Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:05 | February 14, 2020

svar på kommentarer – produktutveckling, ovärderlig vänskap och pappa

Hej Linn! Så fina saker ni gör med Organista. Jag har dock ett önskemål och det är en packningslista på svenska. Det sitter säkert bara i mitt huvud, men jag känner mig så töntig när jag har sånt där på engelska..

Hej fina du! Tack för ditt önskemål! Organistas produkter och kommunikation sker alltid på engelska och så är det även med våra nedladdningsbara filer. Det tar mycket tid att ta fram vårt innehåll så valet föll på engelska för att fler ska kunna använda dem men jag ska absolut spara och ta med ditt önskemål inför framtiden. Vi kikar faktiskt på att översätta hemsidan på ett par olika språk och då står svenska så klart högst upp på listan. Kram!

Hej. Sedan 2 år har jag zoomat ut från sociala media och indragens etc för tyckte det blev för mkt. Istället koncentrerat på att jobba och bygga upp saker och ting. Din blogg var dock en av mina favoriter och nu kom jag över den igen. Ska nog börja följa enbart dig då din smak på kläder och inredning är den samma. Gillar din nya grej organista. En fråga dock och vore underbart om du kunde svara på den. Vad är måttet på ert matbord med fyra eames stolar på långsidan och även måttet på mattan som omger matsalsgruppen så fint. Inte så lätt föreställa sig vilka mått man ska ha med nytt hus.

Men TACK gulliga du! Vad glad jag blir för dina fina ord och vad roligt att du har hittat tillbaka hit. Vårt matbord kommer från Gubi och är 150 cm i diameter. Mattan har vi specialbeställt och den är 2,5×3,5 meter. Kram och grattis till nya huset!

Trevlig resa! Har du provat äta brunch på Sparrow i Sthlm? kram 

Tack! Jag har besökt The Sparrow, du kan läsa mer i det här inlägget och där har jag tipsat om deras frukostbuffé som de kör i veckorna men jag har faktiskt aldrig varit där på helgen och testat deras brunch. Får helt klart bli ett besök framöver. Kram!

Spontana reaktionen varje gång jag tittar in här och det inte finns något uppdatering; åh nej vad tråkigt, kan det inte komma något snart. Millisekunden efteråt; gud vad skönt för henne och så bra att hon verkligen tar semestern. Hoppas ni har det magiskt, ta det lugnt och ser framemot när du är tillbaka. Kram

Haha åh, tack gulliga du. Jag tar det som en komplimang och du är inte ensam om att känna så, jag kunde visst ändå inte hålla mig från att blogga de sista dagarna för jag saknade er så enormt mycket också, hehe. Kram och tack för din fina omtanke!

Samma här! Haha. Väntar ihjäl mig på en uppdatering för din blogg är verkligen den härligaste jag vet, men unnar dig samtidigt denna paus sååååå mycket! Njut av din semester, vi finns här när du kommer tillbaka med! Är dock väldigt svårt att veta vad jag ska fylla slöskrolleriet med under tiden? Vilka är dina favoritbloggar Linn? Och ni andra läsare, vad läser ni för bloggar förutom Linns? Jag läser hennes och Petra Tungårdens i första hand. Tipsa gärna om fler bloggar, gärna folk som postar outfits, och heminredning mm. 

Men alltså, ni överöser mig med så mycket kärlek! Jag hoppas ni förstår hur mycket det betyder för mig? Varje gång jag går in i bloggen och läser kommenterar så får jag så mycket energi. Tack för det! Och angående bloggar, jag läsare de flesta jag känner med jämna mellanrum. Petra, Dasha, Michaela, Joanna mfl. men tyvärr jobbar jag så mycket så jag hinner inte läsa så många bloggar som jag vill för tillfället. All min tid går i princip till bloggen och Organista, haha. Jag följer även lite Youtubers som jag älskar. Therese Lindgren, Margaux Dietz, Ida Warg, Linn Ahlborg m.fl. Jag förundras och imponerad av dem alla och är så lycklig för att vi har så många fantastiska kvinnliga förebilder så lättillgängliga i . Kram!

Hej! Jag undrar vad det är för märke på den superfina vita klänningen (med volangkjol) som du har på dig i Kapstaden. Bild finns på Petras blogg.

Hej fina du. Den är från Saboskirt. Kram!

Åh äntligen är du tillbaka, har längtat haha! Låten är ju för fin, så sorglig men vacker och glad på samma gång.

Ja, jag med! Jag kunde inte riktigt hålla mig och smygstartade ett par dagar innan det var dags att åka hem från semestern, hehe. Visst är den? En favorit! Kram.

Många gör den hiken i gryningen och får sen uppleva soluppgången där uppifrån.
Jag gjorde den hiken när jag bodde i Kapstaden men vi startade omkring Kl 7. Redan då var det varmt! Jag var livrädd när vi skulle klättra ner för de där avsatserna med kedjor, haha! Men utsikten från toppen var ändå värt det. Har du varit uppe på Table Mountain?

Åh, det var så härligt men jag håller med, så läskigt med kedjorna och klättringen, haha. I Sverige hade nog aldrig ett så välbesökt utflyktsmål fått se ut så. Nej, det är så galet, men när vi var där första gången så blåste det för mycket när vi skulle åka upp så liften var stängd och nu hade vi två dagar avsatta till att åka upp på Table Mountain men båda dagarna blåste det jättemycket. Så besviken men jag får åka till Sydafrika igen helt enkelt. Kram!

Vilket fint hus! där hade jag kunnat tänka mig att bo. Helt perfekt inredning också och Camps bay området är ju inte helt fel det heller.

Visst! Ja, inredningen var verkligen så fin och som sagt bra planering för ett hus för många personer. Älskade Camps Bay! Kram.

Hej Linn! Jag har packningskubssetet i beige samt den tvådelade underklädespåsen. Vill bara säga att jag älskar dem och speciellt klädespåsen när jag åker på weekends. Den är perfekt när man är borta några få nätter då man kan ha använda underkläder i ena delen och rena i den andra. Kommer du lansera fler produkter i andra material? Allt gott, Nathalie du fikade med i våras. 

Hej där! Åh, hoppas du mår bra? Visst är vår Underwear Travel Bag grym? Det är fortfarande en av mina favoriter och den första produkten jag tog fram för Organista. Jag använder den alltid. Jag är jättenöjd med materialet på befintliga produkter så det kommer vi behålla men jag vill alltid förnya produkter så det är inte omöjligt att vi börjar jobba med flera olika material framöver. Om du har några förslag får du gärna komma med önskemål. Vi lyssnar jättemycket på våra kunder när vi tar fram nya produkter. Kram på dig!

Fint! Varifrån är själva resväskan? Skulle du rekommendera den? Jag tycker det är svårt att hitta en resväska (som man checkar in, ej handbagage) som inte väger för mycket, har hårt skal som skyddar innehållet, har bra hjul som behövs på ojämnt underlag och är smart formad för optimala packningsmöjligheter och inte udda konstiga kanter (såsom din ser ut att vara). Trevlig helg 

Hej! Min resväska är från Rimowa och jag kan verkligen rekommendera den! Jag vet, det är en djungel där ute att hitta något som passar och är praktiskt, för min del får den gärna vara snygg också, haha. Håll utkik bland artiklarna på Organista i framtiden, vi ska bl.a. skriva en artikel som handlar om vad man kan tänka på när man väljer resväska. Kram!

Gör du i rosa så kommer jag göra min första beställning. 

Vad roligt, jag letar efter den perfekta rosa färgen som inte är för knalligt rosa så det är på gång men det kommer det dröja ett tag fast den som väntar på något gott, hehe! Kram.

Håller med dig om giftermål. En ring säger ingenting om det ska hålla.

Eller hur! Men självklart tycker jag ändå att det är härligt att så många väljer att fira kärleken! Kram.

Jag älskar dina produkter. Har alla färgerna.. Men vad är det för fantastisk ”Leo-påse”? Sån skulle jag köpa DIREKT ”.. hi hi kram

Haha, visst är den fin? Det är faktiskt Gannis egna som man får bikinin i när man köper den. Jag håller på att kika på olika tyger i leo och har ännu inte hittat något jag tycker blir perfekt, men jakten fortsätter definitivt och det står högst upp på min egna önskelista för nya produkter till Organista. Kram!

Haha, samma här! Älskar leo, fast jag redan köpt ett set hade jag haft svårt att låta bli något om du lanserade det..

Haha, härligt att vi är flera! Kram.

Jag förstår vad du menar att saker kan förändras. Men jag måste säga ändå. Att gifta sig är att lova varandra något. Offentligt. Att lova att man kommer att kämpa för den andre för resten av ens liv. Att man inte kommer ge upp. Kärleken till varandra är något man Alltid måste arbeta med. Vi är så operfekta som människor. Alla har sina brister. Så att lova varandra sin kärlek känns betryggande i en värld där människor böjer sig för vinden så fort. Människor ger upp och går vidare så fort. Vill aldrig kämpa för att det kanske inte “känns rätt” just nu. Om man ser på äktenskapet som det var menat att ses från början (ett oskiljaktigt band) så är det en vacker och stark instution. Ett offentligt bevis på att man älskar den andre nog för att kämpa för dennes kärlek… resten av ens liv.

Hej där! Jag håller verkligen med dig och har alltid varit supernoga med att vårda kärleken i mina relationer och aldrig ta någon för given. Däremot med rådande skilsmässostatistik så har betydelsen av att gifta sig förlorat lite den där stora meningen, för mig i alla fall. Men det är ju bra att det fortfarande betyder så mycket för vissa och oavsett om man gift sig och skilt sig tycker jag aldrig att man ska se det som ett misslyckande. Det kan även vara de som har kämpat som ändå inte klarar av att hålla ihop. Ibland kommer helt enkelt livet emellan. Och jag tycker att livet är för kort för att vara olycklig i en relation, oavsett vad man lovade varandra när man väl gifte sig. Intressant diskussion! Kram fina du!

Älskar din outfit! Var kommer kjolen + linnet ifrån?

Tack fina! Setet är köpt för länge sedan på Gina Tricot. Kram!

Jag älskar din hårfärg just nu, så fin! <3

Tack fina du! Jag är själv så otroligt nöjd, kram!

Håller med Johanna, sjukt fin hårfärg!

Tack vad fina ni är! Jag får fortfarande så mycket komplimanger för min ljusare hårfärg av både er läsare, vänner och bekanta så det känns helt rätt och jag trivs så bra i det. Emelie, min frisör är verkligen grym! Kram!

Hur känns det nu efter allt med din pappa? Jag har gjort någon slags halvbrytning med min mamma, hon får mig att må himla dåligt, men jag får dåligt samvete då hon är så pass gammal, och pappa gick bort för 3 år sedan. Det maler i huvudet på mig…

Oj, det har hänt så mycket sen jag sist skrev om det. Jag har inte vågat skriva om det heller för det har vänt från en vecka till en annan i en rasande fart. Men jag lovar att berätta mer för er så fort det har lagt sig lite. En sak är i alla fall säker, herregud vad föräldrar påverkar vårt välmående. Jag lider verkligen med dig och förstår vad du går genom. Om du inte gått till en terapeut tidigare så kan jag varmt rekommendera det, det har hjälpt mig så mycket genom det här. Kram fina du och ta hand om dig!

Tipsar om att Magdalena Graaf med familj just nu befinner sig på Koh Lanta, Thailand, för en längre tid. Hon verkar utifrån det hon delar i sociala medier jobba, träna, äta bra och få mkt kvalitetstid med familjen. Jag tänker mig att hushyran, maten och annat är betydligt billigare än tex USA

Tack för tipset! Det ska jag kolla in. Kram!

Vem är du mest lik personlighetsmässigt, Petra eller Michaela?

Haha! Vilken rolig fråga och det var så kul att läsa era gissningar under inlägget här. Precis som många av er skrev så är jag nog mest lik Michaela. Vi gillar att ha koll på läget medan jag kan ibland avundas Petra som alltid går mer på känn. Jag har absolut en lättsam sida och inställning till livet precis som Petra men vi båda två har trots det ett djup som vi gärna delar med oss av men kanske inte i våra kanaler på samma sätt. Michaela har lärt mig att respektera alla möjliga olika känslor och att faktiskt känna mer. Hon har tillfört en helt ny dimension i mitt liv och att få ha Petra i mitt liv är som att få utskrivet ett livslångt recept på gratis lyckopiller utan några tråkiga biverkningar. Jag blir alldeles rörd när jag skriver det här men helt ärligt så minns jag knappt hur mitt liv var innan de här två fantastiska kvinnorna kom in i bilden. De har som sagt förändrat mitt liv till något ännu bättre och finare än vad det var tidigare. Och som den sjukaste bonusen fick jag även Damon och Markus på köpet! Jag räknar dem alla inklusive Dante, Harry och Puck till min familj!

Kul med nya tips, tack <3 Vart kommer dina fina polo ifrån? Du är alltid så fin! KRAM

Tack snälla! Den är från Pillowtalk, kram!

Hoppas att det är okej att vidareutveckla frågan under, vill gärna ploppa in Dasha, Sara B och Margaux på listan! Känner du förresten Anna Hibbs? I så fall vill jag inkludera henne i listan med! Beskriv gärna alla dessa plus Petra och Michaela, vad utmärker dem som personer? Ni “stureplansbloggerskor” är verkligen ett enda kluster och det är svårt att hänga med i hur ni hör ihop med varandra!

Oj, det skulle behövas ett helt inlägg för att beskriva alla men jag ska försöka fatta mig kort. Dasha är så rolig, omtänksam, stöttande och kör sin grej. Det älskar jag och jag skrattar alltid så mycket när jag är med henne! Sara är otroligt charmig, skön och smart, i ett annat liv tror jag att vi hade kunnat vara bästa vänner och samma sak med Margaux. Ibland räcker inte tiden till bara och vi träffades senare i livet när man redan har sin bekantskapskrets som man hänger mest med. Margaux har ett helt galet driv, jag ser verkligen upp till henne och jag har sällan träffat människor som får en att må så bra som man bara per automatik gör när man umgås med Margaux. Jag blir nästan lite avis på mig själv nu när jag tänker efter! Att jag får ha så många fantastiska tjejer runtomkring mig, tacksam är bara förnamnet!!!

Var har du köpt ditt fina diadem? Är det i sammet?

Det är från H&M men verkar inte finnas kvar. Det finns ju däremot många liknande i butik nu. Det är inte sammet, mer som velour och lite tunnare i tyget. Hoppas du hittar något som passar. Här finns te.x. ett liknande, kram!

Är det okej att fråga om du kommer skriva något mer om vad som hänt mellan dig och din pappa, eller om du kände att du inte vill göra det i alla fall? Har en väninna som går igenom en liknande situation fast med sin mamma, hon läser inte bloggar, men har lovat henne att skicka länken den dagen du väljer att öppna upp, så hon kan få läsa om det, men förstår såklart om du ångrat dig, men undrar bara för att veta vad jag ska säga till min kompis som går igenom det just nu, hon frågade nämligen för ett litet tag sedan, men sa då att du var och hade det underbar på din semester! Det unnade hon dig sååååå mycket!

Hej där! Självklart är det ok att fråga och jag har så många gånger velat skriva mer och berätta för er för var det något jag insåg när jag berättade att vi hade brutit kontakten så var det att så OTROLIGT många går genom samma sak. Däremot måste jag ta hänsyn till andra inblandade och se hur mycket och vad jag kan berätta. Förhoppningsvis det mesta men det kommer ta ett tag innan vi är där! Kram fina du och hälsa din vän från mig.

Härliga bilder! Och du är såååå fin jämt Linn, apsnygga skor på nästsista bilden! Vilket märke? Och jag måste säga att varje gång jag ser M och Damon tänker jag att de hade kunnat vara brorsor! lika på något sätt!

Tack fina du! Skorna är från Zara en tidigare säsong. Haha intressant, det var så många som skrev det på Instagram också men i verkligheten är de inte så lika, tycker inte jag i alla fall. Stor kram!

Hoppas allt gått bra med operationen idag <3 När du bröt knät var det knäskålen du bröt då? Jag bröt min knäskål (horisontellt) i höstas och har en låååång väg tillbaka så ville bara kolla om det var samma grej du gjort (och du verkar ju ej ha probelm av det idag?) Stor kram

Tack gulliga du! Det gick hur bra som helst. När jag skadade mitt knä i Åre så drog korsbandet med en benbit som sedan surrades fast. Tydligen är den skadan vanligare på barn och unga eftersom korsbandet är så starkt när man är yngre. Skulle det varit senare i livet hade antagligen mitt korsband gått mitt av istället. Så min knäskada blev mer som ett benbrott med kryckor i sex veckor och sen rehabilitering några månader. Tur i oturen med andra ord. Men det är ju jobbigt att skada knäet för ibland blir det aldrig helt bra igen. Så länge jag tränar mycket och bygger mycket muskler kring knäet så känner jag däremot aldrig av min skada. Slarvar jag med träningen kan jag få lite ont och ibland kan jag känna lite smärta när jag flyger långt. Annars är jag helt återställd och så länge du gör dina rehabiliteringsövningar så blir du det garanterat också ska du se. Men jag vet precis hur jobbigt det är, jag tyckte det var jättejobbigt att vara tillfälligt rörelsehindrad. Det förändrade dock inställningen till min kropp jättemycket. Idag är jag så otroligt tacksam för hur stark den är och att den bär upp mig varje dag. Förhoppningsvis kommer du känna likadant när du har återhämtat dig! Massa kramar!

Tack Linn för att du kom och åt frukost hos oss & för en jättefin artikel. Så fina bilder.
Vi tackar jättemycket för din konstruktiva feedback gällande kaffet. Vi ska absolut se till att vässa till oss på kaffefronten. Vi hoppas att vi ser dig och sällskap hos oss snart igen. Vänligen, Mats med personal.

Tack själva för en ny och fin kvarterskrog i området med underbar mat! Det var så lite, kommer definitivt att besöka er snart igen och ser fram emot det nya kaffet, haha! Ha en fin dag!

Jag har tagit bort åderbråk på båda benen… När de gick in och skulle bränna så gjorde det sjukt ont. Men när de bara skulle “pricka hål” på dem så var det bedövningen som gjorde mest ont. Hur kändes det idag?

Hej där! Tack för att du delade med dig. Jag valde faktiskt att hoppa över bedövningen innan de gjorde de små snitten för min erfarenhet är också att bedövningen ofta gör ondare än själva ingreppet, hehe. Sen bedövade de dock när de skulle gå in ordentligt och det är jag glad för nu eftersom jag inte kände någonting. Kram!

Ballys är supersköna men har kass kvalitet sedan de flyttade produktionen till Kina. Min skomakare kallar dem till och med för riktiga skitskor nu! Så var rädd om dem och ta dem till en skomakare innan de slits.

Är det sant? Jag har haft mina på mig varje dag i en vecka nu och än så länge har jag inte märkt något. Jag tycker nästan tvärtom, att de känns så kvalitativa jämfört med många andra skor. Hoppas verkligen de inte slits för snabbt för jag älskar dem, så om du har något tips på hur jag eller skomakaren borde underhålla dem får du hemskt gärna dela med dig. Kram!

Kopia av din pappa!

Tycker du? Vad kul att höra, jag ser inte riktigt det. Precis som jag tyckte det var svårt att se att jag var lik min bror också men kanske. Kram!

Oj vad du ser ut som Sara Biderman på 7e bilden nerifrån, om jag räknat rätt, där du står en bit ifrån kameran och visar upp dina Ballys utanför vad som är ut att vara en inhägnad skolgård. Trodde att det var hon innan jag kollade närmare. Har du gjort något med håret? Det såg väldigt “Sarigt” ut i detta inlägg haha. Vet du förresten vilka länder Sara har påbrå ifrån?  Och du själv, är du helsvensk eller vet du om ifall du har förfäder från andra länder? 

Hej fina du! Haha, det händer ibland att folk misstar mig för Sara, en gång kom en väldigt ytligt bekant fram och berömde mig för den vackra klänningen jag hade haft på mig på Guldknappen-galan. Det var bara det att jag inte hade varit där, haha. Vi kom fram till att det var Sara hon misstog mig för och varje gång jag får höra det tar jag det bara som en otrolig komplimang, jag tycker att Sara är en av de vackraste kvinnorna i Stockholm. Så vitt både jag och Sara vet så har vi inget utländskt påbrå nej. Jag är ganska jättesäker på det och det skulle i så fall vara minst 3-4 generationer bak i så fall. Jag har nog bara lite mörkare drag än många andra helsvenskas och personligen så älskar jag det. Kram!

Önskar massa härliga klädinspo-inlägg! Du är min stilguru nr 1 så är ofantligt nyfiken på hur du planerar att se ut i vår! Vad kör du för skor? Byxor? Tröjor? Ytterkläder? Allt? Känner mig sååååå sugen på att byta ut vintergarderoben snart och längtar efter att drunkna i underbar vårklädsinspiration! Vill också säga att jag tycker det är superkul när du samlar ihop kommentarer och svarar på dem i ett inlägg! Du verkar vara ensam om att göra det? I alla fall av alla bloggar jag läser, fler borde verkligen göra detsamma, tycker det är såååå intressant att både se vad andra frågar, samt vad du svarar på saker! Man håller ju inte på och går tillbaka i massa gamla kommentarsfält, så man missar ju otroligt mycket när bloggare inte gör som du gör!

Hej där! Tack snälla, vad kul att du gillar det för det kommer massor med inspiration framöver. Och visst är de här kommentarsinläggen underbara? Jag tycker själv att det är så kul att samla alla frågor och svar på ett ställe. Massa kramar!

Jättefina bilder! Gud så härligt ni måste haft det! Var kommer dina vackra örhängen ifrån? Och så undrar jag, hur är kvalitén på Revoles kläder? Allt är så sönderphotoshopat på hemsidan att det är omöjligt att avgöra från bilderna. Har hamnat där några gånger och hittat hur mycket fint som helst, men så har jag googlat de specifika plaggen och märkt att både kvalitet och passform ser helt annorlunda ut “irl”… :/ Och då kläderna inte direkt är gratis (plus läskigt att beställa från USA, vad betalar man i frakt och eventuell tull? Samt hur är storlekarna? Man vill ju inte beställa flera olika för att testa och sen åka på en dunderreturkostnad…? Har du returnerat, vad kostade det i så fall?) så har jag inte vågat chansa.

Hej där! Tack snälla. Åh, bra fråga, det var något år sedan jag handlade där så jag vågar inte svara på frakt och tull men det står säkert på deras hemsida och jag vet att många e-handlar börjar inkludera det i priset istället för att det läggs på sen så det kan ju vara värt att kolla upp. Angående kvalitet så har jag aldrig blivit besviken, tycker allt jag har beställt därifrån har varit så fint och en gång var en klänning lite stor men då la jag in den istället för att returnera den. Kram!

Kommer du skriva något om varför du sagt upp kontakten med din far eller har du beslutat att inte göra det? Har själv ett sorgearbete med en i min familj så har ett egetintresse av andra i samma situation. Men förstår om du väljer att låta bli inlägget du pratade om att du höll på att skriva på förut….

Hej kära du! Vad tråkigt att höra, jag hoppas du är ok trots omständigheterna. Jag kommer absolut skriva om det snart. Det var så mycket som hände just i samband med att jag började skriva inlägget så jag behövde ta ett steg tillbaka och avvakta lite. Kram så länge!


10 kommentarer10 kommentarer om “svar på kommentarer – produktutveckling, ovärderlig vänskap och pappa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn jag läser din blogg varje dag. Jag blir naturligtvis extra glad när du skriver om ditt sommarställe. Då längtar man ännu mer efter sommaren.
  Så roligt att du tänker anlita min Åsas firma!! Jag har varit mycket sjuk men mår bättre nu. Hoppas vi stöter på varandra i sommar.
  Kram
  Tina på Spaddalen

  Reply
 • Hej Tina! Jag hörde från din dotter att du varit sjuk <3 Vad glad jag blir att höra att du mår bättre. Vilken Åsas firma menar du? Vi ses i sommar. Kram

  Reply
 • Så fint att du svarade på min kommentar även om den inte innehöll en fråga. Du är bäst, hoppas du får en underbar helg Linn. kram

  Reply
 • Ja så klart! Jag försöker svara på alla kommentarer jag får. Det är ju det bästa med den här bloggen, att ni lämnar era avtryck här hela tiden. Kram fina du och detsamma!

  Reply
 • Hej! Kul att du svarade på min kommentar. Hade uppskattat en packningspåse i fakeskinn på ena sidan och andra i transparant material. Ha en fin helg!

  Reply
 • Tack själv för din kommentar 🙂 Och tack för tipset! Jag kikar på veganskt läder för fullt och hoppas på att hitta ett bra alternativ <3 Kram

  Reply
 • Det låter tungt med fakeskinn, om du tar fram sådana, kommer de väga mer än de material du använder idag?

  Reply
 • Hej där! Åh nej det kommer inte bli till alla produkterna. Jag tänker mig det framförallt till vissa enstaka som är mer som necessärer 🙂 Det viktigaste precis som du är inne på är ju att våra produkter inte ska väga för mycket. <3 Kram

  Reply
 • Oj, jag hade typ varit redo att ta gift på att Sara har utländskt påbrå! Sydeuropeiskt möjligen, eller från Mellanöstern eller Nordafrika eller något sånt! Är väldigt överraskad, haha! 🙂 Dig var jag inte alls så säker på, du ser inte riktigt lika långväga ut som Sara, skulle gissa på svensk/finsk/norsk/dansk/polsk eller något annat med nordiskt eller östeuropeiskt påbrå, men ändå något mörkare än en average svensk kanske, vallonskt påbrå kanske! Frankrike eller Belgien typ! 😀 ja du hör ju, jag hade ju varit helt ute och cyklat i båda fallen. Tur att ingen hotade med gift … 😅🙈 Ni är otroligt vackra kvinnor båda två, sådär att man tappar andan! Ni ska båda ta det som en komplimang att ni förväxlas! 🥰

  Reply
 • Tack du <3 Ha en fin måndag!

  Reply