Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:37 | February 5, 2020

snygga vårjackor och stickat

jacka LXLS här // stickad tröja Soft Goat här

Hej hjärtan!

Det blir ljusare och ljusare ute och för varje dags om går så känner jag mig mer och mer inspirerad till att plocka fram lite vårigare plagg ur garderoben och matcha ton i ton. Är det bara jag som längtar? Jag tror jag fick mersmak i Sydafrika och längtar otroligt mycket efter lite dagsljus och sol, ja tack! Jag har dessutom dammsugit internet och hittat så många, fina vårjackor som jag vill matcha till lite tunnare, stickade tröjor. Är det dags snart tror ni? Hehe!

1 här // 2 här // 3 här // 4 här // 5 här // 6 här // 7 här // 8 här

Det här är mina absoluta favoriter när det kommer till vårjackor i butik just nu. Allt går såklart i tonerna beige/kamel och klassikern militärgrön. Jag gillar verkligen att parkasmodellen har fått göra comeback men gladast är jag för att alla har förstått storheten i kavajer och börjat tillverka lite varmare sådana som man kan bära som ytterplagg. Tio poäng när det fortfarande är lite för kallt men man ändå vill slippa ha på sig en tjock dunjacka eller kappa!

Och nu till stickat! Skulle jag bara få välja ett enda klädesplagg jag hade fått ha flera utav i min garderob så hade det nog fått bli den stickade tröjan. Det är faktiskt ett plagg som jag bär året om och jag misstänker att det är flera av er som gör detsamma? Här nedan har ni ett urplock av olika modeller på stickat i ljusa och våriga toner. Jag skulle vilja klicka hem varenda en, haha!

Jag hoppas ni hittar något ni gillar, puss!

 

1 här // 2 här // 3 här // 4 här // 5 här // 6 här // 7 här // 8 här


2 kommentarer2 kommentarer om “snygga vårjackor och stickat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här