Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:53 | April 22, 2020

inspiration – organisering och förvaring till hemmet

organisering och förvaring hemma

Grå rund korg här // Vita förvaringsboxar här // Lådor i trä 2 -pack här // Random things-box här // Handtag i läder här // Förvaringslåda i tyg här // Tunna galgar här // Box med fack här // Vit förvaringsbox här // Liten vit förvaringsbox här // Flätade korgar 2-pack här // Ljusgrå korg här

Hej hjärtan! 

Det har som sagt blivit en hel del rensa ut, slänga, skänka och organisera för min del de senaset veckorna. Det kan ju vara något av det bästa jag vet, hehe, och det är kul att det verkar vara så många fler som ser ett värde i att ha ordning och redan hemma och inte för mycket prylar som ligger och skräpar nu när vi spenderat allt mer tid i hemmet. Jag skulle beställa lite nya förvaringsboxar och hade tänkte köpa mina favoriter nedan, de transparenta boxarna från Granit men de verkar inte finnas kvar i lager tyvärr.

Lika bra var väl det för jag hittade så mycket annat fint! Vi ska jag så sakta börja flytta ut alla våra prylar från lägenheten till landet och vi kommer behöva en del förvaring. Trälådorna är en favorit och så ska jag klicka hem lite fina korgar. Ett tips om ni vill få in mer kläder på mindre yta är att byta ut stora galgar mot de här tunna. När jag gjorde det fick jag plats med nästan dubbelt så många hängande plagg som innan.

Puss & kram!

Transparenta boxar // gamla från Granit


7 kommentarer7 kommentarer om “inspiration – organisering och förvaring till hemmet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Linn hjälp!! Har köpt en sko som du tidigare tipsat om, en öppen, högklackad sandalett, och nu behöver akut-expertråd!

  Hur ska sådana sandaletter sitta? Har beställt hem samma sko två storlekar och den mindre sitter som en smäck, som gjutna på mina fötter, typ noll millimeter tillgodo åt nåt håll alls, varken fram eller bak, men den är ju verkligen inte kortare än min fotsula (har dock en hälknöl som sticker ut men vet inte om hänsyn ska tas till sådana, haha), medan de större sitter något ledigare på foten och klacken hamnar liksom inte under hälen utan lite bakom. Vi snackar en storlek upp så de är ju liksom inte jättestora, men ja, hur ska man tänka? Precisa, eller med ganska mycket utrymme? Finns inga halvstorlekar … Båda är jättebekväma.

  Denna sko:

  https://www.stories.com/en_sek/shoes/heeled-sandals/product.heeled-leather-square-toe-sandals-black.0856590003.html

  Hoppas verkligen att du ser detta väldigt snart för måste skicka tillbaka asap… 😂 Förlåt men vet inte vart jag ska vända mig för denna fråga… 😂

  Reply
 • Hej där! Åh de är ju sååå snygga de skorna. Jag skulle satsa på den mindre storleken. Det är ju läder så de kommer töja sig lite och jag vet inte med dig men det läskigaste jag vet är när skor som inte har någon häl blir för stora för då är det så lätt att de åker av. Kram och hoppas det blir bra!

  Reply
 • Det har du ju faktiskt helt rätt i, det hade jag inte ens tänkt på! Tack snälla för att du tog dig tid att svara! Nu måste jag bara bestämma huruvida jag ska behålla dem i färgen beige eller svart…. Behöver hjälp! 😂

  1. Vilken färg tycker du är snyggast på denna sko?
  2. Vilken färg tror du är mest användbar?
  3. Vilken färg hade du valt?

  Du hör, förlitar mig till ditt omdöme helt och fullt i denna skofråga, haha. 🙈

  Borde jag köpa en av vardera färg, eller satsa på en av dem och komplettera med denna variant nedan i någon färg? Finns i beige, vit, svart och brun… 🤔

  https://www.stories.com/en_sek/shoes/heeled-sandals/product.strappy-leather-heeled-sandals-orange.0754912001.html

  Hur hade du tänkt?

  Förlåt att jag använder dig som typ personlig stylist just nu, men finns ingen som jag skulle lita på gällande stilfrågor till samma grad som jag litar på dig! 😍🙌

  Reply
 • 1. Svart
  2. Svart
  3. Svart

  Haha, så jag skulle bara köpa svart! <3 Tycker bara det är kul att agera lite personlig stylist.

  Kram fina du!

  Reply
 • Men så roligt att du svarade! Tack för din professionella åsikt! 😉 Är faktist väldigt överraskad över svaret, var övertygad om att du skulle svara 1. Beige, 2. Beige, 3. Beige! Haha, men känner dig tydligen inte fullt så bra som jag intalade mig! 😀 Stort tack och en ännu större kram!

 • Bra tips och snygga grejer! Men en viktig sak är att de där galgarna inte är bra för alla kläder då många material riskerar att tappa sin form om de hänger på tunna galgar en längre period. Ull och kashmir ska t ex absolut inte hänga så utan helst vikas, men annars hänga på en generös galge.

  Reply
 • Håller med! Det skulle jag ha förtydligat så klart. Tack för input, kram!

  Reply