Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:55 | February 17, 2020

vecka 8 – givande relationer, att ta fram en finansiell plan och tillbaka till yogan

veckans planer

Hej måndag! Jag hoppas att ni har haft en underbar helg? Det har jag och nu har jag fått tillräckligt med snö så att jag klarar mig tills nästa vinter igen. Vi kom hem igen igår kväll och idag är det fullt ös. Jag ska till kontoret i ett par timmar sen har jag möten resten av dagen och så ska jag äta lunch med Martina som driver Eldstickan. Det är alltid lika värdefullt att få utbyta idéer med någon som sitter i samma båt. Martina har också ett annat jobb utöver hennes e-handel och från första gången vi sågs har vi varit väldigt generösa med att hjälpa varandra för att vi ska slippa ägna onödig tid åt saker som den andra redan har erfarenhet. Underbart! Jag har lärt känna så otroligt många entreprenörer sedan lanseringen av Organista för snart ett år sedan och nu slog det mig att jag borde samla ihop alla för en träff snart igen. Aja, sidospår! I morgon ska jag har ett möte hemma i lägenheten med en stylingbyrå som eventuellt ska styla vår lägenhet lite inför vår försäljning. Allting har gått så fort och lägenheten läggs antagligen ut till försäljning om bara några veckor. Kul! Efter det ska jag ta en kaffe med Iman som driver Grounded Factory, hon hade en rolig idé som hon ville bolla och på kvällen tänkte jag träna. På onsdag har jag lång sittning och planeringsmöte för Organistas räkning och på torsdag har jag min administrativa dag när jag ska beta av min att göra-lista. Utöver det ska jag göra ett gäng nya annonser den här veckan, ta fram en finansiell plan med hjälp av min rådgivare och träffa banken inför vårt kommande lägenhetsköp. Spännande!

veckans bästa

Att jag ska få blicka framåt! Jag jobbar så mycket “här och nu” med både Organista och bloggen så ibland tar det all tid från planeringen inför framtiden och de visionära bitarna. Den här veckan har jag dock satt som deadline för att vår finansiella plan ska vara klar och sen är det dags att börja träffa investerare. Jag vet inte alls om och när jag kommer ta in kapital i Organista men jag vill åtminstone börja provtrycka för att få feedback och hela tiden utmana mig själv till ständig förbättring och utveckling. Det ska bli så spännande och det känns som att jag sitter och ruvar på ett riktigt bra case med tanke på hur fantastiskt första året har gått. Jag känner verkligen att jag har världens två roligaste jobb!

veckans sämsta

Det här är egentligen bra, för jag har kommit igång med min yoga igen. Tyvärr slutade alla mina favoritinstruktörer på gymmet nedanför oss men nu har jag kört ett pass i veckan på Altromondo Yoga som ligger ett stenkast från vårt kontor. Tyvärr fick min rygg en chock så jag har haft lite ont sedan jag började men jag tror den måste vänja sig vid all stretch igen helt enkelt. Och herregud vad mycket roligare yogan blir när man kombinerar med Megaformer. Jag är så mycket starkare nu än förr när jag bara körde yoga så jag kan utmana mig själv i positionerna på ett helt annat sätt. Det känns så roligt och jag hoppas att min rygg snart hittar rätt igen.

veckans låt

Wow, efter förra veckans torka så är jag tillbaka och har lyssnat på så mycket musik de senaste dagarna. Mestadels gamla rnb-favoriter men just nu går den här låten som nyligen släpptes på repeat. Jag älskar den och blir så pepp! Jag kanske är den enda som inte har tröttnat på saxofon efter att man hade det på varenda nattklubb ett tag, men i den här låten är det precis lagom mycket. Jag älskar låtar som får mig att känna att allting är möjligt och precis så får den här låten mig att känna!

Jag önskar er en riktigt härlig måndag, puss och kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här