Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:59 | March 26, 2020

M – alltid vid min sida

Vid Alla Hjärtans Dag fick jag det här magiska halsbandet från Blue Billie med ett M i guldplätering som jag har burit runt min hals flera gånger sedan dess! Jag vet inte vad ni säger men är det bara jag som upplever att man kommer sin partner så mycket närmre i stunder av kris?

Mattias är verkligen en klippa att luta sig mot när det stormar. Jag hade ju en tuff höst och han har bara gång på gång bevisat att han finns här för mig i vått och torrt, inte minst under de senaste veckorna. Om möjligt så känner jag mig ännu mer tacksam för att vi har varandra och jag bär första bokstaven i hans namn med stolthet runt min hals.

Du och jag för alltid älskling! 


1 kommentarerEn kommentar om “M – alltid vid min sida”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ni är verkligen förebilder. En relation där man tydligt märker om och om igen hur mycket ni ser upp till varandra. Så fint att ni verkar vara varandras bästa vänner och alltid föredrar att umgås med varandra före någon annan. Det känns unikt. Så fint. Har själv ett förhållande som liknar ert. Min pojkvän är min nummer 1 och när folk beskriver hur trötta de är på varandra efter tider i karantän eller långa semestrar så förstår jag ingenting. Saknar honom mer om vi umgåtts tätt under en längre tid. Ta hand om dig!

    Reply