Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:44 | April 21, 2020

15 bilder från min vardag just nu

Hej tisdag!

Ska vi kika på lite bilder som jag har knäppt med mobilen den senaste tiden? Jag och Charlie har varit en hel del på kontoret. I vanliga fall får inte Charlie sitta i mitt knä, jag vill inte skämma bort henne för mycket så att hon lär sig men ibland kan jag inte låta bli att ta upp och pussa på henne.

Vi bor ju ett stenkast från kontoret (åtminstone fram t.o.m. den 30 juni) och alla andra har jobbat hemifrån så jag har passat på att få lite miljöombyte då och då.

Jag trivs väldigt bra i vårt nya rum och det är en fröjd att komma hit och få jobba vid min stationära dator. Jag får så ont i nacken när jag sitter för mycket vid min bärbara dator där hemma.

Charlie trivs också bra även om hon ser lite missnöjd ut på just den här bilden. Här började klockan närma sig lunch och då får hon den här stirrblicken, hehe.

När jag kom till kontoret en dag förra veckan så hade tjejerna flyttat runt lite och Michaela hade lämnat den här lappen på min plats. Jag blev så glad och messade henne direkt och bestämde att vi skulle införa obligatoriska meddelanden på lappar på kontoret lite då och då. Hur mysigt?

Jag och Charlie har promenerat en hel del när vi har varit i stan och vi har en ny regel. Nämligen att vi inte alltid ska gå samma runda utan gå in på lite gator där vi antingen aldrig har gått eller där vi sällan går. Det är så mysigt att upptäcka nya delar av våra kvarter och den här gatan var just en sådan. Jag blev alldeles förälskad i det gula gatuhuset till vänster, där hade jag gärna köpt vår nästa lägenhet och sen hade jag hängt i trädgården på framsidan hela dagarna.

Jag har varit duktig på att hålla mitt löfte om att klä mig lite ljusare nu när våren är på ingång. Jag fick så många frågor på Instagram om den här jackan men den är tyvärr gammal från Nakd.

Min cahsmerescarf med leopardprint är däremot ny och kommer från Moonan & Ponsbach. Jag älskar den!

Jag och Mattias åt tidig middag på Kale & Crave en kväll. Helt klart ett av Stockholms bästa matställen om man vill ha ett nyttigt men ack så gott mål mat. Tips!

Här kommer en bild från i måndags förra veckan när vi tömde huset på småprylar, tavlor och annat inför rivningen av väggen.

Här har de tagit loss våra fönster och satt in i karmarna på den nya väggen. Mattias ville först byta ut våra gamla fönster till nya men jag älskar framförallt det högra fönstret och bestämde att vi skulle ha dem kvar. Nu när vi har fått se hur det blev så är vi så glada att vi behöll dem för hela huset känns så mycket mer enhetligt eftersom vi har de här fönstren i köket och sovrummen också.

Den här stenskivan valde jag ut på måfå över en hemsida och så åkte Mattias och beställde den utan att jag fick se den irl. Vi hade så mycket att göra den veckan så det fick bli en liten chansning men den visade sig vara precis lika fin i verkligheten om inte finare. Den ska vi ha under braskaminen. På föregående bild kan ni föresten se var den kommer stå i högra hörnet där det sitter ett rör för skorstenen i taket.

Här har de plastat in för att de ska börja riva väggen…

…och här kan man se lite hur det ser ut när de började öppna väggen till det nya vardagsrummet.

Och här är en bild från andra hållet där hela väggen är borta. Så sjukt det känns! Fler bilder kommer men det var allt för nu.

Puss & kram!


12 kommentarer12 kommentarer om “15 bilder från min vardag just nu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Aaaah så snygg i leopard Linn! Massa kram till dig <3 / Moonan & Ponsbach

  Reply
 • Tack fina ni <3 Älskar min nya sjal!

  Reply
 • Vad spännande meed lite renovering☺️

  Reply
 • Eller hur 😀

  Reply
 • Älskar maten på Kale and Crave men tycker att interiören är liiiite steril för att få till en riktigt mysig middag vilket är trist :/

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Ja, men jag tror de satsar främst lunch. Annars håller jag med, det hade kunnat vara lite mysigare när man äter där kvällstid 🙂

  Reply
 • Så spännande! Vad har ni för mått i vardagsrummet? Och visst är kaminen i samma rum som glaspartierna? Hur tänker ni då med inredning (är själv i renoveringsstartgropar och då blir hållet vi vill ha glasvägg mot pga utsikt långt ifrån kaminen, som jag tänker att man också vill sitta nära pga mysfaktor…). Har du lagt upp planlösning här nånstans? Tycker det är så snyggt som ni har gjort men fastnar i min framtida möblering av ett bredare rum, kanske med både soffa och matgrupp vid glasvägg/fönster. Ursäkta babblig kommentar, haha.

  Reply
 • Haha, inga problem. Jag tycker din kommentar är mysig för du har skrivit den så att det låter som att du tänker högt. På bilden nedan ser du hur vi ska placera kaminen i hörnet. För precis som du så tänkte jag att vi vill ha den åt samma håll som utsikten. Man vill ju njuta av båda samtidigt. Snart kommer det bättre bilder så du får se, hehe. Kram bästa du!

  Reply
 • Har du några tips på häng och dylikt om man ska segla runt i Stockholmsskärgård?

  Mvh

  Kram

  Reply
 • Det har jag och de kommer här! Vita grindarna vid Älgfjärden, Svartsö krog och glamping. Nässlingen är mysigt. Möja, pärlan, världshuset, vickströms fisk. Gällnö, norr om Abborkroken, Abborkrogen vid Abborkroken, Bullandö Krog och Sandhamn. Kram!

  Reply
 • Så snygg sjal! Älskar leo och älskar sjalar och har varit på jakt efter den perfekta leo-sjalen i några år nu! Hade en favorit för några år sedan som ”behöll formen” men mina senare i köp har inte haft den stadgan i materialet så efter ett tag hänger de platt… förstår du på ett ungefär hur jag menar? 😜
  Nu till min fråga – hur är denna sjalen? Den ser i övrigt magisk ut, gillar printet och färgtonerna så nu hoppas jag på en ny favorit 😊

  Reply
 • Åh, jag är helt förälskad i materialet och kvalitet känns underbar. Däremot har jag inte haft den i mer än ett par veckor så jag vågar inte gå i god för hur den håller formen än <3 Kram

  Reply