Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:18 | January 22, 2020

inspiration: djurmönster och safari-plagg

solskärm Fendi här // blus här // armband här // leopardmönstrad sarong här // kjol här // baddräkt i leopard här // sandaler här

Hej älsklingar! 

Bara någon dag kvar här i Sydafrika och jag är så inspirerad när det kommer till semestermode. Safari och djurmönstrat! Som ni vet är jag ett stort fan av leopard sedan en lång tid tillbaka men nu har jag även börjat snegla en hel del mot zebra som spås bli en stor trend i sommar. Med Sydafrika som inspiration vill jag därför tipsa er om mina favoriter på temat “semestermode” i butik just nu.

bikinitopp här // bikiniunderdel här // klänning här // leopardmönstrad blus här // sandaler här // beige väska här

Leopard i all ära men det finns även en hel del fina plagg i zebra som sagt. Som bikinin ovan eller klänningen nedan ÄLKAR jag. Jag har slängt in lite svarta detaljer som jag tycker bryter av bra mot de beiga tonerna. Örhängena är i bast vilket jag ger en riktigt somrig känsla. Hur snygga är föresten inte sandalerna i beige med svarta detaljer ovan?

beige byxa med fickor här // klänning här // örhängen här // väska här // jacka med fickor här

Jag önskar att jag hade kunnat klicka hem både det ena och andra av det här innan vi åkte iväg på vår resa. Speciellt jackan med fickor, då hade jag varit riktigt kittad men jag tror jag klickar hem den i vår ändå. Det är ju min favoritmodell på jacka som ni vet och jag har redan en i grön och en i blå. Så smickrande!

Hoppas ni hittar något ni gillar, puss och kram! 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här