Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:51 | March 28, 2020

HIPP HIPP HURRA

Idag fyller jag år! 

Ni som har hängt med i bloggen i några år vet att jag älskar att fylla år och brukar fira i flera veckor! I min familj har alltid födelsedagar varit heliga och något väldigt positivt betingat. Jag har valt att föra den tradition vidare in i min egna lilla familj och jag och Charlie delar dessutom samma födelsedag. Idag fyller alltså min lilla älskling 13 år och vi tänkte fira hela helgen!

Den senaste tiden har verkligen satt perspektiv på livet och jag önskar mig egentligen ingenting annat än att få ha Mattias, Charlie och pappa vid min sida och så alla mina fantastiska vänner så klart. Vi började fira så smått redan igår och under helgen kommer vi träffa en hel del nära vänner och umgås. Efter all frivillig isolering så är det det jag ser fram emot mest. Att få umgås med och skratta tillsammans med mina vänner som är som familj för mig.

Jag hoppas att ni får en underbar lördag, det ska jag i alla fall försöka ha!


20 kommentarer20 kommentarer om “HIPP HIPP HURRA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken otroligt vacker bild på dig! Trodde att jag visste hur du såg ut glad, men har aldrig sett dig såhär sprudlande och lycklig i ögonen förut! Stort grattis på födelsedagen till både dig och din guldklimp! Hoppas att ni får en alldeles fantastisk helg med massa kärlek! Jag läste om vad du skrivit om din pappa, och jag är så glad för er bådas skull! 💕

  Reply
 • Men tack fina du! Det var så mysigt på min födelsedag i lördags att ni vår så många som gratulerade mig här inne. Det gör mig varm i hela kroppen och jag är om möjligt ännu mer tacksam för att jag har det här fantastiska forumet som bloggen är under svåra tider som dessa. Det är så fint att vi kan peppa och stötta varandra här inne. Tack snälla igen och ha en fin dag, massa kramar!

  Reply
 • Stort grattis till dig o världens finaste lilla Charlie 💕.

  Reply
 • Tack snälla du <3 Kram

  Reply
 • Stort Grattis Bästa Linn❤️❤️

  Reply
 • Tack gulliga du <3 Kram

  Reply
 • Grattis på födelsedagen bästa Linn!!!

  Reply
 • Tack snälla 😀 Kram

  Reply
 • Denna kommentar kommer nog få mönga påhopp. Och ber om ursäkt om jag verkar arg men….Hur fundera du kring social distansering, ansvar och solidaritet för inte sprida ev smitta och att ngn av er blir sjuka ev smittar någon annan som blir allvarligt sjuk och måste besöka sjukvård. Alla bör ta ansvar just nu. Fler födelsedagar kommer. Men om man inte är ansvarsfull kan man orsaka andra lidande enbart genom att ha en ”liten fest”. En födelsedag med enbart din man och pappa hade kanske räckt. Blir så förvånad över Ditt val. Betänk också vilket inflytande du har. Andra kommer agera som du. Kanske kunde du sig skriva hur du resonerade i frågan. En vuxen kvinna som måste ha kalas ”för det är så viktigt för en”. 😌…..trots rådande omständigheter…

  Reply
 • Jag blir förvånad över att folk har så starka åsikter om andras val och uttrycker de så otrevligt. Det är väl klart man tar hänsyn till corona-rekommendationerna och anpassar firandet efter omständigheterna. Men man kan inte sluta leva helt. Och att unga friska umgås med andra unga friska är inget som är skadligt för samhället.

  Reply
 • Hej där! Tack för att du backar upp mig, ni var många som gjorde det men efter din kommentar valde jag att inte godkänna fler. Jag vill som sagt inte att det här ska bli ett forum där vi diskuterar för- och emot Covid-19 och Sveriges regerings sätt att hantera det, det finns så många andra ställen man kan göra det på om man nu vill det. Kram!

  Reply
 • Hej där! Ja, din kommentar fick en hel del påhopp men jag valde att bara godkänna en kommentar till och det är den här nedan. Jag tycker det räcker med att en får sin röst hörd som tycker för och en får sin röst hörd som tycker emot. Jag brukar vara för full yttrandefrihet här i bloggen men när det gäller Covid-19 så har jag bestämt mig för att det här inte får bli ett forum för att sprida sina åsikter i frågan. Jag är så trött på all moralpredikan i sociala medier och har själv slutat att följa flera konton som ägnar sig åt detta. Vi åt middag med ett par vänner och höll mitt födelsedagsfirande väldigt enkelt, jag följer alla riktlinjer och har under flera veckor självmant isolerat mig i mycket högre utsträckning än vad som har varit rekommenderat, eftersom jag kan och vill undvika att vara en smittobärare. Jag väljer att lita på regeringens omdöme, gör ingenting jag inte får och håller tummarna för att deras sätt att hantera Corona-utbrottet här i Sverige visar sig vara framgångsrikt men det kan vi inte veta innan vi har facit i hand. Tack för din input!

  Reply
 • Hipp hipp hurra, stort grattis fina Linn!
  Hoppas du hade en riktigt härlig födelsedag!
  Kram P

  Reply
 • Tack fina du <3 Vad glad jag blir! Kram

  Reply
 • Stort Grattis till er båda!!! 🎊🎂🥂
  Kramar
  Therese

  Reply
 • Tack fina du <3 Trevlig eftermiddag och massa kramar <3

  Reply
 • STORT grattis fina människa!

  Reply
 • Men tack fina du! Kram <3

  Reply
 • Grattis i efterskott finaste du <3

  Reply
 • Tack snälla <3 Kram kram

  Reply