Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:26 | March 4, 2020

grönt är skönt och jobbar från landet idag

Hej onsdag! 

Jag jobbar från landet idag och jag har glidit runt i träningskläder hela dagen. Jag använder ju ofta träningskläder som hemmakläder och älskar färgen på de här. Jag är ju rätt dålig på att använda färg annars men gillar så här neutrala och dova färger. Det passar mig perfekt!

Även det här setet kommer från en svensk start up, och den här heter Ryvelle. Jag gillar verkligen att supporta nystartade företag och får så mycket inspiration av sånt här. De har t.ex. valt att göra en scrunchie av materialet som blir över när de gör kläderna som de skickar med som en giveaway i boxen. Magiskt!

Byxorna sitter högt i midjan vilket ni vet att jag gillar vid det här laget!

träningsbyxor här // träningstopp här

I morse hade jag möte med min agent och gick genom nästkommande produktion, jag har svarat på massa mail och eftersom jag ändå gick runt i mina träningskläder så bestämde jag mig för att gå upp till gymmet och köra ett träningspass när jag blev trött i huvudet. Det kan ju vara världens bästa jobbpaus, att träna så att man får rensa alla tankarna!

Och det var en läsare som oroade sig för svettfläckar på mitt beiga träningsset så jag bestämde mig för att fläck-testa även det här och inledde mitt träningspass med 30 minuter kondition. Det är den träningsformen jag svettas mest av och trots det blev det inga synliga fläckar! Mycket väl godkänt med andra ord. Och skulle det bli svettfläckar så tänker ja ända att det borde vara lite skitsamma? Att svettas när vi tränar är ju fullt naturligt!

Efter mitt konditionspass blev det styrketräning och sen en kvart yoga för att stretcha ut kroppen på min nya yogamatta från Grounded Factory! Hur fin? Nu ska jag äta lunch och sen fortsätta jobba.

Ha en fin dag, puss och kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “grönt är skönt och jobbar från landet idag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste säga att du har riktigt snygga träningsoutfits! 🙂 Hur går det med yogan? Och dyrkar du dina egna fötter? Hehe… Kram

  Reply
 • Tack snälla du! Angående fötterna förstår jag inte riktigt vad du menar, hehe 😛

  Reply
 • Hej,
  Hur är detta märke i storlek? Vilken storlek har du på byxorna?
  Super snygga träningskläder! Gillar att toppen är långärmad och inte linne!

  Reply
 • Hej där! Jag har storlek XS i mina träningsbyxor från Revelle och S i överdel. Jag skulle säga att de är väldigt normala i storlekarna. Kram

  Reply