Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:46 | January 5, 2020

en tillbakablick – outfits 2019

Hej hjärtan! 

Jag tänkte att vi skulle kika tillbaka på några av förra årets outfits. När jag gjorde årets bloggsammanfattning så bestämde jag mig att mina outfits skulle få ett eget inlägg, separat från det andra så här kommer mina favorit-outfits från 2019. Årets första outfit var den här. Kamelfärgade byxor och kappa matchad med min nya tröja som jag bodde i i början av året. Jag köpte den med ett presentkort som jag fick på NK i julklapp och den är fortfarande en vinterfavorit!

Haha, hjälp vad blek jag var här! Jag bar en lång kappa från ett av mina favoritmärken Busnel och matchade den med polotröja i samma ton, läderbyxor och favoritklackarna. Här med mammas gamla magväska som jag älskar. Det känns så fint att få bära med mig något som var hennes!

I mars när det blev snäppet varmare slog jag till på ett riktigt statementplagg, nämligen den här byxdressen i jeans och jag matchade med min skepparmössa. Jag bar dressen mycket i våras och jag tycker fortfarande att den är ett riktigt kap. Tyvärr har den töjt sig lite för mycket så just nu ligger den i en påse som ska till skräddaren där jag ska lägga in den.

Jag klädde mig i ljusare toner trots kylan för att markera att det var vår, hehe! Här i beige och vitt från Gant som jag samarbetade med under våren.

Ännu mer ljust och beige, jag älskar ju den färgskalan och den här fina kostymen kommer från Marville Road.

När det blev lite varmare ute fotade vi ett set från Busnel, mitt favoritmärke. Och vem älskar inte att gå klädd i en mjuk och skön kjol men ändå känna sig fin och uppklädd. Fendiväskan fick vara med mycket och lika så mina beiga klackar från Louboutin.

Jag invigde sommaren med sneakers och min favoritmodell från Adoore i deras nya, bruna färg. Jag skulle komma att bo i den här klänning de närmsta sommarmånaderna.

Och på tal om favoritmodeller så älskar jag sådana här jackor med fickor och bälte i midjan. Det känns nästan lite som en uniform!

Yes, Busnel är som sagt min favorit och det är nog det märket jag har flest kläder från i min garderob. Här med min nya sommarväska från ATP Atelier.

Och så var det dags för markerade axklar och puffärmar, gärna i transparent tyg. Den trenden har hållit sig kvar även under vintern och jag hoppas den varar ett bra tag till. Jag älskar den här koftan från Zara.

Jag rafsade fram min gamla väska från Chloe som fick hänga med mig riktigt ofta förra året. Ett tag tänkte jag sälja den vidare till någon som skulle använda den mer men nu förstår jag inte vad jag tänkte. Jag älskar den och vill nog alltid ha den kvar som det känns nu!

Vit t-shirt blev ett favoritplagg under årets gång, här med min rutiga kavaj från Stories som jag införskaffade året innan. Jag älskar tidlösa plagg som håller säsong efter säsong.

Jag var nog först på bollen med att ta fram vinterjackan, haha. Men jag kunde inte låta bli, jag som är så frusen av mig. Den här jackan har jag använt så mycket under vintern och jag fyndade den på H&M för inga pengar alls.

Kamelfärgad kappa blir aldrig gammalt och här matchade jag med en riktigt fin blus från 2ND DAY. En perfekt höst-outfit om ni frågar mig!

Haha, det är sjukt roligt att titta tillbaka på mina outfits, vi kan ju minst sagt dra slutsatsen att jag helst klär mig i neutrala toner. Beige, brunt, grått, svart och vitt. Den här lite kortare jackan i kamel matchade jag med vita byxor, polotröja och ett par ljusa sneakers. Vad vore livet utan sneakers va?

Åh, och så den här lilla godbiten! Jag gjorde ett samarbete med Arket där jag visade er den här beiga drömjackan och de här svarta stövlarna har jag som ni vet bott i under hösten och vintern.

Jag uppdaterade min garderob med en lite rakare modell på kappa som funkar perfekt till min gamla Celine-väska. Den här lilla älsklingen har fått vara med ett bra tag. Jag köpte den i Cannes för en fem-sex år sedan.

Jag har alltid minst en, gärna två dagar varje vecka då jag klär mig väldigt casual på kontoret. Då brukar jag se ut ungefär så här!

Det blev en hel del lager på lager när kylan kom. Polotröja, kavaj och kappa ton i ton. Jag kände mig riktigt fin i det här! Nu när jag tittar tillbaka kan jag konstatera att 2019 var ett år av mycket neutrala toner, polotröjor, kavajer, sneakers, tajts, markerade midjor, kappor och dunjackor. Snyggt men bekvämt, precis som jag gillar!

Har ni någon favorit?


8 kommentarer8 kommentarer om “en tillbakablick – outfits 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här