Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:59 | March 2, 2020

Recensioner Organista

Hej hjärtan!

Det kommer som sagt bli lite Organista-tema i veckan eftersom vi firar ett år. Jag gillar att se tillbaka för att inte glömma bort allt fint jag har fått vara och är med om. I helgen satt jag och sammanfattade lite recensioner vi har fått in. Vi har nämligen lagt till Yotpo som ett tillägg till vår hemsida och där samlar vi recensioner från köpare.

Jag har nästan blivit lite beroende av att läsa våra recensioner. Förr var jag beroende av lösgodis, nu har jag bytt ut det mot att logga in i programmet hela tiden för att se om vi har fått någon ny feedback, haha. Nej, skämtåsido, så illa är det inte riktigt! Men det blir ju som ett kvitto på att andra tycker om min lilla bebis lika mycket som jag gör och det värmer så i mitt hjärta.

Så nu har vi recensioner på varje produktsida och en karusell på förstasidan där de snurrar och så här ser den ut:

Det roligaste jag vet är att läsa om är alla som älskar kvaliteten för den var så viktig för mig när jag tog fram produkterna!

Och så klart hur våra produkter har förändrat människors liv, det känns så häftigt att vi faktiskt bidrar!

Det är dessutom många som hör av sig och berättar att de t.o.m. har börjat tycka att det är kul att packa. Då slår mitt hjärta ett extra slag för det innebär att jag faktiskt har lyckats omvända någon som verkligen drog sig för att packa sin resväska tidigare.

Både Mattias och Markus som var med i Sydafrika sa också det. Vi bytte ju boende flera gånger och de som i vanliga fall verkligen inte gillar att packa tyckte det var så mycket roligare nu. Som ljuv musik för mina öron!

Och det är ju så många av er läsare som har köpt våra produkter så om ni har en minut över skulle jag bli så glad om ni vill berätta vad ni tycker? 

Puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “Recensioner Organista”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggare och lättare att packa med och bättre
  översikt i väskan. Packade inte ens upp på resmålet – placerade kuberna rätt in i garderoben bara. Tvättpåse lyxigare alternativ istf vanliga plastkassen!

  Reply
 • Wow, så glad jag blir! Det är det bästa jag vet med våra produkter också, att det är så enkelt att packa upp och rätt in i garderoben. Det är ju framförallt helt magisk om man byter boende ett par gånger under resans gång som vi gjorde i Sydafrika. Tack för din fina feedback, kram!

  Reply
 • Jag har ju redan kommenterat men gör det gärna igen 🙂 Jag har pratat massor om dina produkter och till jul fick jag bidrag av mamma att köpa ett av dina set. Hon blev så sugen så hon köpte ett också och har hunnit använda dom mer än jag (hon reser en del i jobbet). Hon är SÅ nöjd! Hennes resesällskap i vintras var alla avundsjuka på hennes packning, så du kanske fick nya kunder där också 😉 Jag har bara använt några kuber för en helgresa men var redan där såld på konceptet, så himla skönt att veta att i den kuben har jag det här, andra kuben det där etc. Skopåsen använder jag till vardags till kontoret om jag behöver andra inneskor än de jag går till jobbet med, så fin och känns roligare än en i plast (har färgen taupe som jag ÄLSKAR). Japp, jag är såld helt enkelt 🙂

  Reply
 • Nej men alltså! Mammor kan ju vara det bästa som finns? Så gulligt att hon köpte till sig själv också och tipsar sina vänner. Hälsa och tacka från mig, jag är så glad för att ni supportar. Dina fina ord betyder allt för mig och jag använder också mina skopåsar nästan varje dag när jag har med mig antingen träningsskor eller klackar i väskan. Kram bästa du!

  Reply