Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:45 | April 24, 2020

vårstädar på Organista

Hej vänner!

Fredag och om några timmar är det helg! Har ni haft en bra arbetsvecka? Jag tycker som sagt att veckodagarna flyter samman så jag bestämde mig för att va i stan hela den här veckan. Det är dessutom byggkaos ute på landet och omöjligt att koncentrera sig så jag har suttit på ett folktomt kontor istället. Jag har fått en hel del gjort även om det inte syns så mycket utåt vad jag har gjort, hehe. Det är mycket småfix och förbättringar som jag gör på vår e-handelsplattform och en sak som faktiskt syns utåt är vår nya header.

Den här bilden har man mötts av när man har kommit in på Organista.com

…men nu är den utbytt till den här! Visst blev det fint? 

Och så här ser det ut på mobilen… Bilderna har bästa Ida Thun tagit, hon är så grym!

Det ser nästan ut som att vi har vårstädat och det är precis så det känns med allt fix jag gör för tillfället. Jag vet att ni är många som har hört av er och väntar på att vi ska få påfyllning av våra produkter i taupe. De är klara men det är jätteklurigt att få till logistiken med tanke på läget i världen just nu. Vi jobbar på det och nu är det i alla fall inte många veckor kvar. Om några timmar hämtar Mattias mig och Charlie i stan så åker vi ut till landet och det ska bli så spännande att se hur där ser ut. Snart ska ni också få se!

Ha en fin fredag och helg så länge, puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här