Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:37 | February 13, 2020

inspiration – så här vill jag se ut i vår

fodralklänning med skärp här // vita jeans här // beige tröja här // scrunchie här //v-ringad stickad tröja i kamel här // väska här // hårspänne här // vit jacka med fickor och bälte i midjan här // vit skjorta här // beige klack här

Ok, vänner! 

Det finns för mycket snygga vårnyheter nu i min favoritfärg beige så jag var bara tvungen att få utlopp för all inspiration här i bloggen. Jag har så vårkänslor och är sugen på lite nytt så jag tog en titt på vad som finns ute i butik och blev helt till mig av allt fint, haha! Gina Tricot tycker jag gör en riktigt bra säsong och jag vill ha precis varenda en av deras nyheter. Kolla bara in de här vita byxorna och jackorna. Jag har ju redan jackan med fickor och bälte i midjan i kamel men är så sugen på den här vita också, magisk! Jag älskar även att det görs så mycket håraccessoarer i olika färger och material. En beige scrunchie i läderimitation, kan det bli mycket finare?

Beige ribbstickad tröja med ballongärm här // morgonrock i satin här // vit klänning med skärp i midjan här // beige byxdress här // beige tröja här // hårspänne här // beiga boots här // väska här

Här har vi ett gäng andra favoriter! Vem vill inte glida runt i den där fina morgonrocken när det blir varmare ute? Jag hade ett diadem på mig här om dagen som jag fick komplimanger för och jag tror bestämt att jag ska våga mig på att testa lite fler hårspännen också. Det är en typisk sån sak som jag tycker är fin på andra men kanske inte använder så ofta själv. Sist men inte minst, hur fin är den här byxdressen? Raka linjer, fickor och markerad midja kommer absolut bli en av min favoritmodeller i vår.

Jag hoppas ni hittar något ni gillar, puss och kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “inspiration – så här vill jag se ut i vår”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow, så mycket snygga saker! Jag ska försöka shoppa så lite jag bara kan det här året men fy tusan vad svårt det är när man ser allt fint som finns hehe 🙂 Så sugen på Gina jackan i beige, men tänker att den kanske inte är i bästa kvalité och hållbar nog, vad säger du som har den?

  Reply
 • Åh vad duktig du är! Och hittills är jag så nöjd, den känns som väldigt bra kvalitet jämfört med vissa plagg jag köpt därifrån så jag är fortfarande jätteglad att jag köpte den 😍👏🏻 den kostar ju lite mer också, antagligen för att de har lagt lite extra krut på den. Jag försöker själv tänka efter innan jag köper något och plagg med dålig kvalitet väljer jag bort direkt. Jag vill bygga en garderob som håller långsiktigt! Kram

  Reply
 • Hehe, jag försöker iaf! Men tänker som du, ska jag köpa något måste det vara bra kvalité, men då ska jag nog klämma lite på jackan åtminstone 🙂

  Reply
 • Ja, det är nog en bra idé 🙂 Ha en underbar Alla Hjärtans Dag kära du! Kram <3

  Reply
 • Ja Beige är verkligen på uppgång igen, fina nyanser.
  Tack för att du samlat ihop lite här, så nu ska jag shoppa loss
  Tjingeling!

  Reply
 • Kul att du gillar ❤️

  Reply