Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:24 | April 1, 2020

Min födelsedagshelg i bilder

Hej hjärtan! Ska vi kika på lite bilder från min födelsedagshelg? Jag bestämde mig för att jobba halvdag i fredags så vid lunch gick jag och tränade och sen gick jag hem och duschade och gjorde mig i ordning inför kvällen.

Redan under fredagen blev jag bortskämd med presenter från samarbetspartners. Jag fick bl.a. den här fina polon och ett par guldiga byxor som blir perfekta till sommaren av M Missoni och en jättefin väska. Tack snälla!

Så här välklädd, sminkad och fixad har jag inte varit på veckor, haha. Jackan kommer från Zara och skjortan från The Shirt Factory. Stövlarna är från Arket och jeansen mina favoriter från Toteme.

Emilkepsen åkte också på (ser nu att jag borde damma av den lite, hehe)…

…och så åkte vi ner till Norrmalmstorg och checkade in på vårt favorithotell Nobis.

De har helt fantastiska Friends & Family-priser nu som ni hittar här. Varför inte boka in en staycation nu eller lite längre fram i vår? Hotell- och restaurangbranschen är en av de mest utsatta under den här krisen så om ni kan, snälla supporta era lokala favoriter!

Vi tog en fördrink och sen åt vi middag nere på Noi tillsammans med Stina och Kristian som också skulle sova över.

Maten på Noi är så god, en av mina favoriter i Stockholm, helt klart!

Det var i deras Chambre Separee som jag skulle ha min födelsedagsfest i fredags. Den är så klart uppskjuten men det var mysigt att få njuta av den goda maten ändå.

Till efterrätt blev det deras glassparty…

…med helt brutalt goda små donuts. Missa inte den här desserten om ni äter på Noi!

Jag drack en födelsedagsdrink och det var supermysigt att träffa Stina och Kristian men jag var tidigt i säng. Det sista jag är sugen på just nu är fest och allt sånt firande skjuter jag upp tills allt det här är över.

På lördagsmorgonen vaknade jag upp till frukost på sängen.

Den här tjejen och jag delar ju födelsedag och jag kan knappt tro att hon fyller tretton år.

Charlie är så pigg och glad och jag hoppas hon fortsätter må så här bra i flera år till. Jag älskar henne så mycket, min lilla tonåring!

Vi gick en lång promenad i solen på Djurgården och åt lunch på Villa Godthem’s uteservering.

På vägen ut till landet stannade vi till på Ballongverkstan för att köpa med lite ballonger till kvällens middag.

Ballonger förhöjer ju alltid känslan av att det är ett födelsedagsfirande på gång och vi behövde alla hjälpmedel vi kunde få, hehe.

När vi kom ut till landet blev det paketöppning och så fick Charlie sin tårta…

…gjord på kokt kyckling, torsk och risk. Hon blev överlycklig! Sen fick hon tuggeben och en ny väska i födelsedagspresent, vår lilla älskling.

Och sen kom en annan älskling på besök, nämligen min guddotter Juni.

Hon hade med sig sina föräldrar, Johan och Sophia, som skulle spendera natten hos oss och fira min födelsedag. Vi skålade i champagne, åt grön ärtsoppa till förrätt och Kyckling Paillard till varmrätt sen satt vi och snackade i flera timmar innan jag stupade i säng runt tvåtiden. Så trött och tacksam över min födelsedag som blev väldigt mysig trots att planerna vart något förändrade, hehe!

I söndags morse vaknade hela huset runt nio, jag dukade upp frukost som vi åt framför Nyhetsmorgon…

…och sen klädde vi på oss och gick en promenad till andra sidan viken och ut på ängen.

Det var helt fantastiskt väder så väl på andra sidan slog vi oss ner vid vattnet och njöt av solen en stund.

När vi kom hem var det dags för Johan, Sophia och Juni att åka hem och sen dukade jag upp en godis, kak- och tårtbuffé åt oss i vardagsrummet som vi åt framför en serie och resten av dagen spenderades i soffan. Vilken underbar söndag!

Puss och kram och tusen tack för alla era fina gratulationer på min födelsedag, ni är fantastiska! 


6 kommentarer6 kommentarer om “Min födelsedagshelg i bilder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här