Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:35 | March 24, 2020

idag saknar jag kontoret lite extra mycket

Hej favoriter! 

Vi sitter i skrivande stund i bilen på väg in till stan! Jag ska jobba hemifrån lägenheten och ser fram emot att slippa lyssna på borrmaskiner hela dagen men oj vad jag saknar kontoret idag.

Jag är verkligen en rutinmänniska och har i flera års tid gått till kontoret med Charlie varje morgon. Jag är alltid så tacksam när jag får gå till kontoret och på vägen köper vi med oss frukost och en lyxkaffe som jag sedan förtär framför datorn när jag går genom mailen.

Det bästa av allt med kontoret är att jag kan ha med Charlie dit! För några år sedan när jag brukade ha flera möten under dagarna så hade vi en dagmatte till Charlie men sen kände jag att jag inte vill förlora så mycket tid med henne varje dag.

Mina arbetsdagar handlar mer och mer om arbete som utförs vid mitt skrivbord framför datorn och de få möten och event jag går på så brukar Charlie få följa med.

Charlie sover oftast några timmar på förmiddagen, sen går vi en promenad på lunchen och på eftermiddagen är hon vaken lite mer, går runt på kontoret och nosar och sen brukar hon sova i ett par timmar till innan hon vaknar vid fyra-fem tiden och vill gå hem.

Den här tjejen har nämligen en inbyggd mat- och sovklocka precis som Skalman så hon vet exakt när det börjar närma sig middag. Och finns det något positivt med allt fruktansvärt som händer i världen just nu så är det att jag får spendera ännu mer kvalitetstid tillsammans med den här underbara tjejen.

Vi är ju i princip hemma hela tiden, arbetstempot har ofrivilligt saktat ner och varje dag när vi jobbar från landet så tar vi en lång promenad på lunchen eller eftermiddagen. Både jag och Mattias är så tacksamma för att vi har henne, hon tillför om möjligt ännu mer glädje och lycka i vår lilla familj under dessa tider…

Ha en fin tisdag nu, puss & kram!


10 kommentarer10 kommentarer om “idag saknar jag kontoret lite extra mycket”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alla hundar och katter som har sina mattar och hussar hemma i dessa tider är nog ganska glada. Det är verkligen en positiv sida av det här, både vi och dom har så mycket mer sällskap av varandra nu, så mysigt!

  Reply
 • Jag håller med! Tänk så mycket kärlek och lycka vi får av dem i sådana här tider också. Jag är glad att jag även i vanliga fall kan ha med mig Charlie på jobbet dock så att hon slipper vara ensam men hon får ju ännu mer kvalitetstid nu och så är vi mycket mer på landet. Hon älskar att vara här ute så hennes liv har definitivt förbättrats markant den senaste tiden. Kram

  Reply
 • Jag saknar också att gå till jobbet. Men min lilla vovve är väldigt nöjd med att ha matte hemma ett tag. 🙂

  Reply
 • Det kan jag tänka mig 🙂 Kram och ta hand om er!

  Reply
 • Så mysigt.
  Har ett jobb som inte tillåter hundar tyvärr och inte får jobba hemifrån trots coronatider, så jag längtar hem till min hund enormt om dagarna!

  Reply
 • Det förstår jag verkligen! <3 Ta hand om er, kram!

  Reply
 • Vart kommer dina jättefina byxor ifrån? Måste ha!!

  Reply
 • Hej där! Mina beiga byxor kommer från Lindex men de har något år på nacken tyvärr. Kram

  Reply
 • Gud vad snygga de där byxorna är, kan inte släppa det!

  Reply
 • Tack fina du 🙂

  Reply