Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:33 | March 17, 2020

mina dagar i bilder just nu – långa promenader, planering och utbyggnad av huset

Hej tisdag!

Hur mår ni idag? Jag tänkte vi skulle kika på lite bilder från min mobil men helt ärligt så händer det ju inte jättemycket just nu. Vi bor som sagt mestadels ute på landet så det blir minst en lång promenad om dagen om vädret tillåter.

Igår gick vi runt viken och kikade på hur huset börjar ta form med den nya utbyggnaden. Och nu när man ser det så här så ser det ju helt plötsligt ut som ett helt hus, haha.

I utbyggnaden kommer vårt nya vardagsrum ta form och den här mattan ska vi måttbeställa hos Värmdö Färgbod där vi har köpt vår andra matta som vi redan har här. Den här är snäppet ljusare och lite varmare men passar väldigt fint till den vi redan har.

Om den här lilla älsklingen brukar förgylla mina dagar så är det ingenting mot vad hon gör nu. Jag är så tacksam att jag har henne och inser att jag ofrivilligt har fått varva ner en hel del sedan allt med Corona-viruset drog igång.

Det innebär att jag känner mig mycket mer närvarande här och nu vilket känns väldigt positivt. Jag menar inte att jag någonsin tar den här lilla tjejen för givet men nu känner jag hennes närvaro på ett helt annat sätt precis hela tiden och jag älskar det! Min bästa vän!

I helgen hade vi möte med våra byggare och jag gjorde en snabb skiss som vi kunde gå genom. Vi måste antingen stärka upp taket med balkar, ha en stång som går ner från taket i golvet, alternativt bara ha en dörr in i det nya vardagsrummet. Så vi diskuterade våra olika alternativ.

Egentligen passar balkar inte riktigt in i den stilen vi har här men det får bli så. Ingen av oss vill ha en stång som går mellan golv och tak och vi vill gärna fortsätta med den öppna planlösningen vi har haft hittills. Balken kommer bli så diskret den kan och vit så tänker man förhoppningsvis inte så mycket på den!

När jag ser det här sköljer det en enorm tacksamhetsvåg över mig, tänk att vi får spendera så mycket tid här. Lycka!

Den här platsen mitt emot på andra sidan viken har blivit en favoritplats. Jag längtar tills i sommar när man kan ta ett dopp vid bryggan här och sen gå hem igen!

Charlie är överlycklig när vi går den här rundan. Den är ganska mycket längre än den vi brukar gå men här kan hon springa fritt över ängen och i skogen under större delen av promenaden. Hon föredrar helt klart det framför asfalt!

Livet handlar ju i slutändan om de här små men underbara stunderna tillsammans med dem man älskar! Jag har fotat utbyggnaden och hur den så sakta växer fram från dag till dag som jag tänkte visa er lite senare i veckan. Jag är jätteglad att vi har det här hjärteprojektet att lägga vår tid och energi på nu när allt annat i livet har fått ta en liten paus..

Puss & kram!


8 kommentarer8 kommentarer om “mina dagar i bilder just nu – långa promenader, planering och utbyggnad av huset”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här