Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:39 | February 14, 2020

RABATTKOD OCH GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

Hej älsklingar och Glad Alla Hjärtans Dag! 

Jag vaknade upp i Sälen i morse och har jobbat nu under förmiddagen och vid lunch ska vi iväg på äventyr. I onsdags fotade jag tillsammans med Lisa för första gången och vi ska jobba ihop månadsvis framöver. Så spännande och vi ska skapa en massa material både till bloggen och Organista tillsammans!

Det var alltså en fröjd att packa inför vår weekend till Sälen och samtidigt ha Lisa där som kunde dokumentera allt. Hon är så duktig!

Och på tal om Alla Hjärtans Dag så ville jag fira lite med er! Organista har verkligen haft en helt fantastisk start på det nya året. Vi har sålt mycket mer än vad jag vågade hoppas på att vi skulle göra under januari och februari och det är så många influencers som har börjat använda våra produkter.

Inte ens i min vildaste fantasi hade jag kunnat tro att profiler som Therese Lindgren, Linn Ahlborg och Maja Nilsson Lindelöf skulle älska våra produkter så mycket. Eller jag har ju så klart hoppats men man kan aldrig veta.

Har ni inte redan sett Linn Ahlborgs packningsvideo på Youtube så måste ni kolla här. Och Maja Nilsson Lindelöf la upp en magisk video som ni kan se här. Snacka om att jag fick nypa mig själv i armen när jag fick se hur mycket de älskar produkterna!

Jag har så bra känsla inför 2020! Jag jobbar hela tiden men det är värt allt slit hundra gånger om när jag får så fin feedback från er. Och den här fantastiska starten på det nya året måste vi så klart fira!

Därför har jag gjort en liten kod! Ange rabattkoden LOVE i kassan när ni checkar ut så får ni 15% rabatt på hela er order. Den gäller t.o.m. söndag!

TACK FÖR ALL KÄRLEK NI GER MIG OCH HA EN UNDERBAR DAG!


12 kommentarer12 kommentarer om “RABATTKOD OCH GLAD ALLA HJÄRTANS DAG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha nu en riktigt härlig dag för det ska jag och min sambo ha..
  tack för koden. ska kika in o se om där är något jag villhöver!

  Reply
 • Hoppas ni hade en underbar Alla Hjärtans Dag och får en fin helg! Och jag älskar ditt ord ”villhöver” 😂 haha! Kraaam

  Reply
 • Jag beställde precis mina första produkter från Organista. Valet föll på ”Carry-on Set” i färgen, Taupe. Älskar färgen och ser verkligen framemot att ha en organiserad resväska för en gång skull, haha! Stort grattis till dina framgångar med företaget och fantastiska produkter. Grymt jobbat!

  Reply
 • Men vad kul att höra! Tack snälla vad glad jag blir och hoppas du kommer älska produkterna lika mycket som jag gör. Och tusen tack för de fina orden och dina hejarop. Det betyder allt för mig! Kram fina du

  Reply
 • Var kommer den fina resväskan ifrån? 🙂

  Reply
 • Jag köpte min på NK, den passar så sjukt bra ihop med våra produkter. Älskar den! Lite dåliga dragkedjor men annars känns den väldigt fin. A-to-B heter märket 😍 kram

  Reply
 • Känner mig tvungen att skriva. Har läst din blogg sedan du bodde i Malmö och följt din utveckling (kanske extra kul då vi flyttade till Sthlm ungefär samtidigt och är lika gamla). Unnar såklart alla lycka och framgång, men blir genuint så extra jäkla glad för din skull att Organista går bra. Jag tycker du verkar vara en så varm, professionell och fin person – du behövs i influencervärlden.

  Reply
 • Men alltså Sara! Vad glad jag blir, och så häftigt att du har följt mig så länge. Det känns extra speciellt för mig också ska du veta och vad glad jag blir för dina fina ord och lyckönskningar. De betyder jättemycket för mig. Kram och ta hand om dig

  Reply
 • Hej! Har sedan tidigare en packning cube, som jag älskar! Slog precis till på Carry-on-set i beige, tror den kommer bli perfekt inför sommaren! 🙂 Tack för en härlig blogg som jag följt länge!
  Kram Jessika

  Reply
 • Så kul att du gillar dem så mycket 🙂 tror du kommer älska Carry-On setet. Jag som ska tacka fina du, kram 🙂

  Reply
 • Men vad smart lösning. Det jobbigaste med resväskor är ju att de är så svåra att organisera i.

  Reply
 • Kul att du gillar 🙂 kram

  Reply