Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:22 | February 6, 2020

Hotell i Kapstaden – Belmond Mount Nelson

hotell kapstaden

Hej älsklingar!

Det här blir nog det sista inlägget med bilder från Sydafrika. Nu är det ju snart två veckor sedan vi kom hem man jag kan ju bara inte låta bli att visa er bilderna från Belmond Mount Nelson! Det hamnar nämligen på topp tio-listan över de mysigaste och bästa hotellen jag har bott på.

Det var så underbart så jag hade svårt att slita mig därifrån de sista dagarna vi var i Kapstaden. Våra vänner bodde ju på ett annat hotell så vi sågs ute på middagar och sånt men helst ville jag bara hänga här, haha.

världens vackraste hotell

Vi hade bokat Mount Nelson Hotel våra två sista dagar i Kapstaden men eftersom det inte blev något av vår romantiska lilla avstickare p.g.a dåligt väder så kom vi dit två dagar tidigare än beräknat.

Och inte oss emot för det var som att komma till ett litet paradis efter åtta timmar i bil fram och tillbaka och besvikelsen när vi insåg att vi var tvungna att åka tillbaka. Hej, du underbara rum med utsikt över Table Mountain!

Sängarna var nästan det bästa med hela hotellupplevelsen, haha, de var säkert två meter breda och som att sova på ett mjukt moln!

Jag som egentligen inte är ett jättestort fan av rosa blev helt besatt av detta drömmiga hotell i kolonial stil.

Alltså bara kolla på den här verandan!

Jag sa det till Mattias när vi var där, att när vi blir gamla vill jag ha ett hus någonstans i värmen.

Huset måste ha en veranda och så ska vi inreda den precis så här! Inte alls min stil egentligen men det var bara så mysigt överallt på Mount Nelson, och det bästa jag vet är när man direkt känner sig hemma på en viss plats.

Det är helt sjukt, för vi bodde där i fem dagar och trots det glömde jag (som ÄLSKAR och lever för frukost) bort att ta en enda bild på frukostbuffén, som dessutom var helt magisk.

Hotellet är rätt stort så varje dag när jag strosade runt upptäckte jag nya, mysiga rum eller delar av trädgården.

En dag bjöd vi över Michaela, Damon, Dante och Daniel till oss.

Semesterselfie med min älskling!

Och så åt vi en jättegod lunch på terrassen, sen badade vi i poolen några timmar.

Även om ni inte bor på Mount Nelson när ni besöker Kapstaden så borde ni åka hit och testa deras afternoon tea. Den är jättekänd och gillar man inte det så kan man istället boka en heldag med lunch och häng vi poolen om man hellre vill det. Jag saknar redan våra lugna semesterdagar här…

Tack för den här gången underbara hotell och hoppas att vi ses mycket snart igen! 


4 kommentarer4 kommentarer om “Hotell i Kapstaden – Belmond Mount Nelson”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här