Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:58 | March 27, 2020

inspiration – längtar efter vår, bara ben och kjol

 

clutch Gucci här // jeanskjol här // stickat linne här // skjortjacka här // pumps här

Hej vänner! 

Den här veckan känns det verkligen som att våren är på ingång och här för att stanna. Redan i helgen fick jag ordentliga vårkänslor även om det var väldigt kallt fortfarande. Det finns nog inte mycket jag längtar mer efter än att få kila runt i kjol och bara ben just nu.

Jag har en del jeanskjolar men ingen lite längre i pennkjolsmodell som den här. Jag tycker det är så snyggt på andra och måste testa själv. Förr hade jag jätteofta pennkjol men det var ett tag sedan nu. Jag kommer matcha den med ett par snygga pumps och en lite ljusare överdel. Gärna en snygg skjorta eller ett stickat linne som ovan.

svart linne här // kjol i leopard här // beige kavaj i linne här // sko här // örhängen här 

Och så mitt favoritmönster, leopard! Den här kjolen är tio poäng enligt mig. Hur fin med ett par beiga klackar, ett svart linne och en större beige kavaj. Eller varför inte bära den med en stickad tröja och ett par ljusa sneakers för en lite mer avslappnad look. Så snyggt!

Jag sitter hemma och jobbar idag och i eftermiddag ska jag packa en väska och kila ner till Nobis på Norrmalmstorg. Jag, Mattias och Charlie tänkte köra en staycation där och stötta våra vänner som driver det. Dem äger flera hotell runtom i Stockholm och har just nu riktigt grymma Friends & Family-erbjudanden som ni hittar här. Varför inte boka en mysig staycation i april eller maj? Tillsammans blir vi starkare och tar oss i genom den här skiten…

Puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “inspiration – längtar efter vår, bara ben och kjol”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, de svarta pumpsen var så fina, hade aldrig gissat att de var därifrån!

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Visst är dem 🙂 Kram <3

  Reply
 • Åh vilka fina looks!

  Ibland saknar jag en gilla-knapp på din blogg. Jag kommenterar sällan, antagligen för att jag är lite lat men också ibland för att min kommentar inte känns så viktig. Men jag vill ändå att du ska känna att bloggen uppskattas och få veta vilka inlägg vi läsare gillar extra mycket. Kanske kan en gilla-knapp eller ett sånt hjärta många har vara till hjälp då? Hur som, två jättefina looks!

  Reply
 • Men gud vilken bra idé! Jag ska kolla med våra utvecklare om jag inte kan få ett sådant där litet hjärta eller en gilla-knapp. Och tack för din kommentar, jag älskar när ni läsare gör avtryck här i bloggen. Det betyder allt för mig. Massa kramar fina du!

  Reply
 • Så snyggt 🙏🏼

  Reply
 • Tack 😀 Kram

  Reply