Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:20 | April 8, 2020

två riktigt sköna outfits lagom till våren

stickad väst här // väska här // jeans här // skjorta här // skor här

Hej hjärtan! 

Jag började sätta ihop en outfit i mitt huvud som var inspirerad av några av plaggen jag hade på mig på bilderna igår och ungefär så här tänker jag att jag vill använda min nya stickade väst och clutch i vår. Till ett par lite lösa jeans och ett par klackade sandaler. Så avslappnat och snyggt eller vad säger ni?

tröja här // solglasögon här // byxor här // teddy-skor här // väska här

Och när jag letade inspiration så ramlade jag över de här nyheterna i min favoritfärg beige! Är det någonting jag välkomnar med våren så är det att det är så mycket lättare att klä sig snyggt bekvämt. Ett par sköna hemmabyxor blir fina till en lite oversize tröja och loafers. Byter man ut inneskorna och matchar med en riktigt fin väska och solglasögon så kan man ju kila ner så här på stan. Underbart!


2 kommentarer2 kommentarer om “två riktigt sköna outfits lagom till våren”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här