Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:35 | March 6, 2020

15% rabatt på hela din order och trevlig helg

Hej fredag! 

Jag var så uppe i att berätta om resan med Organista och vårt första år i förra inlägget så jag glömde berätta för er att vi har ett erbjudande i samband med vår 1-årsdag som gäller hela helgen. Ange koden ORGANISTA så får ni 15% rabatt på er order! Nu ska jag stänga igen min dator och springa ner på stan och möta upp Sofia som är i Stockholm över natten. I kväll är vi några tjejkompisar som ska ut och äta och jag ska fira lite, det känns nästan som min födelsedag det här, hehe.

Ha en magisk fredag och helg så länge älsklingar, puss & kram!

Foto: Ida Thun


2 kommentarer2 kommentarer om “15% rabatt på hela din order och trevlig helg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Yes då har man handlat 😍 Nu längtar jag efter nyheter. När är det på G? Eller påfyllning? Jag reser mkt o använder packpåsarna VARJE gång. Såå bra 👏🏻👍🏻🙏🏻 Kram e

    Reply
  • Hej där! Påfyllning är på gång och kommer i slutet på april som det ser ut nu. Jag håller även på med en ny kollektion men tyvärr kommer det dröja ett tag tills jag kan sätta den i produktion om Corona fortsätter att ställa till det. Kram bästa du och tack!

    Reply