Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:26 | March 3, 2020

svar på kommentarer – lägenhetsförsäljning, personlig utveckling och lite annat

Åh hjälp, vilken vecka! Var rädd om dig Linn så du inte kör för hårt, det där låter helt galet mycket! Tänkte faktiskt på det igår att Linn måste ha mycket nu, bloggen känns inte riktigt som den brukar (och det är helt okej såklart, speciellt efter att ha läst det här inlägget haha). Lite sjukt att jag funderar så mycket på de bloggarna jag läser och deras liv? Skyller på att jag har en vääldigt lugn vecka på jobbet. Nu blir det här en väldigt lång kommentar men är nyfiken på boken du läser, kan du skriva vad den heter? Ska ta steget att börja i KBT när min remiss gått igenom, men i väntan på det hade jag gärna läst en bok som den du verkar läsa. Kram på dig Linn!

Hejsan! Åh, tack snälla för din omtanke, vad gullig du är som bryr dig om mig. Jag har en mycket lugnare vecka den här veckan och brukar försöka balansera det så. Jag känner att jag har kommit otroligt långt i min personliga utveckling jämfört med bara för något år sedan och känner mig sällan stressad vilket är väldigt skönt. Visst har jag väldigt mycket att göra men jag är också mycket snällare mot mig själv. När dagen går mot sitt slut och jag inte har hunnit med allt jag borde göra så tänker jag inte mer på det utan tänker mer på allt jag har fått gjort och är nöjd med det. Mysigt tycker jag, att vi är en så stor del av ditt liv, det är precis som vänner och relationer ju! Och det var många som undrade vilken bok jag läser. Den heter Res dig och är skriven av Madeleine Schwartz. Jag har fått den rekommenderat av min terapeut utifrån min barndom och vad jag har varit med om så den passar absolut inte alla. Jag har levt i en familj med psykisk sjukdom, en som har varit kroniskt sjuk och en som har missbrukat så jag har utvecklat en del egenskaper som man ser hos anhöriga och medberoende och det är det vi försöker reda ut just nu. Jag gillar att läsa för att förstå och på så sätt kunna förändra mitt beteende. Kram fina du och lycka till med allt!

Hej, skulle du vilja dela med dig av boken du läser heter? Jag är själv på en resa där jag håller på att bryta med min pappa. Kanske skulle den kunna hjälpa mig?

Hej där! Boken jag läser heter Res dig av Madeleine Schwartz men jag är inte alls säker på om den kommer hjälpa dig i det du går genom nu men du kan ju läsa mer om den och se om det verkar som att den skulle vara något för dig också. Jag skickar massa kärlek och hoppas det löser sig på bästa sätt, jag vet ungefär vad du går genom. Kram!

Oh vilka fina bilder. Underbar lägenhet! Jag förstår att det är privat, men är ändå lite nyfiken på varför ni flyttar. Respekterar att du inte vill svara på detta. Hur som helst, en underbar lägenhet. Trevlig helg!

Tack snälla du! Nej, det är ingenting mer privat än att vi verkligen känner att det är dags. Vi har bott där i nio år och är sugna på något nytt. Kram!

Varför ska ni flytta när ni trivs så bra och det är en så bra lägenhet? 

Haha, ja det frågade vi oss själva också så fort annonsen kom upp på Hemmet. Vår lägenhet är helt magisk men vi är sugna på förändring och något nytt. Vi har bott där så länge, kram!

Superfin lägenhet verkligen! Det är galet vilka prisskillnader det är mellan Malmö och Stockholm. En lika stor sekelskiftesvåning här nere skulle inte ens gå på 5 miljoner. Med den försäljningen kan ni köpa en tiorumsvilla i Malmös finaste kvarter.

Visst är det? Jag kommer ju från Malmö och det tog lång tid innan jag vande mig vid prisskillnaderna. Jag brukade alltid säga till Mattias förut att vi kunde sälja vår lägenhet och köpa ett slott i Skåne istället, hehe. Men det är i Stockholm vårt hjärta finns och jag kan inte tänka mig ett annat hem än här. Kram fina du!

Det är snyggt med beiga och andra ljusa toner men tyvärr brukar det innebära genomskinliga tygpartier och synliga svettfläckar. Urk.

Jag gillar verkligen ljusa träningskläder men jag kanske är en dålig testperson för jag svettas inte så mycket. Materialet på träningskläderna från Aimn är ganska tjockt så det ska nog mycket till innan det blir stora svettfläckar på det. Jag använder mina träningskläder lika mycket som hemmakläder och det här setet köpte jag främst för att ha det hemma och sen visade det sig att det blev hur bra som helst för träning också. Jag älskar det!

Skal dere selge før dere kjøper? Vi tenker også de, men er litt bekymret for at vi ikke skal finne noe annet og ender med å måtte leie lenge. Hva er grunnen til at dere velger å selge først?

Hej där! Tack för din kommentar. Vi har letat en del under hösten men fann ingenting vi föll pladask för så vi bestämde oss för att börja med att sälja istället, hehe. Vi har ju vårt lantställe som ligger 40 minuter med bil från Stockholm så skulle vi inte hitta en lägenhet som vi kan flytta in i direkt så har vi möjligheten att mellanlanda där även om vi helst köper nytt direkt. Lycka till med er försäljning. Kram!

Så bra musik! Lyssna på den här listan

Ok, älskar det här! Tack snälla för tipset, jag har sparat listan i mitt bibliotek. Så skön!

Älskar att du gör bättre bilder på din blogg än vad de har gjort på sin hemsida. När jag såg dina bilder ville jag köpa, när jag såg deras blev jag inte alls lika sugen. Du är fantastisk på det du gör Linn!

Haha, tack fina du! Jag älskar ju fotografi och bilder och just i det här fallet håller jag med dig. Eller man såg inte riktigt materialet så bra på bilderna på hemsidan så jag blev väldigt positivt överraskad av hur fina och bra träningskläderna satt. Kan varmt rekommendera, kram!

Hej Linn! Kan du inte snälla berätta hur du och Mattias började dejta? Du har skrivit att ni kände varandra i flera år men inget mer. Bjöd han bara ut dig på dejt en dag helt plötsligt? Jag är så nyfiken! Ni är superfina ihop <3 Kram!

Hej där! Det finns inte så mycket mer att berätta. Vi kände som sagt till varandra sedan tidigare och sågs ute de första gångerna sen frågade han om vi skulle äta middag en dag och resten är historia. Hehe! Vi sågs några gånger sen åkte han med en kompis till Verbier. En bekant till mig var där samtidigt och berättade i sin tur för min tjejkompis att hon hade träffat Mattias på en fest i Verbier men han hade bara suttit och pratat om en tjej som heter Linn och visat bilder på mig. Det var nog då jag förstod att det skulle bli han och jag, haha. Allting gick väldigt fort och vi flyttade ihop efter bara någon månad. Kram och tack gulliga du!

Hej Linn! Är på resande fot för tillfället och kan säga dig en sak – ångrar att jag inte investerar i dina produkter! Tycker de är superfina men har inte riktigt sett ”nyttan” för mig med det, förrän nu! Blir definitivt en investering till nästa resa för att hålla ordning och reda! 

Hej där! Men åh vad härligt att vara ute på resande fot. Och vad glad jag blir att du ser nyttan i produkterna nu, haha! Jag tycker definitivt att du borde testa dem för jättemånga hör av sig och är så otroligt nöjda med hur organiserade de har blivit när de reser sedan de köpte våra produkter. Kram fina du och trevlig resa!

Vart kommer den beige:a huvtröjan som du har på första bilden ifrån?

Den är från Uniqlo, jag älskar materialet. Så mysigt, kram!

Intressant om var känslor sätter sig… måste googla detta! Har länge verkligen hänt att jag vill testa yoga, men kommer inte till skott, och är obekväm att träna bland folk, men samtidigt vet jag inte hur jag ska börja hemma heller… mitt gymkorts autogiro har börjat dras igen efter en 7 års frysning märkte jag, och jag tänker att jag borde släpa mig dit nu när är tillbaka i staden där jag hade det förut (men aldrig gick)… Men har så svårt att ta mod till mig. Är både rädd för bakterier och virus (att bli sjuk) och bara rent socialt, känns panikigt av tanken att gå dit, och har inte ens några gymkläder så har ingen aning om var jag skulle ta på mig, haha.

Skulle du kunna tipsa om lite lösare träningskläder, t ex. snygga VIDA byxor, gärna utan mudd nedtill? Eller iaf tipsa om ifall du sett sådana någonstans? Du är jättefin i skin tight och förstår förstås om det är det du föredrar, det verkar ju alla göra just nu, men jag är inte alls bekväm med saker som smiter åt längs med kroppen, framförallt inte längs med benen, utan vill gärna “gömma mig” lite för att våga gå ut bland folk i ett gym (och i andra sammanhang också!) men ändå ha fina och smickrande plagg, inte se ut som att jag lånat min pojkväns kläder… Tight överdel är ok, men är inte riktigt i det state of mindet att jag är redo att rocka magkort! Skulle det vara ok stil på gymmet att ha vida byxor och tight topp med ärmar, t ex t-shirt eller långärmat? Har någon så, eller har alla tights? Tänker att detta borde gå att hitta i och med modet som råder, men efter lite googlade verkar det inte alls så lätt..

Hej där! Åh, yoga är verkligen fantastiskt så ge det en chans. Jag började så lätt med instruktionsvideor på Youtube men ganska kort därefter insåg jag att jag behövde en instruktör som kunde rätta mig när jag gjorde fel. Jag började gå på klasser på mitt gym och det var så jag lärde mig yoga på riktigt så det kan jag varmt rekommendera. Angående lösare träningskläder så är jag helt fel person att fråga. Jag vill ha supertajt när jag tränar så att ingenting är i vägen och stör mig men smaken är som baken så jag tycker du ska klä dig som ditt mest bekväma jag. Alla klär sig så olika på gymmet!

Gud vad mysigt det ser ut, och roligt med hundspann! Var kommer din beige jacka ifrån? Kram!

Det var verkligen idylliskt, just för att hundarna lever för det här och är så glada. Det är en gammal från Moncler. Kram

Hej fina! Hittade den här sajten och tänkte direkt på dig. Du säger ju själv att vi är som dina vänner så ville tipsa. Kram Elin

Men alltså! Tack för tipset, jag ÄLSKAR ju sånt här. Ska läsa genom hela! Har du gjort ett sånt Excel-ark? Vore ju helt magiskt att strukturera upp livet så här, hehe! Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag vet att ni har sett eller läst om något nånstans och tipsar mig om det så här. Så ja det har du alldeles rätt i, ni är som mina vänner ju <3 Kram

Kul !! Jag var också vid Storfjällsgraven på alla hjärtans dag dvs i torsdags. Men jag åkte längdskidor dit. Ja visst är hundarna fina ? Älskar Sälen – längtar redan tillbaka.

Åh vad tråkigt att vi missade varandra <3 Och visst är där underbart! Kram

Ja det är fantastiskt fint där. Rogivande. Hade jag sett dig där så hade jag väl blivit så paff och inte vågat gå fram till dig ändå och säga hej, ha ha, fånigt va? Tack för fin blogg förresten – tycker väldigt mycket om din klädstil.

Men åh, det måste du lova att göra om du ser mig någon gång däremot. Jag tycker det är så kul! Tack snälla vad glad jag blir. Massa kramar!

Åh så mysigt och vilken dröm att åka Hundspann, försöker få till en sådan tur nu i vecka när vi ska till Åre! <3

Gör det, du kommer inte ångra dig. Trevlig resa, kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “svar på kommentarer – lägenhetsförsäljning, personlig utveckling och lite annat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för att du skrev vad det var för bok, “tyvärr” är min uppväxt ganska liknande din, så det låter som en nyttig (men ganska jobbig) bok att läsa. Kram till dig med!

  Reply
 • Hej igen! Jag förstår, och beklagar. Men ja, jag kan verkligen rekommendera den. Tuff att läsa men man lär sig så otroligt mycket om sig själv men också andra. Kram!

  Reply
 • Hej!

  Såg just bilderna på er lägenhet, magisk!
  Vad är det för färgkod i kök/matsal? Ser lite grå/blå ut och älskar det!

  Kram

  Reply
 • Tack snälla! Färdkoden är S2005R80B. Kram fina du!

  Reply
 • Jag tycker det är så kul att du tar dig tiden att svara på folks frågor såhär. Det märks att du bryr dig.

  Reply
 • Hej fina du… Tack snälla och det är klart jag svarar! Det är ni läsare som gör den här bloggen till vad den är. Kram

  Reply