Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:52 | February 1, 2020

semestergarderoben

semesterplagg

Hej gullisar! 

Jag har nog aldrig fått så mycket frågor om mina outfits någonsin som jag fick när vi var i Sydafrika. Semestermode verkar vara eftertraktat men tyvärr har jag en semestergarderob som jag har byggt upp under flera år och många av plaggen har alltså några år på nacken. Jag försöker alltid inhandla lite mer klassiska plagg som jag vet kommer hålla länge och varje gång jag reser till varmare breddgrader så åker samma plagg fram igen.

Det enda jag brukar göra innan jag åker är att ta en runda på H&M eller liknande och inhandla lite fina semestersmycken och kanske någon ny bikini eftersom badkläder slits så mycket fortare. Däremot har jag lite guldgruvor som ni kanske kan kika in, bl.a. min favorit sen många år tillbaka som heter Sabo Skirt. Det är ett australienskt märke som gör helt magiska semesterplagg och min prickiga playsuit med tillhörande hårband på bilderna kommer därifrån! De har liknande sådana kvar men inte exakt den här tyvärr…

snygga semesterplagg solresa

Och så måste ni ju hålla utkik efter Adoores SS20 kollektion som man kommer kunna förbeställa vilken dag som helst nu! Petras klänning är bara en av många godbitar de släpper under våren.

Puss & kram och ha en underbar lördag!


2 kommentarer



2 kommentarer om “semestergarderoben”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vem är du mest lik personlighetsmässigt, Petra eller Michaela? 🙂

    Reply
  • Hoppas att det är okej att vidareutveckla frågan under, vill gärna ploppa in Dasha, Sara B och Margaux på listan!
    Känner du förresten Anna Hibbs? 🙂 I så fall vill jag inkludera henne i listan med! 😀 Beskriv gärna alla dessa plus Petra och Michaela, vad utmärker dem som personer? 😀 ❤️

    Ni “stureplansbloggerskor” är verkligen ett enda kluster och det är svårt att hänga med i hur ni hör ihop med varandra! 😀

    Reply