Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:17 | January 20, 2020

vecka 4 – lite mer semester och några dagar kvar i Kapstaden

veckans planer

Hej godingar! Måndag, ny vecka och jag är tillbaka. Hjälp vad jag har saknat bloggen, men jag tror ändå det var bra med en liten paus och att få längta lite efter att prata med er. Vi har avverkat ungefär 1,5 vecka av vår semester och har ytterligare 4-5 dagar kvar inräknat vår resdag. Det känns helt underbart och jag kommer vara så redo att komma hem efter den här långa resan! Så, hur ser veckans planer ut? Jag och Mattias reste iväg till vår lilla getaway igår morse men är redan tillbaka i Kapstaden, haha. Det var världens storm och ösregn när vi kom dit och det regnade in i vår bungalow. Så sorgligt för vi kom verkligen till världens finaste ställe men ovädret där skulle hålla på till tisdag, strömmen gick och det var iskallt så vi åkte tillbaka samma kväll. Så jag vaknade precis upp i en säng på Hotel Mount Nelson som är ett av de mysigaste hotellen jag har bott på och vi kommer bo här de sista dagarna av semestern. Så ingen skada skedd men så sorgligt att vår romantiska lilla tripp inte blev av, men vi får ta revansch vid senare tillfälle helt enkelt. De andra kommer hit och hänger med oss någon dag och en dag åker vi bort till deras hotell och hänger där. Vi kommer köra någon sista middag i stan och på torsdag checkar vi ut från hotellet och så går flyget hem till Sverige natten mellan torsdag och fredag. Om allt flyter på som det ska så landar vi på Arlanda på fredag runt 15. Då åker vi hem till Mattias mamma och hämtar Charlie (om de inte är ute på landet redan) och sen raka vägen ut till landet där vi spenderar resten av helgen och laddar upp inför kommande arbetsvecka.

veckans bästa

Att det känns som att vi har varit borta i en evighet men ändå har fyra dagar kvar här i Sydafrika! Jag var först lite skeptisk till att vara borta i nästan sexton dagar. Det är väldigt lång tid, framförallt eftersom vi åkte precis när alla var tillbaka på jobbet igen men jag har fått lagom mycket jobb gjort härifrån så det känns faktiskt väldigt bra. Det är ju helt underbart att nästan hela januari har gått när vi kommer hem. Snart är det vår!

veckans sämsta

Jag saknar Charlie så att det gör ont i mig. En vecka är ok men så här länge vill jag nog aldrig vara utan henne igen. Jag kanske får skaffa det där passet till henne ändå, hehe.

veckans låt

Hela musikklubben är ju på plats här i Sydafrika och under vår första kväll spelade Daniel den här låten som jag inte har kunnat sluta lyssna på sedan dess. Perfekt att lyssna på när man ligger vi poolen och tar det lugnt…

Ha en underbar måndag, i morgon kommer ett inlägg med en massa bilder härifrån!


3 kommentarer3 kommentarer om “vecka 4 – lite mer semester och några dagar kvar i Kapstaden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Jag undrar vad det är för märke på den superfina vita klänningen (med volangkjol) som du har på dig i Kapstaden. Bild finns på Petras blogg.

  Reply
 • En till som undrar! 🙂

  Reply
 • Åh äntligen är du tillbaka, har längtat haha!

  Låten är ju för fin, så sorglig men vacker och glad på samma gång.

  Reply