Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:16 | February 20, 2020

nya träningskläder och tillbaka till yogan

Set från Aimn, topp här // sport-bh här // tights här 

Hej torsdag! 

Hur mår ni? Jag ska jobba tillsammans med Matilda idag och sen ska jag iväg för att äta lunch med Cecilie. Mot kvällen är det äntligen dags för lite date night med Mattias, vi har blivit rätt duktiga på att minst en kväll i veckan fokusera på kvalitetstid bara han och jag där vi går ut och äter, går på bio eller gör något annat vi är sugna på. Det ska bli så mysigt!

Jag har ju äntligen kommit igång med yogan igen efter att ha lagt den lite på is till förmån för jobb och andra träningsformer. Men jag har känt att den har saknats i mitt liv, framförallt då jag har märkt att jag blir så otroligt stel av min andra träning. Jag har varit van vid att vara så flexibel i så många år och det värsta är faktiskt känslan när jag blir stel i höfterna.

Det var en gång en yogalärare som sa att stress och känslor som sker i nutid sätter sig i käkar, nacke och rygg men gamla ouppklarade känslor och trauman sätter sig i höften. Därför är det vanligt att mycket känslor bubblar upp till ytan när man kör ett pass med fokus på att mjuka upp höfterna. Något jag verkligen har känt av nu under de första passen jag har varit på på ett tag!

Ryggen känns redan bättre och min kropp blir gladare av att få yoga, det märks så tydligt efter bara ett par veckor! Jag klickade hem de här fina kläderna från Aimn här om dagen. Mest för att jag tycker att de var snygga att använda hemma som mjukiskläder och för att det är ett svenskt företag grundat av två tjejer i Halmstad som verkligen inspirerar mig. Jag älskar färgen och att materialet som är ribbat!

Och sen visade det sig dessutom vara världens mest bekväma yogakläder också. Jag tycker om det här setet lite extra mycket för att byxorna sitter högt i midjan, smiter åt en aning och så är det ju i min favoritfärg beige, hehe. Jag är jättenöjd och kommer med största sannolikhet beställa ett till i en annan färg. Det är så kul med snygga träningskläder tycker jag, man blir liksom ännu mer pepp på att träna, håller ni inte med? Jag kanske ska se om jag hittar lite andra snygga varianter att visa er nu när inspirationen är på topp.

Ha en underbar torsdag, puss & kram!


8 kommentarer8 kommentarer om “nya träningskläder och tillbaka till yogan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Såå snygga träningskläder, perfekt färg!

  Reply
 • Vad kul att du gillar 🙂 Kram och ha en fin dag!

  Reply
 • Du är så otroligt vacker och ser alltid så fräsch ut! Dessutom verkar du vara en väldigt fin person på insidan också 🙂

  Reply
 • Tack snälla du <3 Framförallt det sista tar jag som en väldigt fin komplimang! Kram och trevlig måndag!

  Reply
 • Intressant om var känslor sätter sig… måste googla detta! Har länge verkligen hänt att jag vill testa yoga, men kommer inte till skott, och är obekväm att träna bland folk, men samtidigt vet jag inte hur jag ska börja hemma heller… mitt gymkorts autogiro har börjat dras igen efter en 7 års frysning märkte jag, och jag tänker att jag borde släpa mig dit nu när är tillbaka i staden där jag hade det förut (men aldrig gick)… Men har så svårt att ta mod till mig. Är både rädd för bakterier och virus (att bli sjuk) och bara rent socialt, känns panikigt av tanken att gå dit, och har inte ens några gymkläder så har ingen aning om var jag skulle ta på mig, haha.

  Skulle du kunna tipsa om lite lösare träningskläder, t ex. snygga VIDA byxor, gärna utan mudd nedtill? Eller iaf tipsa om ifall du sett sådana någonstans? Du är jättefin i skin tight och förstår förstås om det är det du föredrar, det verkar ju alla göra just nu, men jag är inte alls bekväm med saker som smiter åt längs med kroppen, framförallt inte längs med benen, utan vill gärna “gömma mig” lite för att våga gå ut bland folk i ett gym (och i andra sammanhang också!) men ändå ha fina och smickrande plagg, inte se ut som att jag lånat min pojkväns kläder… 🙂 Tight överdel är ok, men är inte riktigt i det state of mindet att jag är redo att rocka magkort! 😀 Skulle det vara ok stil på gymmet att ha vida byxor och tight topp med ärmar, t ex t-shirt eller långärmat? Har någon så, eller har alla tights? Tänker att detta borde gå att hitta i och med modet som råder, men efter lite googlade verkar det inte alls så lätt.. 😅

  Reply
 • Hej där! Åh, yoga är verkligen fantastiskt så ge det en chans. Jag började så lätt med instruktionsvideor på Youtube men ganska kort därefter insåg jag att jag behövde en instruktör som kunde rätta mig när jag gjorde fel. Jag började gå på klasser på mitt gym och det var så jag lärde mig yoga på riktigt så det kan jag varmt rekommendera. Angående lösare träningskläder så är jag helt fel person att fråga. Jag vill ha supertajt när jag tränar så att ingenting är i vägen och stör mig men smaken är som baken så jag tycker du ska klä dig som ditt mest bekväma jag. Alla klär sig så olika på gymmet! 

  Reply
 • Älskar att du gör bättre bilder på din blogg än vad de har gjort på sin hemsida. När jag såg dina bilder ville jag köpa, när jag såg deras blev jag inte alls lika sugen. Du är fantastisk på det du gör Linn!

  Reply
 • Haha, tack fina du! Jag älskar ju fotografi och bilder och just i det här fallet håller jag med dig. Eller man såg inte riktigt materialet så bra på bilderna på hemsidan så jag blev väldigt positivt överraskad av hur fina och bra träningskläderna satt. Kan varmt rekommendera, kram!

  Reply