Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:21 | January 7, 2020

packat och klart och en liten rabattkod

Carry-On Set i beige här

Yes, då var mina resväskor färdigpackade! 

Eller de var egentligen färdigpackade redan i helgen men jag hade lite saker som jag hämtade i stan idag som ska få följa med också. Mattias har fortfarande inte packat och tvättar för fullt idag så jag gissar att han i vanlig ordning kommer gå upp en timme tidigare och packa sin resväska precis innan vi åker.

Travel Bag XS här // Travel Pouch i taupe här

Som ni hör så är vi natt och dag när det kommer till packning, ordning och reda. Haha! Han sa däremot att han ser fram emot att packa för en gångs skull! Det har jag nog aldrig hört honom säga tidigare så det är kul att han är så glad över sina nya produkter från Organista!

Foto: Ida Thun

Jag använder så klart vår packningslista varje gång jag packar så jag är ganska säker på att jag har fått med mig allting! Men eftersom jag alltid packar några dagar i förväg så händer det att jag plockar upp något jag behöver och sedan glömmer att packa ner det igen. Var sak har sin plats i mitt hem så jag lägger ofta tillbaka det där det ska ligga per automatik, haha. Så för säkerhets skull ska jag gå genom packningslistan en sista gång i morgon kväll innan jag går och lägger mig.

Annan rolig kuriosa är att det alltid är jag som har koll på och förvarar Mattias pass. Ska han ut och resa ensam så frågar han mig var det ligger och så har vi haft det sedan han slarvade bort sitt pass och missade vår resa tillsammans med Kristian och Stina. Minns ni när jag var tredje hjulet med dem en hel vecka i Dubai och Abu Dhabi? Haha! Det blev en helt fantastisk resa ändå men jag saknade Mattias så att det gjorde ont varje kväll när gick och la mig ensam på “vårt” stora hotellrum. Så den läxan har vi lärt oss!

Min absoluta favorit – Transparent Travel Bag i beige hittar ni här

Och eftersom några av er har berättat i kommentarsfältet att ni ska ut och resa under januari-februari och tänkte klicka hem produkter från Organista så har jag gjort en rabattkod till bara er bloggläsare. Vi börjar redan sälja slut av vissa produkter och har väldigt få kvar av några av seten så passa på om ni ska ut och resa i vår. Koden är LINN10 och ger er 10% rabatt på hela er order när ni checkar ut! Den är giltig t.o.m. söndag den 12/1.

Puss & kram!


11 kommentarer11 kommentarer om “packat och klart och en liten rabattkod”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nu har jag äntligen köpt och fått hem ett set – så himla glad! Ska resa liite mer i år så fick bidrag i julklapp av mamma, hon vet att jag drömt om ett set sen du lanserade. Så nu har vi köpt varsitt, hon blev också sugen, så kul 🙂 Tyvärr utan rabatt hehe, men det gör ingenting, längtar verkligen tills jag ska få packa med mina fina kuber och påsar!

  Reply
 • Men åh vad glad jag är att du är så nöjd och fint att du och mamsen matchar 😍 det värmer att höra! Berätta gärna vad du tycker sen och hör av er om ni vill skaffa påfyllning. Då fixar jag en personlig kod till er såklart eftersom ni missade den här 😘 massa kramar fina du! ❤️

  Reply
 • Men hur gullig är inte du?! 😍 Absolut jag återkommer med feedback haha, tror jag kommer vara nöjd iaf! Ska komma ihåg att höra av mig om(när!) vi skulle vilja fylla på med flera saker. Spännade att se vad för nyheter som kommer. Stor kram!

  Reply
 • Tack fina du, kram så länge 🥰

  Reply
 • Men hur underbar är du!!!! <3 <3
  Ska klicka hem både till mig och mina medresenärer och överraska med tänkte jag.
  Tusen tack, blev så glad för koden och hoppas många handlar extra mycket nu 🙂

  Reply
 • Men åh, jag blir också SÅ glad av att du gillar Organista. Kram fina du och ha en magisk resa när det är dags 👏🏻❤️😘

  Reply
 • Haha, jag sympatiserar med din snubbe! Jag är likadan. Det har hänt att jag stått och packat två timmar innan jag ska åka med tåget eller flygbussen 😅 Försöker dock bättra mig just för att jag inte funkar så bra i stressiga situationer, hehe.

  Jag packar förresten också ner grejer i tygpåsar, men är lite för snål för att använda annat än dustbags jag fått gratis till skor eller väskor. Smart affärsidé du kommit på dock!

  Reply
 • Haha förstår inte hur ni orkar 😅 Jag packade också så förr men blev trött på att aldrig komma ihåg vad som låg i vilken påse och så älskar jag när allt matchar 🤗 haha! Kram och tack snälla!

  Reply
 • Är så kär i alla produkter, vill typ ut och resa bara för att få packa organiserat haha!

  Reply
 • Vad glad jag blir fina du 🙏🏻 kram!

  Reply
 • Hej Linn! Så fina saker ni gör med Organista. Jag har dock ett önskemål och det är en packningslista på svenska. Det sitter säkert bara i mitt huvud, men jag känner mig så töntig när jag har sånt där på engelska.. 😉

  Reply