Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:16 | March 23, 2020

vecka 13 – en ganska lugn vecka, min födelsedag och ett efterlängtat album

veckans planer 

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag mår ok och har haft en riktigt lugn helg. I fredags åt vi middag hemma hos Michaela och Damon. De har hållit sig mestadels isolerade precis som vi så det var riktigt skönt att få träffa lite vänner och snacka av sig. Vi avverkade ungefär en timmes Corona-snack innan vi bestämde oss för att fokusera på och prata om annat vilket vi lyckades med nästan hela kvällen. Det var så skönt att få tänka på annat en stund och jag vaknade gladare i lördags än vad jag har varit på över en vecka! Idag jobbar jag från landet och i morgon ska jag in till stan. Vi bygger ju ut här så det är rätt stökigt under dagarna. Därför tänkte jag att jag ska jobba hemma i lägenheten under tisdag-onsdag och så får jag se om här är lite lugnare torsdag-fredag. Jag har en hel del att fixa med trots att jag inte är på kontoret. Det mesta jag gör nu är finslipar saker som jag inte har hunnit med tidigare och så har jag ett par telefonmöten. Det blir alltså en hyfsat lugn vecka som det ser ut nu!

veckans bästa

JAG FYLLER ÅR PÅ LÖRDAG! Jag älskar att fylla år och det handlar inte om presenterna, tårtan och allt det där andra. Utan själva känslan! Jag tycker det är så fint att vi firar dagen då vi föddes. Det är ju verkligen något att fira och i vanliga fall brukar jag fira min födelsedag i flera veckor, hehe. Tidigare har jag delat upp det och firat med olika kompisgäng vid olika tillfällen. Det har ofta blivit en middag på landet, en i stan och så någon resa! I år skulle jag däremot samla alla mina 25-30 närmsta vänner på en middag i stan och sen skulle vi festa hela natten…

veckans sämsta

…men så blir det ju så klart inte! Redan för 1,5 vecka sedan bestämde jag mig för att ställa in. Det är ju omöjligt att från en dag till en annan veta hur man ska förhålla sig till Corona-viruset och det känns roligare att skjuta upp det och fira när allt det här är över istället. Så som det ser ut just nu kommer jag fira med Mattias och eventuellt några av våra närmsta men vi tar en dag i taget och planerar ingenting.

veckans låt

Förra veckan släpptes ju det här albumet och som jag har längtat! Äntligen lite ljus mitt i allt det mörka och albumet har gått på repeat i mina hörlurar hela helgen. Än så länge är mina favoritlåtar Blinding Lights, Scared To Live, In Your Eyes och Heartless.

Ha en fin måndag så länge, puss och kram!


9 kommentarer9 kommentarer om “vecka 13 – en ganska lugn vecka, min födelsedag och ett efterlängtat album”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste fråga, lyckas verkligen inte komma på det, vad hette den där låten du gillade (den var så bra men nu har jag tappat bort den!) som var rätt tung typ rnb, de sjunger nåt med bounce her ass eller nåt sorry har då dåligt minne 🤣 Tror du skrev om det i nåt sammanhang att du lyssnade på den när du gjorde dig iordning och att Mattias kollade lite konstigt med tanke på låten 😄

  Reply
 • Haha! Det är Kaki-Mac du letar efter. Här har du den: https://open.spotify.com/track/3bq0SUjNKKfhE9XjhTBfCD?si=gMLD_orkQI64AJV4Gp_8RQ

  Kram <3

  Reply
 • JA!! Tack! 😄🤗

  Reply
 • Grattis i förskott! 🙂
  Jag älskade Weeknds album och gillar förutom låtarna du nämnde Save your tears och Faith. Dock tycker jag att det var ett par halvdana utfyllnadslåtar med som han hade kunnat skippa. Men de kanske har något purpose sen när han kör sin konsert.

  Reply
 • Åh, vad kul med ett The Weeknd-fan! Vi har köpt biljetter till konserten i november. Jag längtar så! Håller med om att några låtar var sådär men så är det ju alltid. Alla låtar på ett album är sällan hits. Kram <3

  Reply
 • Hej, hur går det mellan dig och din pappa? Hoppas allt är bra <3

  Reply
 • Hej där! Tack snälla för din omtanke, jag skrev ett långt inlägg om det här. Kram!

  Reply
 • Hej Linn!
  Jag ska på bröllop i Sydafrika, har du några klänningtips, gärna långa, men det kommer vara varmt! Tusen tack!

  Reply
 • Hej där! Åh, jag vet att ByMalina har fått in så mycket fina klänningar precis. Jag älskar även att ha byxdress på bröllop, så fint och bekvämt och då är ett tips att kika in Teotoki, de har helt magiska varianter. Kram och hoppas att bröllopet ligger lite längre fram i tiden så att ni kommer iväg!

  Reply