Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:41 | January 6, 2020

vecka 2 – ett par arbetsdagar i stan, lite förberedelser och efterlängtad semester

veckans planer

Hej på er! Välkomna till årets första veckoinlägg här i bloggen. Det kändes inte lönt att uppdatera er om veckans planer under Jul- och Nyårsveckorna. De var absolut händelserika men gick mest ut på att umgås med familj, vänner och att ta det lugnt. Det har varit underbart och jag känner mig väldigt pepp på ett nytt arbetsår. I morgon och på onsdag är jag inne i stan och jobbar med Matilda. Jag ska även klämma in ett besök hos min frisör, fixa naglarna inför resan, gå lite ärenden på stan och hinna med två viktiga möten innan vi åker. På torsdag morgon bär det av och då hoppas jag att jag har fått allt gjort så att jag känner mig riktigt i fas inför semestern. Jaha, det var veckans planer det, haha. Från och med torsdag kväll när vi kommer fram till Kapstaden så tänkte jag bara njuta av goda middagar, mysiga vinluncher, poolhäng, strandpromenader och häng med våra vänner.

veckans bästa 

SYDAFRIKA SÅ KLART! Jag kan knappt förstå att jag kommer befinna mig i solen och värmen om bara några dagar, det känns overkligt efter den här vintern där man har kunnat räkna antalet soltimmar på ena handen.

veckans sämsta

Ok, jag orkar inte, haha! Mattias berättade precis i skrivande stund för mig att det är röd dag idag? Jag hade helt glömt bort det! De flesta av er är alltså lediga idag? Och här kickstartar jag dagen med årets första ‘veckans planer’. Jag ber om ursäkt om jag påminde er om att ledigheten är slut en dag för tidigt men det sorgligaste av allt är ändå att jag jobbar varje dag så att jag helt har missat att det är röd dag idag. Jag behöver verkligen lite semester nu, haha!

Njut av er lediga måndag, puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 2 – ett par arbetsdagar i stan, lite förberedelser och efterlängtad semester”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, jag tänkte:hiiia dii tösabit! 😊
  Ha en underbar resa❤️
  Åker till Indien&Maldiverna i 3v,om fjuttiga 6v åker vi och det är nog dags att genast inskaffa lite snyggt från Organista.
  Kram kram

  Reply
 • Haha eller hur 😛 Åh, ja vad kul! En liten heads up, det kommer en rabattkod i bloggen i morgon <3 Både Indien och Maldiverna ligger högt uppe på min lista över drömresemål. Lova att berätta allt sen så jag får inspiration, kan tänka mig att göra samma resa som du gör nu i november. Kram och ha en underbar resa!

  Reply
 • Tack härliga Linn, både för rabattkoden och för ditt svar, du är alltid lika närvarande.
  Ja det ska bli så oerhört kul,spännande och lite läskigt 🙂
  Jag är ju adopterad från indien så vi ska åka till barnhemmet där jag kommer ifrån, första gången sen jag kom till Sverige för 39år sen.
  Lovar att berätta ALLT sen.
  Ha en magisk resa du också, Kram och sorry för långt svar

  Reply
 • Be aldrig om ursäkt för långa svar! Jag älskar det och era kommentarer här i bloggen. Det är det bästa med mitt jobb ❤️ och wow vad häftigt att du ska tillbaka till ditt barnhem. Skickar massa styrka och ser fram emot att höra allt om din upplevelse och resa sen! Kram

  Reply