Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:07 | April 2, 2020

svar på kommentarer – kritik, kärlek och lyckönskningar

Organista

Eftersom jag jobbar hemifrån just nu följde jag med min sambo på jobbresa, han är tekniker och jobbar inom Sverige, och tar egen bil. Känns lyxigt att kunna nyttja detta tillfälle att komma iväg ändå, hotellpriserna är låga, vilket är bra för oss, samtidigt sm vi gynnar hotellen. Vi håller såklart avstånd och tvättar händerna ständigt. Jag gav min sambo ett kit från Organista i julklapp och önskade mig eget kit i födelsedagspresent och vi ÄLSKAR produkterna, speciellt nu när vi byter boende varje natt. Äntligen ordning och reda!

Vad fint att ni kan spendera tiden tillsammans och att ni samtidigt stöttar hotellen runt om i landet under de här tuffa tiderna. Jag har hört att flera redan har fått stänga igen, är det någonting ni har märkt av? Jag hoppas ni har det bra och vad glad jag blir att ni älskar produkterna så mycket. Det gör mig så glad! Och visst blir man beroende av dem när man byter boende ofta, de förenklar ju packningen så mycket. Kram fina du och ta hand om dig!

Jag har massor av dina produkter och de är jättefina, älskar färgen taupe! Ett framtida tips är att göra nån typ av vadderad påse/förvaring. När jag har med tekniska prylar så skulle jag vilja ha de lite mer skyddade och jag ser framför mig nån typ av påse med dragkedja i quiltad vaddering. Det tror jag skulle sälja riktigt bra! Exempelvis kan man då resa tryggt med epilatorer, hårstylingprylar, hudvårdsapparater, mm. Ett annat tips är en riktigt lång skopåse för stövlar. Sen vill jag också, precis som du skriver, uppmuntra alla som kan att stödja sina favoritbutiker/caféer/osv. Det är förhoppningsvis en stor del av oss som har hyfsat säkra jobb och som kan hjälpa till att hålla hjulen igång litegrann iaf.

Hej där! Åh, tack för tipset! En vadderad påse är faktiskt någonting jag inte har tänkt på själv och jag älskar att få inspiration till framtida produktutveckling av er läsare, så tack snälla för det och vad kul att du gillar produkterna. Att ha en större skopåse till stövlar har jag själv också önskat och det är någonting jag kikar på. Ta hand om dig och tack för din kommentar, kram!

Men tack för tipset! Ska börja använda kuberna i garderoben oxå, kanske kan ge mig bättre ordning även där! Älskar dina packningskuber.

Vad kul att du inte har tänkt på det än och att jag kunde hjälpa till! De är magiska att ha i garderoben och vi har flera kunder som använder produkterna lika mycket hemma som på resande fot. Och vad glad jag blir att du gillar packningskuberna, dem är en favorit här också, hehe. Massa kramar och var rädd om dig!

Covid-19

Alla hundar och katter som har sina mattar och hussar hemma i dessa tider är nog ganska glada. Det är verkligen en positiv sida av det här, både vi och dom har så mycket mer sällskap av varandra nu, så mysigt!

Jag håller med! Tänk så mycket kärlek och lycka vi får av dem i sådana här tider också. Jag är glad att jag även i vanliga fall kan ha med mig Charlie på jobbet dock så att hon slipper vara ensam men hon får ju ännu mer kvalitetstid nu och så är vi mycket mer på landet. Hon älskar att vara här ute så hennes liv har definitivt förbättrats markant den senaste tiden. Kram

Denna kommentar kommer nog få mönga påhopp. Och ber om ursäkt om jag verkar arg men….Hur fundera du kring social distansering, ansvar och solidaritet för inte sprida ev smitta och att ngn av er blir sjuka ev smittar någon annan som blir allvarligt sjuk och måste besöka sjukvård. Alla bör ta ansvar just nu. Fler födelsedagar kommer. Men om man inte är ansvarsfull kan man orsaka andra lidande enbart genom att ha en ”liten fest”. En födelsedag med enbart din man och pappa hade kanske räckt. Blir så förvånad över Ditt val. Betänk också vilket inflytande du har. Andra kommer agera som du. Kanske kunde du sig skriva hur du resonerade i frågan. En vuxen kvinna som måste ha kalas ”för det är så viktigt för en”.…..trots rådande omständigheter…

Hej där! Ja, din kommentar fick en hel del påhopp men jag valde att bara godkänna en kommentar till och det är den här nedan. Jag tycker det räcker med att en får sin röst hörd som tycker för och en får sin röst hörd som tycker emot. Jag brukar vara för full yttrandefrihet här i bloggen men när det gäller Covid-19 så har jag bestämt mig för att det här inte får bli ett forum för att sprida sina åsikter i frågan. Jag är så trött på all moralpredikan i sociala medier och har själv slutat att följa flera konton som ägnar sig åt detta. Vi åt middag med ett par vänner och höll mitt födelsedagsfirande väldigt enkelt, jag följer alla riktlinjer och har under flera veckor självmant isolerat mig i mycket högre utsträckning än vad som har varit rekommenderat, eftersom jag kan och vill undvika att vara en smittobärare. Jag väljer att lita på regeringens omdöme, gör ingenting jag inte får och håller tummarna för att deras sätt att hantera Corona-utbrottet här i Sverige visar sig vara framgångsrikt men det kan vi inte veta innan vi har facit i hand. Tack för din input!

Jag blir förvånad över att folk har så starka åsikter om andras val och uttrycker de så otrevligt. Det är väl klart man tar hänsyn till corona-rekommendationerna och anpassar firandet efter omständigheterna. Men man kan inte sluta leva helt. Och att unga friska umgås med andra unga friska är inget som är skadligt för samhället.

Hej där! Tack för att du backar upp mig, ni var många som gjorde det men efter din kommentar valde jag att inte godkänna fler. Jag vill som sagt inte att det här ska bli ett forum där vi diskuterar för- och emot Covid-19 och Sveriges regerings sätt att hantera det, det finns så många andra ställen man kan göra det på om man nu vill det. Kram!

Relationer

Ni är verkligen förebilder. En relation där man tydligt märker om och om igen hur mycket ni ser upp till varandra. Så fint att ni verkar vara varandras bästa vänner och alltid föredrar att umgås med varandra före någon annan. Det känns unikt. Så fint. Har själv ett förhållande som liknar ert. Min pojkvän är min nummer 1 och när folk beskriver hur trötta de är på varandra efter tider i karantän eller långa semestrar så förstår jag ingenting. Saknar honom mer om vi umgåtts tätt under en längre tid. Ta hand om dig!

Vad gullig du är och vad glad jag blir för de fina orden! Det värmer mig att vår kärlek lyser genom här i bloggen. Självklart har vi våra utmaningar som par vi också men jag älskar att vi fortfarande saknar varandra bara vi är ifrån varandra över dagen. Och att vi hela tiden jobbar på oss själva och med varandra för att bli ännu bättre tillsammans! Ta hand om dig du också och massa kramar.

Hej, hur går det mellan dig och din pappa? Hoppas allt är bra <3

Hej där! Tack snälla för din omtanke, jag skrev ett långt inlägg om det här. Kram!

Jag är så glad för din skull och jag kan gissa mig till vilken slags psykisk ohälsa som åsyftas då jag själv har den i min familj (och har den själv). Min pappa har också lidit av psykisk ohälsa i hela sitt liv och således under hela min uppväxt. Han var en väldigt bra pappa som påminner om beskrivningen av hur din pappa var, engagerad, gjorde ingen skillnad på mig och min bror etc. Men det fanns även en annan sida av min pappa som var arg, som inte släppte in någon i sitt liv, som svek familjen gång på gång och emellanåt struntade i oss barn. När jag var i lågstadieåldern och mina föräldrar upptäckte att även jag led av psykiska besvär i likhet med min pappa började han undvika mig. Jag tror att jag påminde honom om de problem han själv hade. I min livslånga kamp med min psykiska ohälsa har min pappa låtsas som ingenting. Första gången han sa att han älskade mig var när jag begick mitt första suicidförsök, då var jag 21 år. Det var enda gången min pappa visat äkta kärlek för mig. Mina föräldrar skilde sig när jag var vuxen, då uppdagades en bild av min pappa som jag helst sluppit höra. Sedan skilsmässan har min pappa blivit en främling i mitt liv. Han vägrar erkänna eller ta tag i sina psykiska problem trots att jag bett honom flera gånger. Han försvinner allt längre ifrån mig och min bror och de få gånger jag pratar med honom ställer han aldrig en fråga om hur jag mår eller vad jag gör. Jag förstår hur komplicerat det kan vara att hantera en människa som beter sig obegripligt och som man samtidigt inte klarar av att släppa. Bandet till en förälder kan ibland kännas som en förbannelse. Man älskar dom så mycket men i situationer där de inte behandlar en bra blir kärleken nästa en gift. Jag har under många år varit beroende av att få pappas bekräftelse, just för att den var omöjlig att få. Jag har gått i terapi för att acceptera situationen och lära mig att jag kan få lova att älska min pappa i egenskap av just pappa, men jag behöver inte tycka om honom som person. Men det är svårt. Du är otroligt modig som skriver så rakt och ärligt om din upplevelse med din pappa. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni får behålla den fina relation som ni i grunden verkar ha. Tack för att du delar med dig!

Hej fina du! Tack för att du delar med dig av din historia. Jag hoppas att det här kan vara ett forum där de som gått genom liknande saker kan stötta och rå om varandra. Den här bloggen har i alla fall alltid varit ovärderlig för mig eftersom jag aldrig har behövt känna mig ensam i det jag går genom, oavsett vad det har varit. Så tack för det! Jag beklagar verkligen och jag känner med dig. Jag är rätt säker på att om det nu visar sig att pappa har en diagnos så hade min bror samma men det dröjer ett tag innan vi får veta. Han har fått en remiss för utredning men inte någon kallelse än och nu med tanke på Covid-19 så antar jag att det dröjer ytterligare. Jag hoppas att allting i slutändan löser sig så bra det bara kan för dig också och att du får den hjälpen du behöver. Jag skickar en massa kärlek och styrka. Kram och ta hand om dig så länge!

Helt otroligt va din text berör, min mamma gick bort när jag var 12 och min pappa fick tyvärr problem med alkoholen efter det. För snart 2 år sedan valde han att komma tillbaka som nykter. Nu är jag 28 och vet att det kan komma bakslag men jag är så glad och tacksam för varje nykter dag vi får tillsammans.

Oj, vad glad jag blir för din skull! När jag gick genom det jag gjorde i höstas och försökte förklara för de i min närhet hur det kändes så liknade jag det ofta vid att det var som att min pappa var alkoholist och hade trillat dit igen. Det är ju så det känns, oavsett vad det är som gör att de försvinner från en. Jag håller verkligen tummarna och hejar på er. Massa kramar!

Tack för att du delar med dig! Önskar så att jag hade en relation till min pappa. Valde att bryta kontakten efter många år av psykisk misshandel. Tyvärr är han så pass psykiskt sjuk att det inte går att förändra honom oavsett terapi eller medicinering. Har nu en egen bebis och jag kan inte förstå för allt i världen hur man skulle kunna göra något ont mot sitt barn! Det förstärkte bara min känsla av att bruten kontakt var rätt beslut. Vi var inte hörts av eller setts på åtta år. Blir så glad av att höra att ni har en så fin relation!

Hej där! Vad ledsen jag blir för din skull och vad stark du är som ändå har brutit kontakten. Och jag förstår vad du menar med att man aldrig skulle göra sina barn något ont men det tror jag inte att våra föräldrar heller hade gjort om de var helt friska. Jag tror det är svårt att förstå hur det är att lida av psykisk ohälsa om man inte själv har varit med om det men jag tror du gör så rätt i att skydda ditt barn så gott du kan från det. Massa kramar och styrka till er!

Vad glad jag blir att din pappa kommit tillbaka till dig. Heja er! Jag är själv omringad av psykisk ohälsa och förstår hur svårt det är att ta tag i livet när det känns som att “The botten is nådd”, så det är starkt av honom att lyckas vända om. Det som hjälper mig att hålla mig kvar är att: skriva om tankar och händelser, läsa och lära mig om mina yttringar, meditera, träna, vila, umgås med likasinnade människor och hålla mig borta från substanser. Tack för denna strålande text, och Grattis på födelsedagen!!!

Tack för din fina kommentar och jag håller med! Det är otroligt starkt att välja den rätta vägen och som du skriver så krävs det nog en hel del reflektion och självkännedom för att lyckas stanna på rätt spår. Vad grym du är! Massa kramar och ta hand om dig.

Blev tårögd när jag läste det här. Jag vill skicka massor av styrkekramar och hopp till dig! Jag själv lider av psykisk ohälsa i olika former. Så du får gärna skriva mer om det om du vill! Annars kan du också kika in på min blogg där jag skriver om just psykisk ohälsa som ätstörningar och depressioner. Kram!

Hej där! Tack för dina fina ord. Det är inte omöjligt att jag kommer skriva mer om det men jag är väldigt noggrann med att inte hänga ut någon här i min blogg så vi får se vart allt leder och hur mycket jag (vi) väljer att dela med mig av. Kämpa på och fortsätt vara stark, fint att du delar med dig i din blogg och kanske kan hjälpa andra. Kram!

Så glad att höra att ni återfått kontakten, på ett bra sätt. Att han har självinsikt och vill bli bättre, att ni kan prata om din barndom. Min mamma har ingen självinsikt, vägrar prata om hur hon beter sig, vägrar skaffa hjälp. Jag och hon är äldre än du och din pappa, jag känner att tiden är förbi. Det kommer aldrig gå att resonera med henne, hon säger de märkligaste sakerna, och har ingen känsla för mig. Jag har dessutom en tonårsson med psykisk ohälsa, och nu med corona oro känns saker och ting ganska övermäktiga med mental stress åt alla håll och kanter… Stor kram till dig.

Hej fina du! Jag lider verkligen med dig och vad sorgligt det är att läsa om din mamma och nu son. Jag hoppas att åtminstone han får den hjälp han behöver och kanske kan klara sig bättre än vad din mamma har gjort. De månaderna som jag bröt kontakten med pappa kändes som de längsta månaderna i mitt liv så jag lider verkligen med dig och kan knappt förstå vad du går genom om det har pågått så länge. Jag skickar en massa styrkekramar och ge inte upp!

Vilken text gumman, blev helt tårögd av lycka. Du har en helt fantastisk pappa, och han har en alldeles underbar dotter. Pga av dig mar jag mycket bättre och efter snart sju ar känner jag mig äntligen som mig själv igen efter att min pappa gick bort…några dagar innan din mamma! Tack for allt… / Kram C

Wow, vilka fina ord, tack snälla! Jag beklagar verkligen sorgen efter din pappa men är samtidigt så glad att jag har kunnat hjälpa dig på något sätt. Kan jag genom att dela med mig av saker som jag går genom bara hjälpa några få att må lite bättre så är det värt det! Tack fina du och massa kramar.

Vad glad jag blir för er skull! Det har verkligen varit tydligt att ni betyder mycket för varandra och jag har gläds åt er fina relation. Min pappa är bipolär och det har inneburit en barndom från helvetet ibland men samtidigt är han min bästa vän och en av de viktigaste personerna i mitt liv. Som ung var det riktigt tufft men nu har han mått bra i många år vilket glädjer mig enormt. Samtidigt finns det alltid en liten oro över att sjukdomen ska ta över igen, men det är något jag får leva med. Men jag håller inte bara tummarna utan hela kroppen för att ni ska få många fina år tillsammans!

Åh, jag lider verkligen med dig! Och vet precis vad du menar. Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna lita blint på att vi slipper fler återfall men jag hoppas innerligt det. Vi har ju varit med om så mycket hemska saker tillsammans och jag väljer att tro att det har gjort oss tillräckligt starka för att förstå att livet inte är detsamma så länge vi inte har varandra och vår fina relation. Vad glad jag blir för din skull att din pappa mår bra idag och tack för att du delade med dig. Massa kramar till er!

Mode 

Hej Linn! Jag ska på bröllop i Sydafrika, har du några klänningtips, gärna långa, men det kommer vara varmt! Tusen tack!

Hej där! Åh, jag vet att ByMalina har fått in så mycket fina klänningar precis. Jag älskar även att ha byxdress på bröllop, så fint och bekvämt och då är ett tips att kika in Teotoki, de har helt magiska varianter. Kram och hoppas att bröllopet ligger lite längre fram i tiden så att ni kommer iväg!

Vart kommer dina jättefina byxor ifrån? Måste ha!!

Hej där! Mina beiga byxor kommer från Lindex men de har något år på nacken tyvärr. Kram

Övrigt

Grattis i förskott! Jag älskade Weeknds album och gillar förutom låtarna du nämnde Save your tears och Faith. Dock tycker jag att det var ett par halvdana utfyllnadslåtar med som han hade kunnat skippa. Men de kanske har något purpose sen när han kör sin konsert.

Åh, vad kul med ett The Weeknd-fan! Vi har köpt biljetter till konserten i november. Jag längtar så! Håller med om att några låtar var sådär men så är det ju alltid. Alla låtar på ett album är sällan hits. Kram

Åh vilka fina looks! Ibland saknar jag en gilla-knapp på din blogg. Jag kommenterar sällan, antagligen för att jag är lite lat men också ibland för att min kommentar inte känns så viktig. Men jag vill ändå att du ska känna att bloggen uppskattas och få veta vilka inlägg vi läsare gillar extra mycket. Kanske kan en gilla-knapp eller ett sånt hjärta många har vara till hjälp då? Hur som, två jättefina looks!

Men gud vilken bra idé! Jag ska kolla med våra utvecklare om jag inte kan få ett sådant där litet hjärta eller en gilla-knapp. Och tack för din kommentar, jag älskar när ni läsare gör avtryck här i bloggen. Det betyder allt för mig. Massa kramar fina du!

Vilken otroligt vacker bild på dig! Trodde att jag visste hur du såg ut glad, men har aldrig sett dig såhär sprudlande och lycklig i ögonen förut! Stort grattis på födelsedagen till både dig och din guldklimp! Hoppas att ni får en alldeles fantastisk helg med massa kärlek! Jag läste om vad du skrivit om din pappa, och jag är så glad för er bådas skull!

Men tack fina du! Det var så mysigt på min födelsedag i lördags att ni vår så många som gratulerade mig här inne. Det gör mig varm i hela kroppen och jag är om möjligt ännu mer tacksam för att jag har det här fantastiska forumet som bloggen är under svåra tider som dessa. Det är så fint att vi kan peppa och stötta varandra här inne. Tack snälla igen och ha en fin dag, massa kramar!


2 kommentarer2 kommentarer om “svar på kommentarer – kritik, kärlek och lyckönskningar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Sedan jag har börjat jobba hemifrån är min hund helt lycklig hela tiden. Kan inte sluta vifta på svansen. Det är så sött!

    Reply
  • Visst är det 🙂 Älskade djur <3

    Reply