Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:56 | January 8, 2020

nu tar jag lite semester

Hej vänner! 

Har ni haft en fin start på det nya året? Jag inledde det som ni vet med kompishäng av bästa sort och sedan blev det en riktigt lugn och mysig långhelg på landet, bara jag, Mattias och Charlie. Mitt favoritsällskap!

De två senaste dagarna har jag spenderat inne i stan och kickat igång det nya jobbåret tillsammans med Matilda. Vi har fått massor gjort och jag känner mig mer i fas än någonsin inför en semester. Underbart!

Och på tal om semester så är jag taggad till tänderna inför vår resa till Sydafrika. Jag packade som sagt redan i helgen och i morgon bitti riktigt tidigt så lyfter vårt flyg från Arlanda. Det blir en kort mellanlandning i Österrike men sen raka vägen till Kapstaden och vi kommer komma fram till huset vi har hyrt sent på kvällen.

Vi ska bo i huset tillsammans med Michaela, Damon, Dante, Daniel, Petra och Markus i en vecka. Sen åker vi i samlad trupp till vindistrikten där vi hänger i två-tre dagar. Efter det åker jag och Mattias iväg på ett eget litet romantiskt äventyr i två dagar och de sista dagarna möter vi upp de andra i Kapstaden igen. Vilket drömupplägg alltså!

Jag valde att hålla ett ganska högt arbetstempo över julledigheten men nu känner jag verkligen att jag behöver lite semester. Jag har varit på alldeles för många resor i mitt liv där jag har smugit upp tidigare på morgonen och behövt smita undan under dagen för att jobba och uppdatera bloggen. Den här semestern tänkte jag skulle bli ett undantag!

Men jag brukar som ni vet bli väldigt rastlös när jag är ledig, haha, så det blir nog bara en vecka eller så som ni inte hör ifrån mig här inne och nästa gång vi hörs blir alltså från Sydafrika!

Ha det helt underbart tills dess mina favoriter och tack för att ni finns, puss & kram!


23 kommentarer23 kommentarer om “nu tar jag lite semester”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej

  Jag tror att Mattias kommer fria på er lilla egna 2 dagars resa. Är typ övertygad!!! Vad annars väntar han på liksom?!

  Hihihi vem mer tror detta?

  Reply
 • Du gör rätt i att ta lite ledigt! Hoppas ni får en härlig semester 🙂

  Reply
 • Tack fina du, det har varit underbart!

  Reply
 • Hahah ingen press på honom efter denna kommentar.. 😂

  Reply
 • Njut njut njut ❤️

  Reply
 • Det har jag gjort, kram!

  Reply
 • Jag är minst sagt avundsjuk! Njut av ett av världens coolaste och finaste städer 🙂

  Reply
 • Det var verkligen fint! Kram.

  Reply
 • Ha en riktigt härlig semester 💕🤗

  Reply
 • Tack fina!

  Reply
 • Ha en fantastisk semester!
  Klem fra Anita / https://dinewinelove.com/

  Reply
 • Tack fina du, kram!

  Reply
 • Så skönt med semester i värmen, njut!

  Reply
 • Verkligen, härligt med lite D-vitamin. Kram!

  Reply
 • Så skönt för er med lite ledighet 🙂

  Reply
 • Det har varit jätteskönt verkligen, en välbehövd ledighet. Kram!

  Reply
 • Trevlig resa! Har du provat äta brunch på Sparrow i Sthlm? kram =)

  Reply
 • Hoppas att ni har en underbar semester! Vi väntar med spänning på härliga bilder att drömma oss bort från kalla Sverige i när ni kommer tillbaka! 😀

  Reply
 • Den har varit underbar! Kul att du har sett fram emot det. Bilder från resor gör mig så glad att se tillbaka på så det är kul att ni också vill se! Kram.

  Reply
 • Spontana reaktionen varje gång jag tittar in här och det inte finns något uppdatering; åh nej vad tråkigt, kan det inte komma något snart. Millisekunden efteråt; gud vad skönt för henne och så bra att hon verkligen tar semestern.

  Hoppas ni har det magiskt, ta det lugnt och ser framemot när du är tillbaka.
  Kram

  Reply
 • Samma här! Haha. Väntar ihjäl mig på en uppdatering för din blogg är verkligen den härligaste jag vet, men unnar dig samtidigt denna paus sååååå mycket! Njut av din semester, vi finns här när du kommer tillbaka med! 😄 Är dock väldigt svårt att veta vad jag ska fylla slöskrolleriet med under tiden? Vilka är dina favoritbloggar Linn? 🥰

  Och ni andra läsare, vad läser ni för bloggar förutom Linns? Jag läser hennes och Petra Tungårdens i första hand. Tipsa gärna om fler bloggar, gärna folk som postar outfits, och heminredning mm. 🥰

  Reply
 • Ha en skön semester, det förtjänar du efter allt arbete med en awesome blogg.
  Kramis

  Reply
 • Tack underbara du, det värmer. Kram!

  Reply