag kanske nyss såg honom. Är så fruktansvärt lättskrämd och jag har absolut inga tips och tricks mot det, bara pray and hope for the best för lilla hjärtat varje gång haha

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Jättesnygg kavaj! Och verkligen vårigt =)
  Jag är vattuman, men placerar mig helst också så att jag ser hela rummet och kan ha koll på alla som går in eller ut. Jag gissar att man blir mindre lättskrämd om man utsätter sig för att kunna bli det så att säga. Så sätt dig oftare där du inte har koll så kanske det hjälper. Eller så är det för att du går upp i saker och tappar tid och rum, det är å andra sidan en sjukt bra egenskap att kunna glömma allt annat så du kanske ska behålla din lättskrämdhet ändå 😉

  Reply
 • Jättefin!

  Jag är precis lika lättskrämd – även av folk som jag vet är hemma. När min sambo plötsligt står bakom mig och börjar prata när jag är helt inne i mitt…haha, hyperfokus. Tänker alltid på när Phil i Modern Family kollar på naturprogram med sina hörlurar, om typ djupa hav och försvinner helt i det… Tänk vad skönt. Men det är ingen bra idé för mig, måste höra om nån kommer för hjärtat orkar ej så skrämd jag blir 😂 [Borde kanske ej sett skräckfilm med min storasyster å hennes vänner som liten? 😂]

  Reply