Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:17 | April 17, 2020

två tavlor till vårt nya vardagsrum

Hej älsklingar! 

För ett par veckor sedan snubblade jag över ett konto på Instagram som drivs av en tjej som målar och säljer tavlor. Det var en annan tjej som jag följer som la upp bilder på sina nya tavlor och jag föll pladask.

Kontot heter @madebyelsaa och ni hittar det här! Jag la en beställning direkt, tavlorna kostar 3000 kronor styck eller 5000 kronor för två och två veckor senare hämtade jag ut paketet med tavlorna på posten, så smidigt!

Jag tycker att konst är det absolut svåraste när det kommer till inredning. Framförallt för att jag inte har något som jag direkt gillar och vet inte vad jag vill ha.

Så så fort jag trillar över något som tilltalar mig så slår jag till.

Det är den här väggen som rivs den här veckan…

…och här skymtar ni vårt nya vardagsrum. Tavlorna ska sitta på väggen ni ser till vänster.

Vi kommer ha en vit hörnsoffa, en beigegrå matta och inredningen kommer som sagt gå lite mer åt det ljusa hållet än i resten av huset. Ni kan se en mindre version av vår nya soffa och min moodboard här.

Jag tror att de här tavlorna kommer passa helt perfekt och eftersom väggen är ganska lång så fick det bli två stycken så att det inte ser för tomt ut. Jag funderar även på att ta ut vår runda spegel från lägenheten som får sitta på väggen till vänster om soffan där vi ska ha vårt nya barskåp. Det ska bli så sjukt spännande att se hur det blir när de har rivit väggen och utbyggnaden blir en del av resten av huset, det är så svårt att visualisera och jag har inte varit ute på hela veckan men snart ska jag åka ut och få se hur det blev.

Ha en fin fredag så länge, puss och kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “två tavlor till vårt nya vardagsrum”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn🙂 Så vackra tavlor! Älskar dom😊 Jag såg din stiliga pappa idag. Jag hade hämtat ett paket och kom ut på gatan och när jag såg honom tänkte jag “var har jag sett honom?” Sen kom jag på att det är ju din pappa! Han var väldigt stilig i sin hatt😊
  Tack för en inspirerande blogg🤗

  Reply
 • Åh, så fort jag läste din kommentar så skickade jag den i ett sms till honom och han blev så glad för den fina komplimangen. Tack <3 Kram!

  Reply
 • Så fina tavlor, kommer ju att passa PERFEKT!!!

  Reply
 • Tack gulliga du 🙂 Visst är de fina!

  Reply
 • Älskar färgen på ert kök! Luckorna och dörrarna! Vad heter kulören? 🥰

  Tavlorna var också trevliga!

  Reply
 • Tack snälla, vad kul att du gillar det, vi trivs fortfarande så bra med det! Färgen på vårt kök heter heter S-5000-N, kram

  Reply