Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | April 26, 2020

lite blandade bilder från april

Hej vänner!

Något som är positivt med det lite lugnare tempot den senaste tiden är att jag hinner knäppa av mycket fler bilder av min vardag med mobilen. Något som inte är lika positivt är att jag har missat flera av dem i mina senaste inlägg så här kommer lite ni inte har sett från april.

Förra veckan var jag som sagt hos frisören! Det var dags att slinga utväxten och byta extensions. Så här ser mitt egna håret innan vi klippte topparna.

Vi la ljusa slingor i håret överst vid benan och underst (det som syns när man sätter upp håret, men inte däremellan. Jag gillar att ha en mörk “grund” för lite mer djup.

Emelie blandar färgerna 8 och 23 på mig. Nr 8 har jag alltid och nr 23 blandar vi i när jag vill gå lite mer åt det ljusa hållet. Just nu kan man få en konsultation via nätet hos Hairtalk och de rekommenderar då även salonger i närheten som kan hjälpa dig att sätta i håret. Så smart!

Så här fint blev det när Emelie hade utfört sin magi och vi lät håret vara lite längre den här gången. Det är ju så fint när man sätter upp det och får en lång hästsvans men det tar ju en hel del extra tid att styla det när jag ska ha nersläppt så jag får se hur länge jag behåller det så här långt, hehe. Och vill man inte ha permanent hårförlängning som jag så finns det hairbands som man kan sätta i och ta ur som man vill. Jag är sugen på en top of the head som jag kan klippa till lugg, Petra har det och är så fin i sin.

En dag åt jag lunch tillsammans med de här tjejerna på Lett. Martina driver Eldstickan och Iman Grounded Factory. Båda två är superduktiga entreprenörer som jag verkligen ser upp till. Innan Covid-19 hade vi ett projekt på gång som vi sedan fick pausa men snart hoppas jag att vi kan komma igång igen. Jag får så mycket energi av att smida planer tillsammans med de här två!

Har ni inte ätit Letts asiatiska sallad med jornördsdressing så måste ni göra det, min favorit!

Förra helgen när vi skulle ut till landet och följa upp bygget så stannade vi till i Saltsjö Boo…

…och åt på The Old Smokehouse som vi har hört så mycket gott om.

Och wow vilket ställe!

Jag blev alldeles kär i den här hängande sängen. Vi har ingenting att fästa en sån i på landet men jag är så sugen på en så jag ska se om det inte går att lösa på något sätt, hehe.

Vi slog oss ner vid ett bord…

…det var riktigt härligt väder och med en filt över benen gick det bra att sitta ute.

Solen tittade fram mellan molnen och maten var lika god som alla har sagt. Väl värt ett besök om ni är i krokarna eller vill på en liten utflykt utanför stan.

En dag när jag var på väg hem från kontoret gick jag inom Zara.

Det visade sig att de hade 50% rabatt på jättemycket av vårnyheterna så jag slog till på det här setet som kostade mig ynka 450 kronor istället för 900 kr. Fynd… Och jag har använt det flera gånger sedan dess!

Jag tyckte mönstret var så klassiskt och fint men gillar den moderna tvisten på jackan. Den kommer vara så fin att använda även utan kjolen.

Sen traskade jag och Mattias bort mot Tulegatan…

…där vi skulle infinna oss klockan arton.

Vi skulle nämligen möta upp det här fantastiska gänget och laga mat tillsammans på Aveqia.

Både jag och Lina fyllde år när Corona kom till Stockholm så vi fick ställa in våra födlesedagsfiranden men fick världens bästa födelsedagspresent av Stina och Kristian.

Nämligen en helkväll här tillsammans!

Konceptet på Aveqia är att man själv tillagar maten som man sedan äter med hjälp av några stjärnkockar.

Så grymt koncept och just nu tar de bara emot små sällskap och vi var helt ensamma i lokalen. Jag hamnade i samma lag som Kristian, vi hade ansvar för mellanrätten som var en paj med ärtor och det var så sjukt när vi lagade maten…

… för jag förstod verkligen inte hur alla de där ingredienserna skulle kunna smaka bra tillsammans men rätt efter rätt överraskade och det kändes som att äta på en riktigt fin restaurang men ändå hade vi varit med och lagat maten. Så roligt koncept och jag kan verkligen rekommendera det här om ni är ute efter en rolig upplevelse. Även jag som är riktigt dålig på att laga mat hade så kul och uppskattade verkligen det här!

Och den här bilden skickade jag som betyg på en låt till Musikklubben. I vanliga fall har varje person en egen emoji och så betygsätter vi från ett-fem men det var så längesen jag träffade Damon och Daniel så jag tänkte att de har saknat min nuna och låten var så bra så jag ville förmedla den exakta känslan jag hade när jag satte på låten i mina hörlurar. Så här glad har jag inte känt mig på länge!

Puss på er!


6 kommentarer6 kommentarer om “lite blandade bilder från april”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag måste veeeerkligen till The Old Smoke house, har bara hört så bra saker om det stället.

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Du kommer inte bli besviken 🙂

  Reply
 • Ditt hår ser helt fantastiskt ut! Så avis på längden, jag håller på att spara ut mitt men det går låångsamt. Har tyvärr inte råd med extensions, annars hade jag gärna provat för det ser så snyggt ut på dig 🙂
  Och hallå, du måste ju berätta vilken låt det var som fick dig på så bra humör!

  Reply
 • Smart att ha garderober byggda runt dörren sådär, funderar på att göra samma hemma 🙂 Får man fråga vart garderoberna kommer ifrån? Tack för en bra blogg!

  Reply
 • Vad snyggt setet från Zara sitter på dig! Aldrig något jag hade fastnat för i butik men nu när jag såg det på dig blev jag nästan lite sugen… hämtar mycket inspiration från dig klädmässigt ☺️

  Har varit och lagat mat på Aveqia en gång i Göteborg och jag kan bara hålla med, vilken upplevelse! Känslan av att ha bidragit till att laga den fina maten gör att den smakar extragott när det väl är dags att äta 😄

  Reply
 • Älskar setet från Zara!Får jag fråga vilken storlek du har I den? Du har så fin stil och du stålar 🙂 Din blogg är den jag får mest inspiration av och du känns äkta och verkar snäll 🙂

  Reply