Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:50 | January 25, 2020

tack för att jag får dela mitt liv med dig

Tänk att just jag har fått möjligheten att spendera snart nio år av mitt liv tillsammans med den här fantastiska människan!

Det är aldrig en tråkig stund med honom vid min sida. Vi är ganska dåliga på att ta bilder tillsammans men de här tog Petra av oss innan vi skulle på middag en kväll i Kapstaden. När hon skickade dem kände jag att oj, vi måste ta lite fler bilder tillsammans, det är så kul att ha och se tillbaka på. Jag gick förresten genom alla kommentarerna här i bloggen idag och såg att någon skrev att Mattias borde fria till mig när vi åker iväg på vår egna lilla semester från semestern. Vi pratar ju sällan om frieri, giftermål och annat här i bloggen och det är helt enkelt för att jag inte bryr mig ett skit om sånt.

Jag har aldrig och känner fortfarande inte att jag behöver något ytterligare bevis på vår kärlek till varandra! Jag och Mattias har skapat ett otroligt starkt band och känner redan att vi hör ihop, det är vi två mot världen helt enkelt. Skulle vi välja att gifta oss någon gång kommer det vara för att vi båda två drömmer om att anordna en riktigt stor och rolig fest för alla våra nära och kära. Men jag är också väldigt realistisk och om några år kanske vi befinner oss i en helt annan verklighet och det är inte säkert att det kommer vara vi två för resten av livet även om vi känner det så starkt idag.

En sak är i alla fall säker, jag älskar honom av hela mitt hjärta och kärleken blir bara starkare för varje år som går! Vi är otroligt olika, som natt och dag, men vi kompletterar verkligen varandra. Vi kör vårt egna race och ger varandra otroligt mycket utrymme i vår relation samtidigt som vi älskar att umgås och vara bara vi två. Det finns ingen som kan få mig att skratta som han gör och det bästa vi vet är att fjanta oss tillsammans. Det behöver inte gå mer än ett par timmar innan vi saknar varandra som galningar och vi hörs fortfarande flera gånger om dagen när vi är ifrån varandra. Jag kan inte tänka mig en bättre människa att få dela mitt liv tillsammans med!

Tack älskling för att jag får spendera varje dag med dig!


10 kommentarer10 kommentarer om “tack för att jag får dela mitt liv med dig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sa otroligt fina ni ar <3

  Reply
 • Tack gullis!

  Reply
 • Åh vilket härligt inlägg, ni ser verkligen så fina ut tillsammans! Håller med dig om att saker och ting alltid kan förändras och att inte ta något för givet även om man har det bra för stunden. Ha en härlig helg!

  Reply
 • Tack fina du! Detsamma!

  Reply
 • OJ, vad du är vacker, som du strålar!

  Reply
 • Tack, så glad jag blir. Kram!

  Reply
 • Håller med dig om giftermål. En ring säger ingenting om det ska hålla.❤️

  Reply
 • Jag förstår vad du menar att saker kan förändras.
  Men jag måste säga ändå. Att gifta sig är att lova varandra något. Offentligt. Att lova att man kommer att kämpa för den andre för resten av ens liv. Att man inte kommer ge upp.
  Kärleken till varandra är något man Alltid måste arbeta med. Vi är så operfekta som människor. Alla har sina brister. Så att lova varandra sin kärlek känns betryggande i en värld där människor böjer sig för vinden så fort. Människor ger upp och går vidare så fort. Vill aldrig kämpa för att det kanske inte “känns rätt” just nu.
  Om man ser på äktenskapet som det var menat att ses från början (ett oskiljaktigt band) så är det en vacker och stark instution. Ett offentligt bevis på att man älskar den andre nog för att kämpa för dennes kärlek… resten av ens liv.

  Reply
 • super couple

  Reply
 • <3 <3 <3

  Reply