Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:36 | April 7, 2020

en hemma-outfit

jeansjacka här // stickad väst med polokrage här // skjorta här // leggings här // espadrillos här // väska här

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Jag mår fint och jobbar hemifrån idag. Det blir färre och färre mail att svara på och mindre och mindre jobb att göra, jag antar att det beror på att det är påskvecka men jag håller mig sysselsatt ändå. Jag har fått en utrensningsryck så jag håller på och rensar ut på landet och förbereder inför vår flytt. Vi har i princip redan flyttat hit det mest nödvändiga och har bott här sedan vi sålde lägenheten.

Vi har varit väldigt duktiga på att rensa ut saker vi inte använder i lägenheten under årens gång så det är inte alls mycket att ta tag i där i alla fall. Det är främst min garderob som måste bli väldigt mycket mindre om den ska få plats ute på landet.

Många klassiska plagg som jag vet att jag kommer få användning för igen kommer jag dock inte göra av med, dem kommer jag magasinera istället. Lite jackor och sånt som tar mycket plats!

Det har ju blivit en hel del hemma-outfits den senaste tiden!

Den första veckan jag var hemma gick jag runt osminkad i mjukiskläder men till slut kände jag att jag var tvungen att börja klä mig lite som vanligt igen och sminka mig ibland bara för att inte tappa det helt, haha.

Foto: Lisa Höök

Och ungefär så här ser jag ut en dag när jag jobbar hemifrån och jag är så glad att man äntligen kan börja rota fram vårjackorna. Den här jeansjacka är en ny favorit i garderoben som jag kommer använda flitigt i vår.

Jag hoppas ni får en fin tisdag och tar hand om er där ute vänner, puss så länge!


4 kommentarer4 kommentarer om “en hemma-outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jaa, så viktigt att klä på sig och sminka sig som vanligt även om man inte är hemma tycker jag. Jag gör det i grund och botten för mig och inte för någon annan liksom.

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Samma här 🙂 kram

  Reply
 • Men alltså kan du bara dra? Så jäkla snygg även när du arbetar hemifrån. Ett par riktiga byxor till och så hade den varit alldeles perfekt till vilket tillfälle som helst! 🤯

  Mvh tjej med håret i en tovig boll, rutiga pyjamasbyxor med hål i skrevet, två olika strumpor och en 10 år gammal nike-sweater upptill.

  Reply
 • Haha, gulliga du! Och tro mig, vissa dagar skiter jag också i allt och går runt i ett par mjukisar med målarfärg på och ett fult linne. Ska ta en bild på det någon gång också, hehe. Kram!

  Reply