Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:04 | March 25, 2020

‘together’ rabattkod, mitt älskade bolag och organisering hemma

Hej onsdag! 

Hur mår ni idag? Mina dagar rullar på trots att det känns som att världen står stilla just nu. Jag tycker att allt fler i min omgivning drabbas av Corona för varje dag som går. Det är uppsägningar, krossade drömmar, livsverk som raseras inom loppet av några veckor och vissa som ligger hemma och är sjuka så klart. Än så länge känner jag dock ingen som har fått mer än feber och förkylningssymptom och jag hoppas det förblir så. På något vänster kommer vi alla att drabbas av det här och jag tänker på er alla där ute och skickar massor med kärlek!

Samtidigt så känner jag hopp inför framtiden och gör mitt bästa för att bidra. Jag är i stan nu under veckan och köper uteslutande allt jag äter från lokala restauranger och vår butik mitt över gatan. Idag pratade jag med ägaren där som kör alla 12-timmars pass på egen hand, hans anställda är korttidspermitterade och han jobbar röven av sig. Trots det kommer han gå back över 100 000 kronor i månaden. “Men 1-2 månader klarar vi” sa han och “jag tror det vänder snart, jag känner hopp”.  Och vet ni, det gör jag också! Vi måste ta oss i genom det här och det gör vi bäst tillsammans.

Förra veckan var en omställning för mig, jag började med att bromsa alla kostnader jag kan för att Organista ska klara sig genom det här. Sedan tillätt jag mig själv att vara lite ledsen också! Så mycket jag har investerat i och kämpat för att bygga upp Organista på egen hand och så mycket KÄRLEK jag känner inför det. Det här är min dröm, jag vill jobba med och förverkliga den resten av mitt liv och jag är fast besluten om att jag ska klara av att rida ut den här stormen.

svarta packningskuber här

Under tiden gör jag vad jag kan för att finslipa hemsidan, säkerställa produktionen och skapa content som inspirerar. Det finns ju så otroligt många olika sätt att använda våra produkter på och de är lika praktiska hemma i garderoben som på resande fot. Ni är ju så många här inne som har våra produkter och jag hoppas ni använder dem hemma också!

Alla mina laddare och elektronik förvarar jag till vardags i vår transparenta påse i min handväska!

Trots att så många sitter i frivillig karantän och det dröjer ett tag innan vi kan resa igen så säljer vi en del produkter och det värmer mitt hjärta så oerhört mycket. Det skvallrar dessutom om att det inte bara är jag som har hopp utan ni är många andra där ute som känner att det finns en tid efter Corona också. En tid då vi kommer behöva konsumera som vanligt igen för att företag ska överleva och för att människor ska få tillbaka sina jobb.

Så här fint använder Ida våra packningskuber i sin garderob.

Trots att jag jobbar heldagar hemifrån har jag ju en hel del tid över då jag varken har gått till gymmet eller umgås med mina vänner på ett tag. Det har alltså funnits en del tid över till att organisera och städa hemma. Jag tänkte bl.a. visa er hur jag viker och sorterar mina kläder inom kort och har ni några andra idéer på innehåll som ni vill se här i bloggen så lämna gärna en kommentar.

Vi ska ta oss i genom det här tillsammans och just nu har vi en rabattkod på Organista som är TOGETHER. När ni anger den i kassan så får ni 15% rabatt på alla våra produkter.

Ta hand om er där ute älsklingar, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “‘together’ rabattkod, mitt älskade bolag och organisering hemma”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Eftersom jag jobbar hemifrån just nu följde jag med min sambo på jobbresa, han är tekniker och jobbar inom Sverige, och tar egen bil. Känns lyxigt att kunna nyttja detta tillfälle att komma iväg ändå, hotellpriserna är låga, vilket är bra för oss, samtidigt sm vi gynnar hotellen.
  Vi håller såklart avstånd och tvättar händerna ständigt.

  Jag gav min sambo ett kit från Organista i julklapp och önskade mig eget kit i födelsedagspresent och vi ÄLSKAR produkterna, speciellt nu när vi byter boende varje natt. Äntligen ordning och reda!

  Reply
 • Vad fint att ni kan spendera tiden tillsammans och att ni samtidigt stöttar hotellen runt om i landet under de här tuffa tiderna. Jag har hört att flera redan har fått stänga igen, är det någonting ni har märkt av? Jag hoppas ni har det bra och vad glad jag blir att ni älskar produkterna så mycket. Det gör mig så glad! Och visst blir man beroende av dem när man byter boende ofta, de förenklar ju packningen så mycket. Kram fina du och ta hand om dig!

  Reply
 • Jag har massor av dina produkter och de är jättefina, älskar färgen taupe! Ett framtida tips är att göra nån typ av vadderad påse/förvaring. När jag har med tekniska prylar så skulle jag vilja ha de lite mer skyddade och jag ser framför mig nån typ av påse med dragkedja i quiltad vaddering. Det tror jag skulle sälja riktigt bra! Exempelvis kan man då resa tryggt med epilatorer, hårstylingprylar, hudvårdsapparater, mm.
  Ett annat tips är en riktigt lång skopåse för stövlar 🙂

  Sen vill jag också, precis som du skriver, uppmuntra alla som kan att stödja sina favoritbutiker/caféer/osv. Det är förhoppningsvis en stor del av oss som har hyfsat säkra jobb och som kan hjälpa till att hålla hjulen igång litegrann iaf.

  Reply
 • Hej där! Åh, tack för tipset! En vadderad påse är faktiskt någonting jag inte har tänkt på själv och jag älskar att få inspiration till framtida produktutveckling av er läsare, så tack snälla för det och vad kul att du gillar produkterna. Att ha en större skopåse till stövlar har jag själv också önskat och det är någonting jag kikar på. Ta hand om dig och tack för din kommentar, kram! 

  Reply
 • Men tack för tipset! Ska börja använda kuberna i garderoben oxå, kanske kan ge mig bättre ordning även där! Älskar dina packningskuber.

  Reply
 • Vad kul att du inte har tänkt på det än och att jag kunde hjälpa till! De är magiska att ha i garderoben och vi har flera kunder som använder produkterna lika mycket hemma som på resande fot. Och vad glad jag blir att du gillar packningskuberna, dem är en favorit här också, hehe. Massa kramar och var rädd om dig!

  Reply