Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:32 | April 28, 2020

en update från landet – det här kommer bli så bra

Ok, trumvirvel mina vänner! 

Väggen är äntligen borta, nu sitter utbyggnaden ihop med resten av huset och det här kommer bli SÅ BRA!

Det kändes inte helt självklart när vi satte igång bygget, att lägga så mycket pengar på det här när det veckan efter uppdagades att Covid-19 hade gjort sitt intrång i Sverige och Europa.

Framtiden är väldigt oklar för oss också men i samma veva fick vi ju sålt vår lägenhet och från och med i slutet av juni kommer vi bo här heltid tills vi hittar en ny lägenhet så just nu känns det som det bästa beslutet någonsin.

Och allt kredd till Mattias igen som stod på sig och envisades med att vi skulle bygga ut innan sommaren och inte vänta tills nästa år.

Vi har ju kunnat titta ut i den nya delen genom fönstren och det såg ut som att det skulle bli ett mysigt litet rum till…

…men nu när de har rivit väggen så inser vi att det känns som ett helt nytt hus. Den nya delen är runt 30 kvadratmeter stor men det känns som att huset helt plötsligt blev dubbelt så stort.

Nyp mig i armen vad nöjd jag är!!! Och extra glad för att det blev så fint med det gamla fönstret här som jag älskar så mycket! Nere till höger ser ni även hur bra stenplattan passade in och snart kommer här en kamin.

Det första jag sa när vi bestämde oss för att bygga ut var att den gamla eldstaden som jag ritade när vi flyttade in måste förbi intakt och se så fin den är nu när den står helt utan vägg i all sin prakt. Och jag vet att det inte är klart än men vad tycker ni? Det ska bli så kul att höra! Jag är som sagt så jäkla glad så jag hade kunnat ställa mig på terassen och skrika rakt ut.


24 kommentarer24 kommentarer om “en update från landet – det här kommer bli så bra”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 30 kvm är en mindre lägenhet så det är klart att det är stort om kanske inte så stort. Ska bli så spännande att se hur det ser ut när allt är klart 😀

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Hahha det är sant. Har inte ens tänkt på det så. Men i förhållande till huset är det inte så stort så det var mer så jag tänkte. Att så liten procentuell utbyggnad ändå kan få det att kännas dubbelt så stort 🙂 Kram

  Reply
 • Hej Linn, längesedan jag kommentera nu , men jag läser fortfarande haha 🙂
  snyggt det blir, ert landställe är sjuktfint! Hade jag skaffat ett ,hade jag definitivt velat ha exakt som ert.
  Du skulle bli inredare också 😉

  ta hand om dig! Kram.

  Reply
 • Hej Linn! Jag är ny här och hittade dig i början på året och har kikat in dagligen sedan dess. Jag måste bara säga att ert landställe är en av de vackraste landstället jag har sett och är så taggad på att se hur det kommer att bli med den nya delen. Tror inget annat än att det kommer bli fantastiskt när allt är klart. Er pärla som ni sålda var också otroligt fin, blir mitt framtida hem hälften så fint som den så är jag lycklig 🙂

  Reply
 • Så fint och det passar så bra in med huset känns de som. Och som du säger om fönstret så blev de jättebra☺️Vi ska också bygga ut/om vårt landställe i skärgården men till nästa år, så kul med inspiration!

  Reply
 • Åh, spännande! Hoppas jag kan inspirera lite. Jag vet själv hur många beslut det är som ska tas, haha. <3 Kram

  Reply
 • Det blir så fint, snyggt med en fristående eldstad. Ska bli så roligt att se det färdiga resultatet ☺️
  Kram Cissi

  Reply
 • Visst blev den fin utan väggen 🙂 Tack och kram <3

  Reply
 • WOW så sjukt fint det kommer att bli!!

  Reply
 • Kul att du gillar 😀

  Reply
 • WOW, detta kommer bli så fint!

  Reply
 • <3

  Reply
 • Erat landställe är typ mitt drömhem 🙂 Utbyggnaden blev toppen.

  Reply
 • Åh vad söt du är, tack snälla. Kram

  Reply
 • Fantastiskt fint! Rymd och luft! En duktig inredare!
  Kram från Staffanstorp

  Reply
 • Hej Eva! Tack snälla <3 Hoppas allt är bra med dig. massa kramar <3

  Reply
 • Hej Linn!
  Galet snyggt ju, stilsäker smak, allt hänger ihop, bara att gratulera:)
  /Louise

  Reply
 • Tack snälla 🙂 Kram <3

  Reply
 • Så himla fint, så kul att följa dig i allt ❤!!
  Ser fram emot att se hur slutresult kommer bli.

  Reply
 • Tack gulliga du, ska bli så kul att visa er hur det fortskrider. Kram <3

  Reply
 • Så vackert och stilrent det blir! Och tur i oturen att ni fick det så fint nu när ni ska flytta ut på heltid. Lycka till och jag hoppas att det löser sig fint med företagen och att ni ska slippa oroa er. Kram!

  Reply
 • Tack fina du <3 Kram och ha en härlig helg!

  Reply
 • Ert hus är ju så magiskt och drömlikt så jag vet inte vad <3

  Reply
 • Men tack snälla du! <3

  Reply