Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:46 | March 5, 2020

Inspiration – Inredning och att förändra med enkla medel

vit bordslampa här // rund fåtölj här // taklampa med sotat glas här // vit puff med teddy här // doftspridare här // metallbord här // hylla här // överkast här // vas i beige sten här // insynsskydd i rotting här // vas som kvinnokropp här

Hej älsklingar!

Vi är ju mitt uppe i försäljning av lägenheten samt utbyggnad på landet så jag letar en hel del inredning för tillfället och tänkte att jag ville tipsa er om några av mina guldkorn. Det finns väldigt mycket fint i butikerna just nu och det bästa av allt är att det finns så mycket snygga budgetalternativ.

Vi har ju redan vår älskade teddypuff från MeliMeli på landet men den i collaget är ett betydligt billigare alternativ om man gillar den stilen. I vår ser vi mycket rotting, kallare metaller, beige och influenser av kvinnokroppen i inredningen. Det är mycket mjuka och runda former som t.ex. den beiga fåtöljen! Jag vill klicka hem precis allt men måste hålla mig tills jag åtminstone vet hur vår framtida lägenhet kommer se ut, hehe.

bordslampor 1 här // 2 här // 3 här // 4 här // vaser 1 här // 2 här // 3 här // 4 här

Förutom att byta ut textilier så är mitt bästa tips att satsa på de mindre detaljerna i form av exempelvis bordslampor och vaser. Här är ett urplock av mina favoriter och ibland behövs det inte så mycket för att får till en fin förändring hemma.

Jag hoppas ni hittar något ni gillar, puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “Inspiration – Inredning och att förändra med enkla medel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tack för tipset – sprang förbi HM Home igår och köpte den fina vasen med silhuetten – så fin!

    Reply
  • Visst är den fin? Tror jag ska köpa den till landet också. Kommer passa perfekt där vi bygger ut vårt vardagsrum just nu.

    Reply