Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:25 | January 24, 2020

huset i Camps Bay, Kapstaden

Jag har fått lite frågor om huset vi hyrde i Kapstaden och jag tänkte att jag skulle visa er lite fler bilder!

Det är ju alltid så svårt att leta hus när man ska ut och resa tycker jag. Framförallt när man är flera stycken, alla vill ju ha bra sovrum och umgängesytorna är a och o. Det här huset hade verkligen allt men det var svårt att se det på bilderna innan vi kom hit.

Huset är smakfullt inrett och har en öppen spis mitt emellan vardagsrummet och matsalen. Varken den eller matsalen använde vi å andra sidan inte en enda gång.

Vi satt ute varje lunch och middag men det kan ju bli ganska svalt och blåsigt om kvällarna här i Kapstaden så det är bra att ha. Vardagsrummet som ni skymtar här har vi däremot hängt jättemycket i!

Köket är stort och rymligt och allting är så fräscht!

Det finns ett master bedroom som är jättestort med eget badrum där Michaela och Damon bodde tillsammans med lilla Dante och så här såg vårt sovrum ut. Sen finns det ytterligare två sovrum med dubbelsäng och det är tre sovrum som delar på två badrum vilket gick hur bra som helst, det var inte kö till badrummen en enda gång. Det finns dessutom en extra toalett på markplan.

Inredningen går i ljusa toner, älskar! Och det bästa av allt är att huset är så välplanerat. Vi har ändå bott här sju personer och en bebis men det har aldrig känts som att vi har varit i vägen för varandra.

Vardagsrum, matsal, kök, tv-rum, terrass och pool ligger på markplan och alla sovrummen en trappa upp. Helt perfekt! Huset heter Villa Olivier, ligger helt perfekt i Camps Bay och mer info hittar ni här!

Puss & kram!


1 kommentarerEn kommentar om “huset i Camps Bay, Kapstaden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilket fint hus! där hade jag kunnat tänka mig att bo 🙂 helt perfekt inredning också och Camps bay området är ju inte helt fel det heller.

    Reply