Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:20 | April 11, 2020

GLAD PÅSK OCH EN RABATTKOD

Packing Cubes Starter Set i svart här 

Hej älsklingar!

Och glad påsk på er! Jag hoppas att ni mår bra och firar påsken så gott det går trots omständigheterna. Det hjälper ju humöret en hel del att det är sol och fint väder utanför fönstret. Vi ska snart gå en lång promenad med Charlie i solen och ikväll ska vi laga påskmiddag. På Organista förbereder vi för vårens påfyllning och säljer ut lite just nu för att göra plats.

Ange koden EASTER20 för att få 20% rabatt på hela din order på Organista, koden gäller t.o.m. måndag den 13/4…

Puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “GLAD PÅSK OCH EN RABATTKOD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här