Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:35 | April 9, 2020

15 bilder från min mobil den senaste tiden

Hej torsdag!

Jag gick precis genom min mobil och hittade femton bilder från den senaste tiden som jag inte har delat med er. Så här såg jag ut när jag var i stan förra veckan och skulle till kontoret, solen sken och jag njöt när jag behövde ta på mig mina solglasögon för att inte bli alltför bländad i det fina vädret.

Faaaaan, vad jag saknar det här alltså! Ni vet ju hur mycket jag älskar att hänga på kontoret och det fattas mig verkligen…

Min älskade lilla arbetsplats där jag får sådan ro och så mycket gjort. Snart ses vi igen hoppas jag!

Det var tisdag och vi skulle som sagt byta kontorsrum. Vi hade ett tillfälligt på våning fem ut mot en innergård som tyvärr har tak över sig så vi hade aldrig något dagsljus i det gamla rummet.

Nu har vi flyttat till ett rum på tredje våningen som dessutom är min favoritvåning på No18, där är så fint. Vårt nya rum ligger ut mot en innergård utan tak så nu har vi dagsljus igen. Så viktigt om man ska orka jobba långa dagar! Tyvärr kom jag helt av mig när vi hade möblerat rummet så jag glömde ta någon bild men det ska ni så klart få se nästa gång jag är där.

När vi var klara på kontoret kilade jag hem med den här älsklingen och hon letar alltid upp varenda liten solkatt inomhus. Sen lägger hon sig där och solar och flyttar sig efterhand som solkatten rör sig tills det inte längre finns någonting kvar av den. Hur gulligt? Min soldyrkande lilla mexikanska. Någon annan men chihuahua som känner igen det beteendet? Jag tänker att det borde vara något typiskt för den här rasen?

Man kan minst sagt säga att april har bjudit på riktigt aprilväder med sol men också snö om vartannat. En dag låg det snö på hela tomten när vi vaknade upp. Och det börjar hända grejer med utbyggnaden av huset. Snart är vi klara, woohoo!

Charlie älskar inte bara solen utan även närhet, så här ligger hon gärna intill mig när jag sitter i soffan och jobbar.

En dag för några veckor sedan trillade jag över en tjej på Instagram (@madebyelsaa) som målar jättevackra tavlor och jag beställde direkt två stycken till vårt nya vardagsrum.

Nu är de klara och på väg hem till oss! Här ser man ungefär hur de ser ut men bättre bilder kommer så fort vårt nya vardagsrum är klart och de hänger uppe på väggen.

En dag åkte vi till Bygg Ole i Nacka och skulle välja ut golv till vardagsrummet. När vi hade bestämt oss så skötte Mattis beställningen och jag gick runt och kollade på kakel och tog selfies, hehe.

På vägen hem stannade vi i Värmdö Centrum för ett besök på Clas Ohlson. Jag älskar den butiken, haha! Där finns allt och lite till och jag hittade helt grymma förvaringsboxar som jag vill ha till vårt förråd men tyvärr var locken slut så det fick vänta.

Istället blev det lite pärmar som jag ska sortera papper i och två nya trådlösa headsets. Jag som sällan (peppar, peppar) slarvar bort mina saker har gjort av med flera stycken de senaste månaderna så den här gången köpte jag två så jag slipper vara utan.

Jag har beställt en ordentlig skrivbordsskriva till vår stringhylla i arbets-/gästrummet och så har jag tagit hit en av mina stationära datorer. Det kan vara det bästa jag har gjort på länge för nu slipper jag jobba med min bärbara dator hela tiden. Jag får så ont i nacken av den och nu kan jag sitta ordentligt och jobba även här ute på landet.

Och så en sista bild på min lilla älskling! Nu ser man inte men det är mitt ben där under täcket som hon ligger och håller om. Hon vill alltid ha lite närkontakt även när hon sover. Så det brukar vara rumpan mot mitt ben eller en tass som vilar mot mig och så myser vi så här tillsammans. Ahhh, jag spricker av kärlek för henne!

Det var lite bilder från min mobil den senaste tiden det! Jag hoppas ni får en fin Skärtorsdag idag och en mysig påsk även om det inte går att göra så mycket för tillfället…

Puss så länge mina kära!


10 kommentarer10 kommentarer om “15 bilder från min mobil den senaste tiden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mer sådant här Linn, så kul! 😀

  madebyelsaa

  Reply
 • Kul att du gillar 🙂 Kram

  Reply
 • Varifrån kommer ditt mobilskal? Letat efter ett i den färgen 😊

  Reply
 • Visst är det fint! Jag älskar det och det kommer från Bounir, de har flera olika färger och man kan välja med eller utan kortsida. Kram! https://bounir.com

  Reply
 • Min hund (blandras av större modell) korthårig, älskar också att sola inomhus på våren. Det gjorde även min amstaff jag hade tidigare. Så jag tror inte det är rastypiskt. Möjligtvis att korthåriga hundar uppskattar det mer.

  Reply
 • Gulligt! Ja, det kanske stämmer? Känns som att en långhårig hund borde bli alldeles för varm av det? Kram!

  Reply
 • Hittat en jättefin vas till dig! Haha kanske konstigt men tänkte den skulle passa med din stil. https://skultuna.com/se/pomme-medium-beige.html

  Reply
 • Men alltså! Hur gullig är du? Det är det här som är det bästa med min blogg, att vi är som vänner! Och du känner verkligen mig för jag har redan den vasen i en mindre version, haha. Kram fina du!

  Reply
 • Hej! Gäller nog de flesta raser. Min lilla dvärgtax gör likadant 🙂

  Reply
 • Haha, åh, jag trodde det var typiskt för chihuahuor men kul att veta att många hundar oavsett ras beter sig så. Kram!

  Reply