Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:39 | February 27, 2020

Min vecka i bilder – möbelshopping, middag med safaritema och date night på Pas D’art

Hej älsklingar!

Ska vi kika på lite bilder som jag har knäppt med mobilen den senaste tiden? Början av året har ju trots allt bjudit på ganska mycket mer sol än vad hösten gjorde och jag har fått vårkänslor trots att det fortfarande varit ganska kallt ute.

Och jag märker hur det påverkar både mitt humör och hur jag känner för att klä mig. Så fint väder har varit = ljusare kläder och dåligt väder har varit = svart, hehe!

Tyvärr såg jag nu att den här bilden blev lite suddig men jag vill ändå visa er de här fina örhängena. För några helger sedan gick jag ju genom lite av mammas gamla saker som står i garaget på landet och hittade dem här i en liten ask så de fick flytta med mig hem. Hon är fortfarande konstant närvarande i mitt medvetande trots att det har gått över sex år sedan hon gick bort och jag älskar att alltid ha med mig henne i någon form.

Den här skärmdumpen tog jag av en story som en kund la upp och taggade Organista i. Det känns fortfarande konstigt ibland att så många där ute köper och använder mina produkter. Jag blir lika barnsligt glad varje gång någon taggar oss och visar upp hur de använder dem.

I torsdag hade jag och Mattias bokat in date night. Vi tänkte först äta på nya Zink men det var fullt så då bokade vi deras andra restaurang Pas D’Art som också är ny.

Det är gamla Wienercaféet som har bytt ägare och fått sig ett ordentligt lyft inredningsmässigt.

Jag hade lockat håret med en ny locktång som min frisör Emelie har tipsat mig om. Hittills älskar jag den men jag tänkte utvärdera lite till innan jag berättar mer!

Menyn känns ganska klassisk för att vara en krog runt Stureplan men jag gillar det…

…och vi tog ett glas bubbel när vi kom och pratade ikapp om veckan eftersom vi knappt hade hunnit ses. Jag älskar att jag och Mattias har så fullt upp på varsitt håll men att vi alltid lyckas hitta tid till att sätta oss ner och prata genom allt som har hänt under veckan. Det är ett måste för oss och vi märker hur osynkade vi blir i allt om vi inte tar oss tid för just kvalitetstid.

Jag åt chevre chaud till förrätt och en jättegod fisk- och skaldjursgryta till varmrätt. Mattias åt köttbiten och vi var väldigt överens om att deras pommes frites och bearnaise var de godaste på länge!

I lördags morse vaknade vi tidigt och skulle spendera helgen i stan. Så här ser Charlie ut på morgonen när hon försöker visa för mig att hon inte alls vill gå ut i kylan. Haha! Så mycket personlighet i en så liten, liten hund…

På förmiddagen jobbade jag och vid lunch gick vi ner på stan och åt lunch på Tures. Jag ÄLSKAR deras Toast Skagen så det är det enda jag typ äter där.

På eftermiddagen gick vi och kollade lite möbler. Vi bygger ut på landet och kommer få ett helt nytt vardagsrum som ska inredas. De här fåtöljerna var löjligt sköna och jag är lite sugen på två sådana där vi har vardagsrummet idag. Det kommer nämligen bli en liten “lounge” där. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker de är snygga också?

Det här fina skrivbordet får gärna flytta in i vår nästa lägenhet!

Och vi har ju haft en gammal dörr med ben på som matbord på landet sedan vi köpte det. Bordet (eller dörren med ben på, haha) börjar sakta med säkert falla sönder och just nu ser det ut som att det blir det här bordet som kommer få ersätta det.

Vi behöver en större soffa och just nu lutar det mot vitt men vi är rädda att vi kommer ångra oss. Jag har aldrig haft en vit soffa så någon kanske kan berätta för mig om det blir så skitigt som jag är rädd för att det ska bli? Så fint dock!

På kvällen var det dags för middag hemma hos Petra och Markus och återförening med hela gänget som vi var i Sydafrika med.

Det var klädsel safari så jag drog på mig min hatt och gröna väst…

…och så inledde vi kvällen med beer pong. Tjejerna mot killarna och Petra dricker ju inte så jag och Michaela fick dricka desto mer. Sjukt bra start på kvällen för alla blir lite småfulla och taggade.

Vi slog oss ner till bords i deras mysiga lägenhet, jag älskar den…

…och så åt vi en asiatisk guacamole med salmalax till förrätt, pasta till varmrätt och en helt brutal kladdkaka till efterrätt som Markus hade bakat. Jag ska be om receptet så jag kan baka den nästa gång jag är bakis och riktigt sugen på choklad. En riktig dröm!

Den här bilden var jag tvungen att sno från Michaelas blogg, här tillsammans med två av de bästa killarna jag vet! Markus och Damon! Damon och jag sa klick redan första gången vi hängde ute på landet med kontorsgänget men min och Markus relation har vuxit fram gradvis. Och resan till Sydafrika räknar jag som den när vi verkligen kom nära varandra på riktigt även om vi har haft en jättefin vänskap innan det också. Två helt olika relationer men lika fantastiska båda två och jag är så glad att jag får ha de här killarna i mitt liv!

Killarna gick vidare hem till Daniel efter middagen men jag var så nöjd med kvällen så jag smet hem till den här lilla älsklingen och kröp ner i sängen runt midnatt.

Vilket jag var så glad för dagen efter för i söndags sken solen och det kändes nästan som riktig vår i Stockholm.

Vi låg i sängen och drog oss i några timmar innan vi klädde på oss och gick en lång promenad runt Djurgården med den här lilla tjejen. Det är så häftigt att hon snart fyller tretton men är så pigg och glad. Hon gick en bra bit och blev trött först på slutet så då bar jag henne sista biten.


8 kommentarer8 kommentarer om “Min vecka i bilder – möbelshopping, middag med safaritema och date night på Pas D’art”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha Charlie, riktig boss det! <3

  Reply
 • Haha, helt rätt! <3 kram

  Reply
 • Hej Linn! Är på resande fot för tillfället och kan säga dig en sak – ångrar att jag inte investerar i dina produkter! Tycker de är superfina men har inte riktigt sett ”nyttan” för mig med det, förrän nu! Blir definitivt en investering till nästa resa för att hålla ordning och reda! 😄

  Reply
 • Hej där! Men åh vad härligt att vara ute på resande fot. Och vad glad jag blir att du ser nyttan i produkterna nu, haha! Jag tycker definitivt att du borde testa dem för jättemånga hör av sig och är så otroligt nöjda med hur organiserade de har blivit när de reser sedan de köpte våra produkter. Kram fina du och trevlig resa!

  Reply
 • Vart kommer den beige:a huvtröjan som du har på första bilden ifrån?😊

  Reply
 • Den är från Uniqlo, jag älskar materialet. Så mysigt, kram!

  Reply
 • Hej Linn! Kan du inte snälla berätta hur du och Mattias började dejta? Du har skrivit att ni kände varandra i flera år men inget mer. Bjöd han bara ut dig på dejt en dag helt plötsligt? Jag är så nyfiken! Ni är superfina ihop <3 Kram!

  Reply
 • Hej där! Det finns inte så mycket mer att berätta. Vi kände som sagt till varandra sedan tidigare och sågs ute de första gångerna sen frågade han om vi skulle äta middag en dag och resten är historia. Hehe! Vi sågs några gånger sen åkte han med en kompis till Verbier. En bekant till mig var där samtidigt och berättade i sin tur för min tjejkompis att hon hade träffat Mattias på en fest i Verbier men han hade bara suttit och pratat om en tjej som heter Linn och visat bilder på mig. Det var nog då jag förstod att det skulle bli han och jag, haha. Allting gick väldigt fort och vi flyttade ihop efter bara någon månad. Kram och tack gulliga du!

  Reply