Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:45 | March 13, 2020

fyra skönhetsfavoriter – instant tan mousse, återfuktande pads och beauty roller

Hej älsklingar!

Nu var det ett tag sedan som vi pratade skönhet här i bloggen och jag har fått lite frågor angående vad jag gillar att använda så jag tänkte att jag kunde tipsa er om mina fyra skönhetsfavoriter just nu. Och här nedan har vi dom! Det är en beauty roller från Amelie Soie, en body lotion från Paulas Choice, en tanning mousse från Ida Warg och tonic pads från Exuviance.

Amelie Soie Beauty Roller här // Paulas Choice Body Lotion här // Ida Warg Beauty Self-Tanning Mousse här // Exuviance Bionic pads här

Vi börjar med lotionen. Jag upplever att den här är magisk för återfuktning vilket har varit väldigt bra den senaste tiden så att jag får behålla min solbränna efter Sydafrika. Den innehåller retinol och sägs strama upp huden, men också tillsammans med antioxidanter stimulera kollagenproduktion och cellomsättning. Jag vet inte om det faktiskt fungerar men så länge jag känner mig återfuktad så är jag nöjd. Jag brukar smörja in mig med den på kvällen innan jag går och lägger mig. Och eftersom den innehåller retinol så väljer jag att inte använda den på dagen då det är en ingrediens som gör huden känsligare för solen. På dagen är jag dessutom noga med att använda spf om min hud kommer utsättas för solens strålar.

Och så till det bästa av allt, nämligen min nya bus! För solbrännan försvinner ju tyvärr gradvis trots återfuktning och det är så sjukt att jag aldrig har testat brun utan sol som mousse förut. Bättre sent än aldrig i alla fall för det är ju hur grymt som helst. Den här är vegansk, luktar ingenting och det är så mycket lättare att applicera ett jämt resultat med handsken. Dessutom slipper man oroa sig för fläckar på händerna!

Jag ÄLSKAR verkligen den här produkten! Dessutom är jag superimponerad av Ida Warg som står bakom varumärket. Hennes driv är otroligt och jag har precis börjat använda några av hennes andra produkter så utlåtande kommer men den här får i alla fall tio poäng utav tio möjliga av mig. Jag har märkt att framförallt hennes brun utan sol alltid är slutsåld på Åhlens när jag är där och jag förstår det för jag får så många komplimanger om min fina “solbränna” och behöver förklara för alla att den inte är äkta utan att det är bus. Underbart!

En annan återkommande produkt i min hudvårdsrutin är mina tonic pads från Exuviance. Jag använder dem en till två gånger i veckan och är fortfarande så nöjd. Det var i samband med att jag skrev om min hudvårdsrutin som Stina hjälpte mig att välja ut här, som jag upptäckte de här. Jag sveper dem över ansiktet på kvällen efter min rengöring. De är fullproppade med bla. PHA syror och vitaminer, en anti-age produkt som är både återfuktande, vårdande och uppiggande. Jag har blivit beroende av de här padsen och känslan man får när man vaknar upp dagen efter användning!

Foto: Lisa Höök

Och sist men inte minst, min nya bästa kompis i badrumsskåpet! Jag började med beauty roller för att jag spände mig när jag sov och tänkte att en ansiktsmassage på kvällen kunde göra att jag slappnade av bättre. Jag har nämligen kollat upp om jag behöver bettskena men icke, så nu kör jag den här varje kväll och märker även hur mycket bättre cirkulation jag har fått i ansiktet. Älskar! Spänningarna släpper och tydligen ska den även hjälpa till att minska svullnader och minimera fina linjer i ansiktet. Använder ni någon beauty roller? Det här är så nytt för mig men jag gillar verkligen effekten så jag kommer helt klart fortsätta. Jag blir dessutom väldigt sömnig efter användning så jag kan varmt rekommendera att använda den precis innan ni lägger er!

Det var allt för den här gången och har ni några tips på skönhetsprodukter eller hacks som jag inte får missa så lämna gärna en kommentar. Puss och kram! 


4 kommentarer4 kommentarer om “fyra skönhetsfavoriter – instant tan mousse, återfuktande pads och beauty roller”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varifrån kommer ditt fina linne? 🙂

  Reply
 • Hej där, mitt beiga linne kommer från Stronger. Kram!

  Reply
 • Jag använder inte beauty roller men använder en rengöringsmaskin som heter LumiSpa som är helt fantastisk! Aldrig haft så fin hy som nu 😊

  Tusen tack för en bra blogg 💗
  Kramar
  Sarah

  Reply
 • Tack själv, för din kommentar och ditt tips! Den ska jag kolla upp med detsamma. Stor kram!

  Reply