Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:23 | April 20, 2020

vecka 17 – ett frisörbesök, e-handelstrender och renoveringen som aldrig tog slut

veckans planer 

Hej måndag och ny vecka! Visst flyter veckorna ihop lite just nu? Det känns jättekonstigt att det är slutet av april redan och att maj närmar sig med stormsteg. Den här våren bara försvann i någon sorts Corona-dimma. I vanliga fall brukar man ha hunnit med en hel del häng på uteserveringar, härliga vårfester, kanske en weekend någonstans och ett bröllop eller två. Men inte den här våren, den här våren är allting upp och ner. Arbetsveckorna lunkar på i långsam takt i alla fall och jag fick en hel del gjort förra veckan. Just nu gör jag verkligen bara sånt som inte märks så mycket utåt, jag har hittat en jätteduktig tjej som hjälper mig med mina Google-konton, vi har installerat en ny app som förenklar inventeringen och lagerhållningen något enormt och den här veckan blir det fokus på produktbilder och att finslipa alla produktsidor. I början av maj får vi äntligen vår påfyllning på Organista med alla produkter i taupe som är helt slutsålda för tillfället. Eftersom det är byggkaos på landet hänger jag i stan i början av veckan. Idag ska jag till frisören, på onsdag fotar jag med Lisa och på torsdag ska jag delta i ett digitalt seminarium och lära mig om nya trender inom e-handel. Helgen kommer bli superlugn och spenderas ute på landet, det står vårstädning i trädgården på schemat!

veckans bästa

Idag ska jag som sagt till min frisör Emelie och vi ska slinga håret. Jag har fått ganska ordentlig utväxt nu och känner mig alldeles för mörkhårig igen så det ska bli riktigt skönt att ljusa upp det. Som vanligt tänker vi att det ska bli en nyans ljusare än vad jag har nu men ni vet ju hur jag är, jag är riktigt feg när det kommer till förändringar av min frisyr så vi får se hur mycket jag vågar idag helt enkelt. Hehe!

veckans sämsta

Haha, alltså! Bygget tog liiite längre tid att färdigställa än vad jag fick för mig. Minns ni att jag skrev i tisdags förra veckan att vi skulle riva väggen mellan huset och den nya utbyggnaden? När jag fick höra det tänkte jag att allt skulle bli klart typ samma dag eller dagen därpå men icke. De har jobbat hela helgen med att spackla väggar, bygga träbalk, lägga golv och allt annat finlir men den som väntar på någonting gott…eller hur? Det kommer bli så fint när det är klart i alla fall och jag längtar så efter att visa er!

veckans låt

Petra länkade en ashärlig spellista som Daniella Johnsson har satt ihop. Jag hade en period då jag uteslutande lyssnade på fransk hiphop. Jag ska leta upp några av mina gamla favoritlåtar till er någon gång men under tiden så kan ni lyssna på den här listan som är mycket mer lättsmält för alla olika musiksmaker, hehe. Tänk mer fransk lounge och så mysigt att ha på i bakgrunden under en middag eller när man jobbar.

Ha en fin måndag älsklingar, puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här