Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:33 | March 22, 2020

inspiration – inredning till vårt nya vardagsrum på landet

Grå kudde här // Vas här // Vit kudde här // Tavla här // Soffa Sits här // Värmeljusstakar här // Fårskinn här // Bänk i trä här // Filt här // Sittpuff här

Hej söndag!

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är för att solen har skinit på oss hela helgen. Visst känns livet lite lättare helt plötsligt? En ny dag gryr och vi ska ta oss genom den här skiten, så börjar jag känna nu! Men en dag i taget och det kan vi prata mer om sen men nu tänkte jag visa er hur jag planerar inredningen till utbyggnaden som kommer bli vårt nya vardagsrum. Vi har ju grått kök med marmor och i matsalen kommer vi ha ett stort matbord i ljus ask med svarta stolar.

Där vi har vardagsrummet idag kommer det antagligen stå två fåtöljer och bli lite läshörna/lounge. Inredningen i den gamla delen kommer fortsätta vara lite mörkare och i vårt nya rum tänker vi därför att vi kommer inreda ganska ljust. Soffan ni ser på bilden har vi redan beställt och den levereras om ungefär en månad. Jag har klickat hem en vas och lite ljusstakar från Iittala i deras nya färg linne som jag föll pladask för första gången jag såg den och soffan kommer vi fylla med en massa fina kuddar i olika ljusa toner.

Jag är ganska säker på att det här kommer bli det mysigaste rummet i huset!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här