Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:06 | April 15, 2020

inspiration – en helt ny vårgarderob

kort trenchcoat här // vit t-shirt här // sandaler här // linneskjorta här // ribbstickad t-shirt här // beige kavaj här // vitt linne här // oversized trenchcoat här // vita jeansshorts här // solglasögon här // stickad tröja här // vita jeans här // ribbad tank top här // beiga byxor med skärp här // vita sneakers här // vita shorts med snören här // keps med rosett här // linneshorts här

Hej vänner!

Jag fick så mycket vårkänslor för ett tag sedan och blev äntligen sugen på att hoppa i lite ljusare plagg men sen blev det kallt igen och den senaste tiden känns det som att det har varit sol och hagel om vartannat. Då gick jag tillbaka till helsvart igen, haha. Så nu har jag letat en massa inspiration till ljusa vårplagg och hade jag kunnat så hade jag bytt ut hela min vårgarderob och ersatt den med plaggen ovan. Det finns så mycket fint i butik just nu och p.g.a rådande situation så säljer ingenting slut. Det brukar vara mitt största problem, att alla mina favoritplagg är slut i min storlek. Men inte nu inte och jag tänkte i alla fall slå till på linneskjortan med tillhörande shorts, den korta trenchen och de vita byxorna. Jag har ju en hel del ljusa plagg i garderoben från tidigare säsonger som jag kan matcha med.

Nu blir det skärpning! Så här vill jag se ut från och med nu:

Hoppas ni hittar något ni gillar, puss & kram!


8 kommentarer8 kommentarer om “inspiration – en helt ny vårgarderob”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här