Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:10 | February 11, 2020

en semesteroutfit

Ok, jag var visst inte helt klar med semesterbilderna trots allt!

Jag kunde bara inte låta bli att lägga upp de här underbara bilderna som vi tog en ljummen kväll i Sydafrika precis innan vi skulle gå in och äta på Jordan. En av de mysigaste kvällarna den här semestern! Ljuset var alldeles drömskt när vi kom fram så vi knäppte av lite bilder och jag är nästan sugen på att skriva ut den sista bilder på mig, Michaela och Petra. Så mycket kärlek för de här två tjejerna och jag vill alltid minnas hur lyckliga vi var just där och då.

Jag fick en jätterolig fråga här i bloggen förra veckan. Nämligen vem jag är mest lik som person, Petra eller Michaela. Jag ska sätta mig i veckan och svara på alla kommentarer men det vore så kul att höra vad ni tror. Jag vet att många av er följer alla våra bloggar så det vore spännande om ni gissar först innan jag berättar, haha.

Det här var ju vår sista kväll tillsammans hela gänget innan Petra och Markus skulle resa hem dagen därpå så vi klädde upp oss och jag hade den här gamla favoriten på mig!

Stiligare vänner får man leta efter!

Hårspännen från PicaPicas här

Jag vet inte om ni ser på bilderna men mitt hår blev rött av kranvattnet i Sydafrika, så konstigt och jag vet fortfarande inte varför? Men om ni undrar varför jag har röda slingor i håret så är det inte meningen, haha. Det mesta gick ur så fort jag kom hem och hade duschat här hemma några gånger och igår när jag var hos min frisör så la vi i en inpackning som neutraliserar så nu är det jättefint igen.

Även den här semesterklänningen fick jag så många frågor om och jag var helt säker på att den kom från Sabo Skirt den också men när jag packade upp den där hemma såg jag att den var från Asos.

Tyvärr även den inhandlad för några år sedan men Asos är också ett ställe jag gärna kollar in när jag letar efter nya semesterkläder. Det och Revolve om jag har lite högre budget. Tips!

Nej, nu ska jag dyka ner i min inkorg och ta tag i den här tisdagen. Det känns lite konstigt att jag precis befann mig i trettio graders värme och på fredag kommer jag vakna upp i ett snölandskap i Sälen. Men konstraster alltså, jag älskar det!

Puss & kram!


5 kommentarer5 kommentarer om “en semesteroutfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefina bilder! Gud så härligt ni måste haft det! 💕💕💕 Var kommer dina vackra örhängen ifrån? 🙂

  Och så undrar jag, hur är kvalitén på Revoles kläder? Allt är så sönderphotoshopat på hemsidan att det är omöjligt att avgöra från bilderna. 🙁 Har hamnat där några gånger och hittat hur mycket fint som helst, men så har jag googlat de specifika plaggen och märkt att både kvalitet och passform ser helt annorlunda ut “irl”… :/ Och då kläderna inte direkt är gratis (plus läskigt att beställa från USA, vad betalar man i frakt och eventuell tull? Samt hur är storlekarna? Man vill ju inte beställa flera olika för att testa och sen åka på en dunderreturkostnad…? Har du returnerat, vad kostade det i så fall?) så har jag inte vågat chansa.

  Reply
 • Så härliga bilder! Har sagt det innan och säger det igen, kan verkligen bli avundsjuk på er vänskap, önskar att det var något jag hade mer av i mitt liv. Rolig fråga, jag har följt er alla tre via blogg och instagram länge men tänker att ni är ganska olika allihop? Spontant skulle jag säga Petra, men både du och Michaela är mer ordningsamma haha så kanske är du mest lik Forni ändå? Ni känns också mer som känslomänniskor än Petra. Ska bli kul att läsa svaret 🙂

  Reply
 • Hej! Jag tror att ni alla tre är olika på era unika sätt. Men när det gäller din ordningsamma sida tror jag att du är mer lik Michaela och när det gäller din energi och din optimism tror jag att du är mer lik Petra – så en blandning helt enkelt 😊

  Reply
 • Jag tänker såhär:

  Michaela: 🙂
  Liksom, jämn, men har ett djup som hon gräver i.

  Linn: ☺️
  Lugn och sansad men charmig.

  Petra: 🤯
  Typ all over the place och sprudlande.

  Reply
 • Åh vilken kul fråga! Tänker att du har ordning och reda som Forni men absolut kan vara lika galen och spontan som Petra

  Reply